Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Dynamiska mikrofoner

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Alpha Audio

Alpha Audio MIC Seven

Dynamisk instrumentmikrofon med frekvensomfång idealiskt för att micka förstärkare, pukor m.m. (Fungerar även bra för sång). Frekvensomfång: 50-16.000Hz. Inkluderar mikrofonhållare och bag. Levereras i en enkel transportväska.


Shure

Shure Beta 57A

Trots att den inte varit med så länge har Beta 57 blivit en legend inom liveljud. Denna mikrofon är konstruerad dels för sång, dels för uppmikning av både elektriska och akustiska instrument, speciellt trummor, slagverk, blås och instrumentförstärkare - både i studio och på scen. Den robusta konstruktionen gör den extremt turnévänlig och tål mycket stryk.


Shure

Shure SM58 Bundle

Prisvärt paket 1 st Shure SM58, bra mikrofonstativ med bom, samt 5 meters XLR/XLR-kabel av hög kvalitet.


Shure

Shure SM58-LCE

SM58 är en legend inom audioindustrin. Den har hängt med i många år och är framtagen främst för sång men används även i en mängd andra sammanhang. Den är en dynamisk kardioid med mycket tydlig "proximityeffekt". Den har ett inbyggt, sfärsikt filter som minimerar puffljud och vindljud. SM58 har ett sound som alla ljudtekniker och sångare känner till vilket gör den till ett självklart val för sång. Frekvensområde: 40-15000Hz


Shure

Shure SM57-LCE

SM57 är en av de mest legendariska mikrofonerna i Shure's sortiment. Den har hängt med i många år och är framtagen för upptagning av främst trummor och instrumentförstärkare men kan användas till det mesta.


Röde

Röde M1 Live

Med sin helgjutna kropp och stryktåliga dynamiska mikrofonkapsel tål RØDE M1 alla de påfrestningar som tufft turnébruk innebär. Även vid rätt så stygg misshandel kan du inte se något nämnvärt slitage eller åldrande. M1 är en riktig arbetshäst som du kan lita på dag efter dag, gig efter gig.


Röde

Röde Procaster

Professionell dynamisk broadcast-mikrofon med XLR anslutning, designad för kompromisslös röstupptagning vid radiosändning. Med sitt smala upptagningsfält och det avpassade frekvensområdet, är Procaster perfekt för varje situation där en välljudande, kraftfull mikrofon med överlägsen avskärmning mot ambiensljud krävs.


L&Y

L&Y BT-58A

L&Y BT-58A är en dynamisk mikrofon optimerad för sång med ett frekvensomfång på 50Hz-14.000Hz.


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG V50d

Nu är den äntligen här! Beyerdynamics nya sångmikrofon som slår dom flesta konkurrenterna på fingrarna. Den har en helt ny kapsel med SCT-teknologi som ger ett otroligt klart ljud med en tydligt fast botten. Dessutom är kapseln monterad på helt nytt sätt som ger ett väldigt lågt handljud.


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG V70d

En suprriktad sångmikrofon i absolut världsklass! Vill du ha en mikrofon som är extremt okänslig för rundgång, har bra tryck i botten och ett öppet ljud så är det här mikrofonen för dig. Perfekt för alla musikstilar från Metal till Jazz.


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG I50d

TG I50d är en dynamisk mikrofon (cardioid) som är perfekt för t ex gitarrförstärkare, virveltrumma, basförstärkare, och blås. Den är dessutom helt fantastiskt bra på sång. Inbyggt switchbart high pass-filter. Vadderad väska och hållare ingår. Frekvensomfång: 50-17000 Hz. Färg: Svart


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG V35d s

TG V35d s är en helt ny mikrofon från Beyerdynamic, den har en superriktad kapsel som innebär att den är väldigt okänslig för rundgång. Den har ett lite bredare frekvensområde än V30d s, vilket ger ett klarare och mer öppet ljud.


AKG

AKG D5 C

The D5 C is a dynamic vocal microphone that you can depend on, from small live gigs to large concert halls.


Blue

Blue EnCore 200

enCORE 200 Aktiv Dynamisk mikrofon med aktiv utgångstransformator vilket ger mycket lågt brus och ren, stark signal som tål långa mikrofonkablar utan att tappa signalstyrka.


Musikverkstan

Musikverkstan Mikrofonpaket

Komplett mikrofonpaket med en dynamisk mikrofon, mikrofonhållare, mikrofonstativ med bom samt en mikrofonkabel ( XLR-Tele )


Shure

Shure 520DX Green Bullet

520DX, eller "Green Bullet" som den också kallas, är en legendarisk munspelsmikrofon. Den är dynamisk, rundupptagande och har en volymkontroll inbyggd för maximal kontroll. 520DX är högohmig för att kunna anslutas till instrumentförstärkare och levereras med teleanslutning. Frekvensområde: 100-5000Hz


TC Electronic

TC Electronic MP-75

Dynamisk sångmikrofon med Mic Control för styrning av TC Helicon effekter, Super Cardioid karaktär


Shure

Shure SM7B

Dynamisk broadcast-mikrofon, ursprungligen avsedd för radiostationer och liknande, men som blivit mycket uppskattad för sånginspelning i studio samt vid live-uppträdande. Den har en mycket bred frekvensrespons med kontroller för basavskärning presence och är extremt väl skärmad mot elektromagnetiska störningar. Mikrofonkapseln är stötdämpad och har ett högeffektivt puffskydd.


Alpha Audio

Alpha Audio MIC Eight

Dynamisk mikrofon optimerad för sång med ett frekvensomfång på 50Hz-16.000Hz. Inkluderar mikrofonhållare och bag. Mikrofonen har integrerad vind/puffskydd. Levereras i en enkel transportväska.


Alpha Audio

Alpha Audio Stage Set

Komplett mikrofonpaket med sångmikrofon, mikstativ med bom, mikrofonhållare, förvaringsbag, samt 5 m XLR/XLR-mikrofonkabel.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.