Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Brass

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Bok:

Bok: Blåsbus 3 Altsaxofon

Av Jan Utbult. Fortsättningsbok för saxofon. CD-skiva medföljer i boken.


Bok:

Bok: Altsax.nu 1

altsax.nu är den första delen av en ny altsaxofonskola där man förutom den traditionella spelboken även tagit hjälp av "den nya tekniken". En CD-skiva medföljer, och på internet finns en hemsida kopplad till spelboken. Boken innehåller många kända melodier från olika genrer, blandat med nya melodier samt härm- och improvisationsövningar. Ackorden i boken är skrivna för saxofonen. På CD-skivan finns alla melodier inspelade. Saxofonstämman tas bort genom att panorera bort den ena stereokanalen på stereons balanskontroll.


Bok:

Bok: Altsax.nu 3

Musikarrangemang av Hans Hjortek. Inkl. CD.


Bok:

Bok: Trumpet.nu 1

I spelboken finns många kända melodier från olika genrer, blandat med nya melodier samt härm- och improvisationsövningar. Ackorden till melodierna är skrivna för trumpeten. På CD-skivan finns alla melodier inspelade.


Bok:

Bok: Trumpet.nu 2

Trumpetskola, del 2. I spelboken finns många kända melodier från olika genrer, blandat med nya melodier samt härm- och improvisationsövningar. På CD-skivan finns alla melodier inspelade.


Bok:

Bok: Mera Trumpet

Innehåller 35 populära stycken, som får betraktas som klassiker. Melodierna är skrivna i enkla och bra tonarter för trumpet. Några stycken är arrangerade två- och trestämmigt. Inkl. CD-skiva med roliga bakgrunder att spela till. Arrangemangen är gjorda med utgångspunkt från kända inspelningar för att ge en autentisk känsla.


Bok:

Bok: Blåsbus 1 Trumpet

Trevlig och bra nybörjarbok för alla som vill lära sig spela trumpet! Medföljande CD-skiva med svängiga komp till alla melodier.


Bok:

Bok: Blåsbus 2 Trumpet

Fortsättningsdelen för alla som spelat trumpet ett tag! Medföljande CD-skiva med svängiga komp till alla melodier.


Bok:

Bok: Oboen och jag


Bok:

Bok: Blåsbus 3 Trumpet

Tredje delen innehåller repertoar i olika genrer och lämpar sig utmärkt för den som spelat några år. Medföljande CD-skiva med bra komp till alla melodier.


Bok:

Bok: Blåsbus 1 Tuba

Trevlig och bra nybörjarbok för alla som vill lära sig spela tuba! Medföljande CD-skiva med svängiga komp till alla melodier.


Bok:

Bok: Blås 96 - Horn

Innehåller 19 låtar i olika musikstilar, samt CD-skiva.


Bok:

Bok: Blåsbus 1 Althorn

Trevlig och bra nybörjarbok för alla som vill lära sig spela althorn! Medföljande CD-skiva med svängiga komp till alla melodier.


Bok:

Bok: Blåsbus 2 Valthorn

Fortsättningsdelen för alla som spelat valthorn ett tag! Medföljande CD-skiva med svängiga komp till alla melodier.


Bok:

Bok: Blåsbus 2 Trombon

Fortsättningsdelen för alla som spelat trombon ett tag! Medföljande CD-skiva med svängiga komp till alla melodier.


Bok:

Bok: Blås 96 - Trombon/Baryton

Innehåller 19 låtar i olika musikstilar, samt CD-skiva.


Bok:

Bok: 15 popular instrumental solos

Trombon. Inkl CD-skiva.


Bok:

Bok: Blåsbus 1 Altsaxofon

Saxofonskola av Jan Utbult inkl. CD


Bok:

Bok: Blåsbus 2 Altsaxofon

Saxofonskola av Jan Utbult inkl. CD


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.