Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Kondensatormikrofon

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Townsend Labs

Townsend Labs Sphere L22

Kondensator, stereo, stormembransmikrofon som modellerar egenskaperna hos de mest eftertraktade vintagemikrofonerna med häpnadsväckande precision. Byt mikrofon, karaktäristik eller andra egenskaper under eller efter inspelning.


Blue

Blue Bluebird SL

Stormembrans kondensatormikrofon med cardioid karaktär som levererar ett modernt kristallklart sound. Idealisk för sång, akustisk gitarr, gitarrförstärkare, stråkinstrument, piano och trummor. Högpassfilter och -20dB dämpning.


Röde

Röde K2

Rörbestyckad 1" stormembransmikrofon med ställbar upptagningskaraktäristik. Otroligt tyst och känslig rörmikrofon med rik och varm rörkaraktär som återger varje viskning, detalj och nyans, samtidigt som den hanterar de högsta ljudtrycken från högtalarstackar etc. K-2 är utvecklad och tillverkad på Rødes nya fabrik i Australien och hamnar klart i en klass för sig. Separat nätdel och kabel ingår. Levereras i ett kraftig gjutet plastcase. Røde SM-2 shockmount ingår.


Röde

Röde M3

M3 är en extremt mångsidig mikrofon för användning i studion, i hemmet, vid fältinspelning, eller varhelst en lågbrusig kondensatormik med njurekaraktäristik och bred frekvensupptagning behövs.


Röde

Röde NT-6

RØDE NT6 är en mycket liten och diskret 1/2" membrans kondensatormik baserad på den väletablerade NT5:an. NT6 är speciellt framtagen som problemlösare vid besvärliga uppmikningar eller där inte miken skall vara synlig.


sE Electronics

sE Electronics sE ProMic Laser

Video-/kameramikrofon med Hot-shoe fäste för DSLR-kameror.


Röde

Röde M2 Live

Live/Sång Kondensatormik för scenbruk. M2 är framtagen med RØDE's omfattande kunskap vid tillverkning av förstklassiga kondensatormikar för studio, live och scenanvändning. Røde M2 är ett direkt resultat från utvecklingen av den prisbelönta Røde S1. M2's ljudkvalité är likvärdig med de finaste studiomikrofonerna och har egenskaper som integrerad shockmount för minimalt handljud samt skräddarsydd upptagning som effektivt reducerar rundgång, M2 är ett pålitligt och allsidigt tillskott till din livemiksamling.


AKG

AKG C3000 Stormembransmikrofon

Highly affordable AKG large-diaphragm microphone technology. Cardioid polar pattern for multiplicity of vocal and instrument applications.


AKG

AKG C535 EB Körmikrofon

The C535 EB reference handheld condenser vocal microphone is a classic, legendary microphone that we make our way.


Blue

Blue Spark

Spark är en cardioid, solid-state kondensatormikrofon designad för att utföra kvalitetsinspelningar i alla tänkbara miljöer.


Sontronics

Sontronics STC-20 PACK

Mikrofonpaket med STC-20 stormembransmikrofon, shockmount, puffskydd, 5 m XLR-kabel, bag och gratis nedladdning av Toontrack EZMix 2 Lite. Idealisk för inspelning av sång, piano, akustiska instrument men även podcast, broadcast och voiceover. Livtidsgaranti på STC-20 vid registrering.


Sontronics

Sontronics STC-2 Silver

Cardioid stormembransmikrofon idealisk för sång, akustisk gitarr, piano, elgitarrförstärkare, sitar och podcast. Levereras med aluminium väska, shockmount och gratis nedladdning av Toontrack EZMix 2 Lite. Livtidsgaranti vid registrering.


Gatt Audio

Gatt Audio CSM-320 Condenser Microphone

Kondensatormikrofon i vintageutförande med inbyggt högpassfilter. Levereras med en kraftig transportväska.


Röde

Röde NT1-A Studio Bundle - KAMPANJ!

Tillfälligt kampanjpaket med Röde NT-1A Studio Kit, tillsammans med en Pulse PF36 Reflection Screen och ett bra mikrofonstativ med teleskopbom till ett oslagbart pris! Paketet innehåller NT-1A Studiomikrofon, Shockmount med Popfilter, mikrofonstativ, 5 meters mikrofonkabel, Pulse PF36 Reflection Screen, samt en instruktions-DVD som hjälper dig med tips och tricks för bättre inspelningar!


Alpha Audio

Alpha Audio MIC Studio L

Otroligt prisvärd stormembransmikrofon i smidigt format. Utrustad med klassiskt guldpläterat 1" membran. Passar bra för sång, tal, samt uppmikning av akustiska instrument. Levereras komplett med shockmount i en aluminiumväska.


Stagg

Stagg PGT-60H Pressure Gradient Mic

Cardioid, Studio kondensatormikrofon för instrument & sång.


Shure

Shure PG27-LC Sidoupptagande allmänt bruk

PG27 är en stormembransmikrofon som är sido-upptagande och har en hög tröskel för starka ljud samt hanterar en stor variation av akustiska, förstärkta och vokala ljud och detta med professionell klarhet och garanterad Shure-kvalité i varje situation.


Shure

Shure Beta 87A

Beta 87A är en mycket högklassig sångmikrofon med kondensatorelement och med supernjure karaktäristik. Frekvensåtergivningen är mycket bred, och snyggt avpassad för rik och briljant sång med en gradvis ökning i det övre mellanregistret samt en viss dämpning i basen för att hålla nere den s.k. proximity-effekten.


Stagg

Stagg PGT-80 Studio Kit

Innehåller en Stagg PGT-80 stormembransmikrofon, separat strömförsörjningsenhet, shockmount, mikrofonkabel, puffskydd och hardcase.


Shure

Shure Beta 87C

Beta87C är i princip en Beta87A, men med kardioid karaktäristik för att användas ihop med in-ear-monitoring, där det inte ställs samma krav på riktverkan. Beta87C är ett mycket bra val för såväl leadsång som körsång. Den rullar av basen för att undvika "bullrigt" ljud vid nära mikrofonplacering. Beta87C kräver fantommatning. Frekvensomfång: 50-20000Hz


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.