Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Samlingar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Bok:

Bok: Svenska Hits 2005/2006


Bok:

Bok: Det bästa av Elvis Presley


Bok:

Bok: After Midnight Blues


Bok:

Bok: Hits 2004


Bok:

Bok: Povel Ramel och Musiken

I den här boken berättar Johanna Broman Åkesson om Povels barndom, ungdom och hur karriären tog fart. Om melodierna, grammofonskivorna, radioprogrammen, revyerna, filmerna... ja, allt som denne unike underhållare drabbat svenska folket med. Man får också en inblick i Povels stil och livsfilosofi. Och som vanligt i "och musiken"-serien naturligtvis mängder av hans underbara melodier. Det finns ingen som Povel! Melodi, text och ackord.


Bok:

Bok: Julsånger

Julsånger innehåller 95 sånger och melodier som hör julen till. Alla de traditionella julsångerna, julpsalmerna och jullekarna finns naturligtvis med. Men också Disney, ABBA, John Lennon, Carola och Christmas Carols. Sångerna man älskar att höra för att komma i den rätta julstämningen. Julsånger är en mycket bred julsångbok med allt från "Nu är det jul igen" till "Happy Xmas (war is over)". För den stämningsfulla omslagsbilden svarar Eddie Granlund och för illustrationerna Tord Nygren. Melodi, text och ackord.


Bok:

Bok: Vispop Guld

Nya låtar samt det bästa ur vispopserien. Här kommer VISPOP GULD! Boken innehåller nya låtar och några av de bästa låtarna ur den omtyckta Vispopserien. Här finns en härlig blandning av pop, rock, schlager och visa.


Bok:

Bok: Best of Vinyl


Bok:

Bok: Lasse Berghagen - Sånger


Bok:

Bok: Evert Taube - Mellan Himmel och Jord

Många av Evert Taubes mest älskade sånger med melodi, text och ackordanalys.


Bok:

Bok: Play Guitar with The Clash


Bok:

Bok: Coldplay - Prospekts March


Bok:

Bok: Tjejernas Sångbok

Det är bara att konstatera faktum, tjejer sjunger oftare och hellre än killar! Därför har vi tillägnat dem denna bok med noggrant utvalda sånger!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.