Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Baslitteratur

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Bok:

Bok: Basboken 2 inkl. CD

Den efterlängtade uppföljaren. Innehåller CD.


Bok:

Bok: Rockbandet 2 Bas inkl. CD & DVD

Rockbandet 2 är en fristående fortsättning på Rockbandet 1. Materialet innehåller hela 15 olika låtar av kända artister.


Bok:

Bok: Basboken 1 inkl. CD

Ny upplaga 2002. Utgiven första gången 1992. Innehåller CD-skiva.


Bok:

Bok: Real Bass Book

I denna tjocka bok hittar du väldigt mycket rolig och nyttig fakta om elbasen. Det finns övningar och olika speltekniker och även en skiva med övningar att spela till. I boken finns också porträtt av kända basister genom tiderna.


Bok:

Bok: Blåståget 3 Elbas

Blåståget är en serie där nybörjare på ett instrument kan börja spela i ensemble med en gång. På varje uppslag finns tre olika stämmor i olika svårighetsgrader, och du kan "arra" låten som du önskar i just din grupp och efter dina behov.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.