Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Bluesmunspel

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Hering

Hering 1420 Rod Piazza

Kropp i trä. Gjord efter blues-legenden Rod Piazza’s egna specifikationer och önskemål. Skonsam mot läpparna. Lång hållbarhet. Finns i tonarterna: C, D, A, G.


Hohner

Hohner 542/20 Golden Melody

Munspel med 10 hål och plastkärna. Tonart: C, D, Db, E, Eb, F, F#, G, A, Ab, B, Bb.


Hohner

Hohner 1896/20 Marine Band

Klassiskt handgjort munspel med stor, tät ton med träkropp. Tonart: C, D, E, F, G, A, B, Db, Ab, Bb.


Hohner

Hohner 2005/20 Marine Band Deluxe

Handgjort munspel med mycket bra, varm, tät ton och bra respons i päronträ och avrundade hål.


Hohner

Hohner 365 SBS Marine Band

Steve Baker Special Munspel med 28 stämmor och lättspelat.


Clarke

Clarke 10-hole Harmonica C

Clarke's 10-håls bluesmunspel kommer i tonarten C och har mässing och silverlegerade stämplattor på en 8 mm premium ABS-kam.


Hohner

Hohner Marine Band Crossover

Ett bluesmunspel med en kärna av laminerad bambu! 20 stämmor. Det ideala valet singeltonsspel för blues, rock och jazz, men även för att ta fulla ackord. Finns i de flesta tonarter.


Hohner

Hohner 504/20 Silver Star

Munspel Silver Star 504/20C Nytt bra prisvärt alternativ till Marine Bandmunspelet, plastkropp och 10 hål. Tonart: C, D, A, G, E, F


Lee Oskar

Lee Oskar MD 1910 Major Diatonic

Traditionellt bluesmunspel med precisionsgjuten tonkammare, täckplattor av rostfritt stål och utbytbara stämplattor. Passar till allt från folkmusik till blues och finns i en mängd olika tonarter.


Hohner

Hohner 560/20 Special 20

Munspel Hohner 560 C Spec. 20 Handgjort munspel med plastkropp med tät, varm ton. Hel och halvtoner C-G-A-Ab-D-Db-E-F-F#-B-Bb-Eb


Lee Oskar

Lee Oskar MM 1910 Melody Maker

Munspel med precisionsgjuten tonkammare och täckplattor av rostfritt stål. Detta munspel skall du använda till att spela melodier bestående av enskilda toner. Passar till Jazz, Evergreens och Country och finns i olika tonarter.


Hohner

Hohner 562/20 MS Pro Harp

Munspel Hohner 562 C Pro.H. Rock Bluesmunspel. Hel och halvtoner C-G-A-Ab-D-Db-E-F-F#-B-Bb-Eb Modularsystem.


Lee Oskar

Lee Oskar HM 1910 Harmonic Minor

Munspel med precisionsgjuten tonkammare och täckplattor av rostfritt stål. Detta munspel har en stämning som gör det enkelt att spela låtar i moll. Gillar du folkmusik, svensk som östeuropeisk, är detta munspel ett måste. Finns i olika tonarter.


Hohner

Hohner 532/20 MS Blues Harp

Munspel Hohner 532 C Harp Karaktäristiskt bluesmunspel med träkärna. Hel och halvtoner C-A-G-Ab-D-Db-E-F-F#-B-Bb Modularsystem.


Lee Oskar

Lee Oskar NM 1910 Natural Minor

Alla toner Du saknar på ett standard Major Diatonic spel för att spela en blues, reggae, pop, jazz m.m i moll, finns på detta munspel. Ett bra exempel är introt på Gary Moores låt "Walking by myself". Munspelet är designat för Cross Harp och finns i flera olika tonarter.


Lee Oskar

Lee Oskar RPMD Stämplattor

Utbytbara stämplattor. Passar endast till Lee Oskar Major Diatonic. Finns i flera olika tonarter.


Tombo

Tombo 2010 Aero Reed

2010 Aero Reed har, tack vare sin tonkammare av aluminium, en klar, distinkt och volymstark ton som är unik. Dom kraftiga stämplattorna av mässing gör munspelet mycket lättspelat. Stämplattorna är 1,1 mm tjocka vilket förenklar "bending och "over blow". Tombo's flaggskeppsmodell! Lämpar sig till Blues, Rock och Pop.


Hering

Hering 9020 Master Blues

Bluesspel. Lackförseglad träkropp med 0,9 mm stämplattor skapar tillsammans en mjuk och djup blueston. Plattorna är monterade med 5 st självgängande skruvar vilket underlättar underhåll av spelet. Lufttät konstruktion för bästa spelbarhet och tonkvalitet. 10 hål (20 stämmor). Mjuk skyddande skinnficka medföljer. Tonarter: A, Bb, B, C, D, E, F, G


Tombo

Tombo 1610 Folk Blues

1610 Folk Blues är lättspelat och har en klar klang, distikt, fyllig och volymstark ton som passar perfekt för Blues och Rock. Tombos populäraste bluesmunspel. Finns i alla tonarter.


Hering

Hering 6020 Black Blues

Bluesspel. Plastkropp i svart ABS och tjocka stämplattor (1,07 mm) ger mycket varm och klar tonkaraktär. Stämplattorna är monterade med 5 st självgängande genomgående skruvar vilket gör spelet mycket lufttätt och lättspelat och designen är mjuk mot läpparna. Täckplattor i black chrome. 10 hål (20 stämmor). Tonarter: A, Bb, B, C, D, E, F, G.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.