Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

REA

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Parkwood

Parkwood S-Camper inkl. bag

Big Baby modell från Parkwood med ett lock i solid gran. Levereras med en kraftig gigbag.


Zoom

Zoom MS100BT MultiStomp

Den mest avancerade modellen hittills i Zoom's revolutionerande sortiment av multi-stomp pedaler. MS-100BT MultiStomp för gitarr med Bluetooth kombinerar kraften och flexibiliteten av en multieffektpedal med förstärkarsimulering med Bluetooth teknologi i ett litet kompakt format.


LTD

LTD Elite Eclipse I Cherry Sunburst inkl. hardcase

Kropp av mahogny med flammig lönntopp, mahognyhals med greppbräda i rosewood, Seymour Duncan JB/59. LTD Elite görs i Japan på samma fabrik som tillverkar ESP. Detta gör att kvalité och spelkänsla är av högsta klass. OBS! Begränsat antal! Först till kvarn.


KAT

KAT KT1 Digitaltrumset

Digitaltrumset för dig som vill ha något att växa med. KAT KT1 Trummodul med 158 olika ljud och 10 platser att spara egna trumset. 40 förinspelade Play-Along låtar att öva till. Utrustad med hörlursutgång, USB-anslutning, AUX in för mp3/iPad mm, samt Line Out och MIDI. Levereras komplett inkl. baskaggepedal.


Schecter

Schecter V-1 Platinum

Stiligt V från Schecter.


Parkwood

Parkwood S26

Parkwood är handbyggda gitarrer byggda av noga utvalt trä och hårdvara. Med över 50 års erfarenhet av att bygga akustiska gitarrer, så vet vi vad som krävs för att det skall bli rätt.


Ibanez

Ibanez RG350QMZ-TGB

RG350-QMZ är en japanmodell i RG standardserien som Crafton flugit in exklusivt för den Svenska och Danska marknaden, modellen finns inte tillgänglig någon annanstans i Europa.


Parkwood

Parkwood W81 OP Natur

W 81 är en mycket prisvärd westerngitarr med granlock, mahogny i sidor och botten. Dovetail inpassad mahognyhals, kapslad kromad mekanik. Rosewoodgreppbräda med vit kantlist. Inlägg kring locket.


Parkwood

Parkwood W81E BKS Svart

W 81 är en mycket prisvärd matt svart westerngitarr med mik. Locket är byggt av gran och det är mahogny i sidor och botten. Dovetail inpassad mahognyhals, kapslad kromad mekanik. Rosewoodgreppbräda med vit kantlist. Inlägg kring locket.


LTD

LTD V-307 Black Satin

7-strängad V-gitarr i 25,5" skala. Kropp i mahogny, hals i lönn och greppbräda i rosewood. Utrustad med Tune-o-Matic stall och aktiva EMG pickuper. Finish: Black Satin.


LTD

LTD EC-1000 Silver Sparkle EMG

Eclipse modell från LTD's 1000-serie.


Washburn

Washburn D52SW

D52SW från Washburns Timbercraft Series kombinerar en solid grantopp med sidor och bakstycke i solid mahogny.


Washburn

Washburn D52SWCE

D52SWCE från Washburns Timbercraft Series kombinerar en solid grantopp med sidor och bakstycke i solid mahogny. Cutaway och inbyggt miksystem från B-Band.


Washburn

Washburn EA20SNB Signature

Washburn Guitars och den världsberömde gitarristen, Nuno Bettencourt, introducerar EA20SNB Signature som är en scenanpassad akustisk gitarr.


Washburn

Washburn RO10TR Transparent Red inkl. lightcase

Washburn RO10. Resegitarr inkl. lättviktsetui och tillbehör såsom axelband, plektrum och CD.


Washburn

Washburn WD150SW

Traditionell dreadnought med en stark koppling till gitarrer från årtionden tillbaka. Solid grantopp med sidor och bakstycke i mahogny. Återger en varm, stor ton som ingen gitarrist kan bli besviken på.


Washburn

Washburn WD16S

Washburn Heritage Deluxe Series med solid sitkagran i locket. Sidor och bakstycke i mahogny.


Washburn

Washburn WD250SW

Washburn Timber Ridge Series. Fullsolid drednought med sitkagran i lock och solid rosewood i sidor och bakstycke.


Washburn

Washburn WD250SWCE

Washburn Timber Ridge Series. Fullsolid drednought med sitkagran i lock och solid rosewood i sidor och bakstycke. Cutaway och inbyggt Fishman Presys + miksystem inbyggt.


Washburn

Washburn WD260SWCE

Washburn Timber Ridge Series. Dreadnought med solid topp i ceder, samt sidor och bakstycke i rosewood. Hals i mahogny med greppbräda i rosewood. Utrustad med ett Fishman Presys+ Blend miksystem.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.