Gör en energideklaration för er bostadsrätt

Behöver ni en energideklaration för er bostadsrätt? Det som gäller med energideklaration är att dessa är det krav på. Det har det varit sedan 2006. En energideklaration innebär att en energibesiktning måste utföras och det av en certifierad person. Är det så att ni behöver göra det nu, för er bostadsrätt, så är det inte fel att kontakta Eklund & Eklund. De har flera certifierade energiexperter. De kan dels utföra energibesiktning och energideklarering och det i enlighet med den lagen som finns. Besiktningen kan ta mellan 1 till 3 timmar, beroende på storleken på byggnaden. Du kan underlätta det hela genom att fylla i ett formulär på nätet innan de kommer till er.

Deklarering av energ​​i för bostadsrätter

Ni som vill göra en energideklaration för er bostadsrätt, ni kan som sagt göra det via Eklund & Eklund. Hos dem får ni en energideklaration som sedan är giltig i 10 år. Det blir även registrerat hos Boverket. Det kan vara smart att passa på att göra en OVK besiktning samtidigt som er energideklaration bostadsrättsförening. Eklund & Eklund utför dessa med nämligen. Smart och smidigt att få två besiktningar samtidigt.

Om ni vill veta mer om detta eller få en offert, besök då Eklund & Eklund på deras hemsida. Där går det även att läsa mer om vad som gäller för både energideklaration samt om OVK.  En OVK är även det ett måste för olika sorters byggnader och det med en viss intervall. Ni hittar även kontaktuppgifter till företaget på deras sida.