Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Sång

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
The Little Black Songbook:

The Little Black Songbook: Metal


Bok:

Bok: Audition for Male Singers


Bok:

Bok: Rockbandet 1 Sång inkl. CD & DVD

Varje sång är vald för att nybörjare snabbt skall komma igång och kunna spela med i ett band. Hänsyn har tagits till vilka svårigheter som kan dyka upp i varje instrument eller för sångaren och boken visar ackord, grepptabeller, form, rytmmönster och naturligtvis noter och text.


Bok:

Bok: Hits 2005

Hits 2005 - en självklar bok för alla som vill sjunga och spela årets bästa låtar! Melodistämmor, texter, ackord.


Bok:

Bok: Stora Musiktävlingsboken

Stora Musiktävlingsboken är en bok för grundskolan, gymnasiet, personalfesten, körfesten, julfesten, musikcaféet, kräftskivan, födelsedagskalaset, hemma med familj och vänner, förströelse när du är själv etc. Boken innehåller musiktävlingar och musikfrågesport ur alla möjliga synvinklar. Musikfrågesport, grupptävlingar, korsord, labyrinter, musikspel, bordsuppgifter, tipspromenader, underhållande tävlingar, musiklekar och musikaliska klurigheter. Tanken är också att du ska kunna hitta något i stort sett för alla åldrar. Testa din allmänbildning i musik, lär genom att tävla och ha trevligt tillsammans.


Oak Publications:

Oak Publications: Bluegrass Songbook

Den här boken är gjord för Bluegrass sångaren. Över 130 låtar i olika stilar, från old-time, traditionell och "newgrass" till gospel och novelty. För varje låt finns ackord och melodi i tablatur för gitarr och banjo.


Bok:

Bok: Sångövning Killar inkl. CD


Bok:

Bok: Vispop Kör

I denna första volym av Vispop kör har fjorton sånger med varierande stilar ur Vispop 1-12 valts ut. Boken riktar sig till körer på olika nivåer. Allt från skolkören till mer avancerade körer. Tanken är att låtarna ska kunna sjungas a capella eller med kompgrupp.


The Little Black Songbook:

The Little Black Songbook: Rock Hits


The Little Black Songbook:

The Little Black Songbook: Bob Dylan


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.