Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Klaviatur

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Bok:

Bok: Ackordboken för pianot

Du hittar vilket ackord som helst direkt utan att behöva kunna läsa noter. Med förslag på ackordläggningar och komp från Ragtime till Rock'n roll.


Bok:

Bok: 100 Lätta Barnvisor Piano/Keyboard

100 barnvisor som alla kan kompa - ofta med bara några få ackord. Och piano/keyboard-ackorden ser du bredvid texten på varje sida. Nu kan du sjunga med barnen och själv kompa till. Ni får jätteroligt! Och det är lätt som en plätt.


Bok:

Bok: Pianoboken.nu 1

pianoboken.nu är en pianoskola där den traditionella spelboken endast är en del av konceptet. En CD medföljer och på Internet finns en hemsida kopplad till spelboken. I boken finns många kända melodier från olika genrer, blandat med nya melodier samt härm- och improvisationsövningar. Här finns även pianohistorik och tips m.m. På den medföljande CDn finns alla melodierna inspelade.


Bok:

Bok: Pang på pianot - Film & TV

14 kända låtar från film och tv i lättspelade arrangemang för piano av Björn Larsson. I slutet av boken hittar du ackordmodeller till varje melodi.


Bok:

Bok: Pianot och jag 1

Pianoskola i fyra delar av Lars Axelsson och Runa Gustafsson. Del 1 är för nybörjare.


Bok:

Bok: Pianohits Jul


Bok:

Bok: Bastien - Bit för Bit Piano 1


Bok:

Bok: The Best of Yanni


Bok:

Bok: Keyboard från början - Pop, Rock & Blues

Keyboard från början har hjälpt mängder av musikanter över hela världen att komma igång med sitt nya instrument. Boken består av tre delar - en grundläggande del, en del som handlar om blues och en del som visar hur du ska kompa rockmusik.


Bok:

Bok: Rockbandet 2 Keyboard inkl. CD & DVD

Rockbandet 2 är en fristående fortsättning på Rockbandet 1. Materialet innehåller hela 15 olika låtar av kända artister.


Bok:

Bok: 100 lätta låtar piano/keybord 1

Här finns text och ackord till 100 låtar som alla kan sjunga. 100 låtar som alla kan kompa - oftast med bara 3 eller 4 ackord. Och piano/keyboard-ackorden ser man bredvid texten på varje sida. Melodiurvalet är det bredaste man kan tänka sig. Gamla popklassiker, nya hits och melodifestivalmelodier. Barnvisor, julsånger, visor och svensktoppsfavoriter. Låtar som alla kan!


Bok:

Bok: Blås 96 - Piano/Keyboard

Innehåller 19 låtar i olika musikstilar: First piece, Trust me, Mollan, Höstrock, C-jam Blues, Aura Lee, Red stamp, Diana, Sambandet, Oh Susanna, Swing it, Preludium, Sill i dill, Här kommer Pippi Långstrump, Oh when the saints, Nu tändas tusen juleljus, Vi äro musikanter, Jingle Bells, We wish you a merry Christmas.


Bok:

Bok: Keyboardboken 1

Hur man kan kompa och utveckla sitt spel genom att använda keyboardens automatik. Lämpar sig både för självstudier och handledd gruppundervisning.


Bok:

Bok: Keyboardboken 2

Fortsättning i man kan kompa och utveckla sitt spel genom att använda keyboardens automatik. Lämpar sig både för självstudier och handledd gruppundervisning.


Bok:

Bok: 75 lätta jullåtar piano/keyboard

Här finns text och ackord till 75 jullåtar som alla kan sjunga. 75 jullåtar som alla kan kompa - ofta med bara några få ackord. Och piano/keyboard-ackorden ser man bredvid texten på varje sida. Melodiurvalet är det bredaste man kan tänka sig. En blandning av julpop, carols, julmelodier och ringlekar. Allt som hör till en glad och fröjdefull jul. Jullåtar som alla kan!


Bok:

Bok: Pianobus 3

PIANOBUS 3 är en fristående fortsättning på PIANOBUS 1 och PIANOBUS 2, böcker för nybörjare på piano eller keyboard, enskilt eller i grupp.


CD-skiva:

CD-skiva: Keyboardboken 1

På CD:n samtliga låtar ur Keyboardboken del 1. Låtarna är inspelade med komp och melodi på var sin kanal.


CD-skiva:

CD-skiva: Keyboardboken 2

På CD:n samtliga låtar ur Keyboardboken del 2. Låtarna är inspelade med komp och melodi på var sin kanal.


Bok:

Bok: Pianoboken.nu 2

pianoboken.nu - del 2 är andra delen av en pianoskola där den traditionella spelboken är endast en del av hela konceptet. En CD medföljer och på internet finns en hemsida - www.pianoboken.nu - kopplad till spelboken.


Bok:

Bok: Pianoackord

Det här är en bok för alla som spelar piano eller keyboard efter böcker i sångboksformat - och nästan alla nya låtar ges ut på det sättet. Här finns böckernas alla ackord och mycket mer. Den logiska ordningen tillsammans med indexmarkeringarna på alla sidorna gör ackorden lätta att hitta. Och de är dessutom ovanligt tydligt, enkelt och lättöverskådligt presenterade. Förutom vanliga ackord finner du här också användbara rundgångar och ackordföljder.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.