Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Mikrofonstativ

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Hamilton

Hamilton KB111M Mikrofonstativ

Mikrofonstativ med bom. Låg modell med kraftig fot och bom. Justerbar höjd, samt bomlängd. Perfekt för att micka upp förstärkare, bastrumma eller att ha som bordsstativ vid ex. Podcasting.


Dixon

Dixon Mikrofonstativ med bom

Riktigt bra mikrofonstativ med justerbar teleskopbom. Kraftigt, men ändå smidigt och lätt att justera. Svart finish.


Hamilton

Hamilton KB240M Mikrofonstativ E-Trigger

Musikverkstan rekommenderar! Ett av våra mest populära stativ. Kraftig konstruktion med rund fot. Utrustad med E-trigger, vilket är ett smart handtag som du enkelt och snabbt justerar höjden med.


K&M

K&M 210/8B Mikrofonstativ Svart

2-delat mikrofonstativ med långa hopfällbara ben och 2-delad bom. Höjd: 925 - 1630 mm


Röde

Röde PSA-1 bordshållararm

Fäste, både för bordskantmontering och för fast montering. Inkl. kabelstraps.


Röde

Röde DS-1 bordsstativ

Höjd: 260mm - 390mm


Zoom

Zoom APH-1 Accessory Pack

Ett måste för alla som införskaffar en Zoom H1 Handy Recorder. Ett prisvärt tillbehörspaket innehållandes: Vindskydd, AC-adapter (USB typ), USB Kabel, Justerbart Tripod stativ, Vadderat case och Adapter för mikrofonhållare


Gatt Audio

Gatt Audio GMA-30 Microphone Stand Adapter

Mikrofonadapter med klykfäste som man enkelt fäster på ett vanligt mikrofonstativ.


Zoom

Zoom APH-2n Accessory Pack

Tillbehörspaket för Zoom H2n innehållandes strömadapter, USB-kabel, tripodstativ, remotekontroll, skyddsväska, vindskydd och micclip adapter.


Shure

Shure A25D Mikrofonhållare

Mikrofonhållare för standard handmikrofon, typ Shure SM58.


K&M

K&M 25400 Mikrofonstativ Svart

Billigt och lättviktigt mikrofonstativ, perfekt för musiker på resande fot.


K&M

K&M 26125 2-delat Mikrofonstativ med extra lång underdel

Snyggt 2-delat mikrofonstativ med extra lång underdel i slank design med stor rund fot. Justeringsvred av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26145 2-delat Mikrofonstativ med extra lång underdel

Kraftigt elegant 2-delat mikrofonstativ med extra lång underdel i slank design och en 2-delad bom. 26145 har en stadig rund fot med en diameter på 300mm. Justeringsvred av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26170 Robust Mikrofonstativ med motvikt på bom för studiobruk

Robust stativ med motvikt på bom för studiobruk. 26170 har kraftig rund fot i slank design och en 2-delad bom. Justeringsvred är av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26200 2-delat Mikrofonstativ med rund fot

Elegant 2-delat mikrofonstativ med rund fot och triangelformad stativpinne. Höjden justeras enkelt och ljudlöst med ett enhandsgrepp. 26200 är perfekt i sammanhang där såväl design och funktionalitet är i fokus.


K&M

K&M 26740 Höjdjusterbart stålstativ för studiomonitorer

Stabilt höjdjusterbart stålstativ för studiomonitorer. Stativet har en 3/8"-skruv på toppen som fästplattan skruvas fast på. Vredfäste med säkerhetssplint för höjdregleringen. 4 spikes och 4 gummikuddar medföljer.


Proel

Proel RSM195BK Mikrofonstativ

Vårt mest prisvärda mikrofonstativ. Professionellt mikrofonstativ med fast bom. Väldigt stabilt med vred och bas i metall.


Proel

Proel DHMS15

Mikrofonstativ med gjutjärnsfot och enhandsgrepp. Detta smarta stativ höjs och sänks enkelt med en hand, utan lås eller fästen. Bara dra mikrofonen uppåt eller neråt så följer stativet med och stannar där du släpper den. Ställbart motstånd.


Proel

Proel DST260

Svart mikrofonstativ med en utdragbar fast arm. Kommer med ett fast skrivbordställ samt ett "clip-on"-alternativ. En 5m professionell mikrofonkabel medföljer. Rekommenderas för bland annat inspelningsstudior och radiobruk/podcast.


Proel

Proel DST60TL Bordsstativ

Ett helt ihopfällbart skrivbordsmikrofonstativ med bas och stativ i metall. Kommer med en ABS-mikrofonhållare och universal adapter.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.