Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Stråkinstrument

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Bok:

Bok: Mera Violin

Mera violin innehåller ett brett spektrum av melodier ur olika musikaliska genrer, alltifrån klassiskt och folkmusik till visor och pop. Tanken är att den som spelat violin ett par år ska hitta en melodiskatt att berika sitt spelande med, både enskilt och grupp. Melodierna är arrangerade en- två- och trestämmigt. Tio av bokens melodier finns med inspelade bakgrunder på den CD som medföljer. Arrangemangen på skivan är gjorda med utgångspunkt från kända inspelningar, för att ge en autentisk känsla.


Bok:

Bok: Violinisten 2

Fortsättningskurs i Violin. Inkluderar CD-skiva


Bok:

Bok: Violinisten 1

Ny violinskola av Ulrik Lundström, utgiven 2005. CD-skiva medföljer. VIOLINISTEN 1 är tänkt som en fiolskola som ska kunna användas oavsett vilken inlärningsmetod du använder: gehörsinlärning, notinlärning, gruppundervisning, enskild undervisning...


Bok:

Bok: Cellisten 1

Cellisten är en nybörjarbok förcello med en långsam och väl genomtänkt progression, fina bilder och tydlig notskrift. Skivan är välproducerad med möjlighet att "panorera bort" melodin eftersom denna är mixad i enbart ena kanalen. Första delen av tre.


Bok:

Bok: Suzuki Cello 1

Första delen i Suzukis celloskola.


Bok:

Bok: Suzuki Cello 2


Bok:

Bok: Suzuki Cello 3


Bok:

Bok: Suzuki Violin 6


Bok:

Bok: Solos for Young Violinists 6


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.