Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Gitarrlitteratur

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Bok:

Bok: Spela Gitarr inkl. CD och DVD

SPELA GITARR är en nybörjarskola för dig som vill kunna ackompanjera dig själv eller andra till sång eller melodispel. Bokens upplägg gör att du redan från början kommer spela "riktig" musik. Boken vänder sig till nybörjare i alla åldrar som vill lära sig spela på egen hand eller tillsammans med en lärare. Här hittar du låtar som är valda för att du snabbt ska komma i gång med att spela musik i olika stilar. Unikt med materialet är att du även får en privatlärare i form av en dvd-skiva med videolektioner och en hel kompgrupp i form av en cd-skiva.


Bok:

Bok: Komplätt Gitarr 1

Gitarrkurs med sångtexter och ackordanalyser. Kompskola med över 80 omtyckta låtar. Materialet kan lätt anpassas till såväl nybörjare som mer erfarna gitarrister.


Bok:

Bok: Komplätt Gitarr 2

Gitarrkurs med sångtexter och ackordanalyser. Fortsättningsdel på Komplätt gitarr. Kompskola med många omtyckta låtar. Materialet kan lätt anpassas till såväl nybörjare som mer erfarna gitarrister


Bok:

Bok: Kompa Enkelt på Gitarr 1

Lär dig kompa ett stort antal av våra mest omtyckta och välkända visor. Lämpar sig såväl för självstudier som undervisning i grupp.


Bok:

Bok: Gitarristen 2

Fortsättningsbok till Gitarristen 1 har även den en allmän inriktning där melodi-, ackord-, solo- och samspel blandas. Läge V och II presenteras. Teori, stämning, tonfinnare, rytmer och ackordtabell finns även. Även några trestämmiga arrangemang och sjung och spela sidor finns.


Bok:

Bok: 100 Lätta Barnvisor Gitarr

100 barnvisor som alla kan kompa - ofta med bara några få ackord. Och gitarrackorden ser du bredvid texten på varje sida. Nu kan du sjunga med barnen och själv kompa till. Ni får jätteroligt! Och det är lätt som en plätt.


Bok:

Bok: Elgitarr Rock & Blues 2 inkl. CD

Populär elgitarrkurs med Tab och standardnotation.


Bok:

Bok: Elgitarr Rock & Blues 3 inkl. CD

Populär elgitarrkurs med Tab och standardnotation.


Bok:

Bok: Gitarristen 3

Gitarristen 3 har som Gitarristen 1 och Gitarristen 2 en allmän inriktning där melodispel, ackordspel och solospel blandas. Till vissa låtar ges komptips och improvisationstips. Specialkomp, såsom bossa nova och fingerpicking, behandlas med varsin del i boken.


Bok:

Bok: Gitarrkomp 2 - Mer Ackordspel inkl. CD

Gitarrkomp 2 är fortsättningen på Gitarrkomp och innehåller 42 välkända låtar från olika genrer. Till varje låt finns text, ackord, kompfigurer och tabulatur. Till boken medföljer en CD med samtliga låtarna inspelade.


Bok:

Bok: Stora Gitarrboken

Stora Gitarrboken ger Dig en stor och bred repertoar av sånger som brukar sjungas och spelas till gitarr. Det är sånger som de flesta lätt kan sjunga med i. Boken passar alla oavsett spelvana. Här finns 44 stycken enkla två- och treackordslåtar, 27 med fyra ackord och ett antal med lite fler. Totalt 144 sånger.


Bok:

Bok: Soloteknik för Rock & Blues

Efter succén med ”Soloteknik för elgitarr” kommer här den nya boken med inriktning på penta- och bluesskalor, dvs det som 90% av världens rock och bluesgitarrister använder sig av när de ”solar”. Jonas recept är öva, öva, öva och här hittar du svaret på hur. Med cd-skiva.


Bok:

Bok: Tommy Emmanuel Fingerstyle Guitar Method

Lär dig spela ”fingerstyle guitar” av en av mästarna. Musiken presenteras med noter och tab för gitarr. Här finns även en ackordtabell för ”thumbpicking”. Alla exempel i boken kan man lyssna till på den medföljande CDn. Svårighetsgraden är medelsvår till avancerat.


The Little Black Songbook:

The Little Black Songbook: 21st Century Hits

En stor komplett samling över 2000-talets mest populära låtar i ett smidigt och överskådligt format.


Bok:

Bok: Ackordboken för Gitarrfodralet

Tag med den överallt! Lätt läsbara diagram. Får plats i gitarrfodralet. Överskådligt uppställt.


Bok:

Bok: Ackordboken för Rockgitarr

Bästa handboken för rockgitarristen! Tag med den överallt! Får plats i gitarrfodralet.


Bok:

Bok: Gitarrskola del 1


Bok:

Bok: Britpop! Text & Ackord

Är du ett fan av Britpop kommer du känna igen de flesta av låtarna i denna bok. Band som Suede, Blur och Oasis – kraftigt influerade av band från den första vågen av brittiska band från slutet av 60-talet – blev under mitten av 90-talet förgrundsgestalter i en ny era av brittisk gitarrbaserad pop.


Bok:

Bok: Jul! Text & Ackord

Hur ser julen ut hemma hos dig; dans kring granen, godisskålar med knäck och grytor som puttrar, eller en stilla natt i väntan på tomten och snöfall? Att sjunga hör julen till och i denna bok hittar du både de traditionella julsångerna och nyare julhits som All I want for Christmas is you, Last Christmas och Do they know it's Christmas. Här finns också Amanda Jenssens populära jullåt Another Christmas.


Bok:

Bok: Gitarrbus 1

Populär gitarrkurs inkl. CD-skiva.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.