Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Violiner

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Leonardo

Leonardo LV-1544 Violin Set 4/4 Natural

Fiolset i 4/4-storlek inkl. etui, stråke, finstämmare och harts.


GEWA

GEWA E-Violin Set

Elfiol med solid kropp och aktivt piezo mikrofonsystem med volymkontroll. Hakstöd och beslag i ebenholts. Levereras komplett med case, harts, stråke och hörlurar till ett fantastiskt pris! Uppsatt och spelklar! Finns i tre olika färger: Svart, vit och brun.


Soundsation

Soundsation E-Master Violin Kit

En mycket prisvärd elfiol i 4/4-storlek. Levereras med etui och stråke.


Arirang

Arirang EV-20 Black

Elfiolset av god kvalitet med inbyggd förförstärkare så att man kan öva med hörlurar utan att störa någon annan. Levereras komplett med stråke, hörlurar och etui.


Arirang

Arirang EV-20 White

Elfiolset av god kvalitet med inbyggd förförstärkare så att man kan öva med hörlurar utan att störa någon annan. Levereras komplett med stråke, hörlurar och etui.


Arirang

Arirang EV-20 Red

Elfiolset av god kvalitet med inbyggd förförstärkare så att man kan öva med hörlurar utan att störa någon annan. Levereras komplett med stråke, hörlurar och etui.


Arirang

Arirang EV-31 Elviolin

Elfiol från Arirang


Soundsation

Soundsation Violinset 4/4

Skolviolin i 4/4-storlek av mycket hög kvalitet. Solitt handskuret granlock med sidor och botten av lönn. Greppbräda och stämskruvar av ebenholtz, hakhållare, stränghållare med finstämmare. Levereras med stråke, harts och etui av lättviktstyp med remmar.


Soundsation

Soundsation Violinset 3/4

Skolviolin i 3/4-storlek av mycket hög kvalitet. Solitt handskuret granlock med sidor och botten av lönn. Greppbräda och stämskruvar av ebenholtz, hakhållare, stränghållare med finstämmare. Levereras med stråke, harts och etui av lättviktstyp med remmar.


Soundsation

Soundsation Violinset 1/2

Skolviolin i 1/2-storlek av mycket hög kvalitet. Solitt handskuret granlock med sidor och botten av lönn. Greppbräda och stämskruvar av ebenholtz, hakhållare, stränghållare med finstämmare. Levereras med stråke, harts och etui av lättviktstyp med remmar.


Soundsation

Soundsation Violinset 1/4

Skolviolin i 1/4-storlek av mycket hög kvalitet. Solitt handskuret granlock med sidor och botten av lönn. Greppbräda och stämskruvar av ebenholtz, hakhållare, stränghållare med finstämmare. Levereras med stråke, harts och etui av lättviktstyp med remmar.


GEWA

GEWA Ebony Wood Violin Set 4/4

Vårt populäraste fiolset. Komplett paket med fodral och stråke.


Leonardo

Leonardo EV-30 Electric Violin Set 4/4 Brown

Komplett elfiol set i modern design inkl. stråke, etui, hörlurar, axelstöd och harts.


NS Design

NS Design NXT4-VN-SB

NXT4-VN-SB. 4-strängad elviolin, Satin Sunburst. Design Ned Steinberger.


Stagg

Stagg EVN 4/4 Electric Violin Kit

Elfiol med solid lönnkropp. Utrustad med 2-bands EQ och volymkontroll, samt hörlursuttag. Levereras komplett med softcase, stråke, hörlurar och batteri. Finns i flera olika färger (se fler bilder nedan).


Stagg

Stagg EVA 4/4 Electric Viola Kit

Solid elviola med kropp i lönn. Utrustad med 2-bands EQ och volymkontroll, inbyggd hörlursförstärkare. Skallängd: 445 mm. Levereras komplett med softcase, stråke, hörlurar och batteri. Finns i flera olika färger (se fler bilder nedan).


Garimberti

Garimberti VN-950 Violin 4/4

Violin i 4/4-storlek med handskuret lock av utvald gran. Botten, sidor och hals av solid flammig lönn. Stämskruvar, sadel och stränghållare av ebenholtz. Åttakantig stråke av brazilträ med vitt hästtagel. Halvmatt finish. Levereras med etui.


Garimberti

Garimberti VA-950 Viola 16"

16" Viola med handskuret lock av utvald gran. Botten, sidor och hals av solid flammig lönn. Stämskruvar, sadel och stränghållare av ebenholtz. Åttakantig stråke av brazilträ med vitt hästtagel. Halvmatt finish. Levereras med etui.


NS Design

NS Design WAV4-VN-AB Elfiol

NS WAV är den perfekta elfiolen för musiker som är intresserade av att utforska världen av elektroniska stråkinstrument.


NS Design

NS Design NXT4F-VN-SB Elfiol med bandstavar

NXT4F-VN-SB. 4-strängad Fretted elviolin, Satin Sunburst. Design Ned Steinberger.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.