Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Kampanj

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez RG6PCMLTD-SRG inkl. Premium softcase

Premium är en serie av gitarrer och basar i Ibanez sortiment som ligger i gränslandet mellan Prestige och standard serierna.


Ibanez

Ibanez RG752FX-GK inkl. hardcase

Prestige-serien är Ibanez flaggskepp och värstingmodeller, instrument där det inte sparats på något, absolut toppnivå.


Cataluna

Cataluna C-61PK 3/4-storlek

Nylonsträngad juniorgitarr i 3/4-storlek med lock av spärrad gran, fjärilsmekanik, samt binding i sarg och botten. Perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Finish: High Gloss Pink.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 Bundle - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Cataluna C-814/4 nylonsträngad gitarr med högblank finish tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Ibanez

Ibanez RGIB6-BK Iron Label Bundle

RGIB6-BK Bundle inkl. kvalitetsgigbag samt en 3m kabel.


Ibanez

Ibanez RGDIX7MPB-SBB Iron Label Bundle

RGDIX7MPB-SBB Bundle inkl. kvalitetsgigbag samt en 3m kabel.


Ibanez

Ibanez JEM70V-SFG inkl. case

Steve Vai's klassiska gitarr JEM. Denna modellen har hals som är förstärkt med titanium för att klara av extra mycket svajande!


VGS

VGS RC-100 Guitar Pack Black

Komplett elgitarrpaket med massor av tillbehör. I paketet ingår en VGS RC-100 Stratamodell, 10 watts förstärkare, kabel, axelband, gigbag, stämapparat, plektrum och extra strängar. Fruktansvärt prisvärt om ni frågar oss!


Alesis

Alesis Nitro Bundle - KAMPANJ!

Komplett paket med Alesis populära Digitaltrumset Nitro, tillsammans med en trumpall och ett par bra hörlurar.


Ibanez

Ibanez JBM100 inkl. hardcase

Jake Bowen Signaturmodel, kropp i mahogny med lönntopp. 24-bands hals med jumbo band, greppbräda i ebenholts och en skala på 25.5". Gitarren är utrustad med ett Lo-Pro Edge stall och DiMarzio Titan mickar.


Ibanez

Ibanez RG2550Z-WPM inkl. hardcase

Prestige-serien är Ibanez flaggskepp. Värstinggitarrer där det inte sparats på något. Byggda i Japan med de bästa material man kan hitta och av ett team med Ibanez bästa och mest erfarna instrumentbyggare. Trä, hardware, precision och hantverk på absoluta toppnivå!


Ibanez

Ibanez RG655-GK inkl. hardcase

RG655 är grundmodellen av Ibanez Prestige modeller, tillverkad i Japan.


Ibanez

Ibanez RC320M-BBT - KAMPANJ

Ibanez goes traditional. Roadcore är en serie gitarrer som Ibanez tagit fram med sikte på de gitarrister som gillar gitarrer med en mer traditionell look och spelkänsla än vad Ibanez normalt förknippas med.


Ibanez

Ibanez AEL108MD-NT

AEL108MD är som en 6-strängad gitarr där D och G sträng dubblats som på en 12-strängad gitarr, det är alltså oktav strängar som dubblar D och G strängen. En 8-strängad på halsbredden av en 6:a.


Lee Oskar

Lee Oskar MD 1910 Major Diatonic

Traditionellt bluesmunspel med precisionsgjuten tonkammare, täckplattor av rostfritt stål och utbytbara stämplattor. Passar till allt från folkmusik till blues och finns i en mängd olika tonarter.


Ibanez

Ibanez AEL108TD-NT

AEL108TD är som en 6-strängad gitarr där B och E strängar dubblats som på en 12-strängad gitarr. En 8-strängad på halsbredden av en 6:a.


Dunlop

Dunlop DAP1254 3-pack - SUPERKAMPANJ!

Kanondeal! Dunlop 3-pack strängar för akustisk gitarr. Dimension 12-54. OBS - Ett parti!


Dunlop

Dunlop DEN1046 3-pack - SUPERKAMPANJ!

Superdeal! Passa på! Dunlop's populära strängset för elgitarr i prisvärt 3-pack. Dimension: 10-46.


Dunlop

Dunlop DEN0942 3-pack - SUPERKAMPANJ!

Superdeal! Passa på! Dunlop's populära strängset för elgitarr i prisvärt 3-pack. Dimension: 09-42.


Fzone

Fzone FT-10 Chromatic Clip Tuner

Troligtvis marknadens mest prisvärda cliptuner. Kromatisk stämapparat som dessutom kan ställas in för att stämma gitarr, bas, violin/mandolin eller ukulele. Displayen skiftar färg när strängen är stämd. Drivs på Litium batteri (CR2032). Väger endast 30 gram.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.