Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Hörlursförstärkare

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Phonic

Phonic PHA4800

Professionell hörlursförstärkare för scen eller studioapplikationer med fyra oberoende kanaler som ger dig upp till fyra olika stereomixar. Varje ingång/AUX-sektion kan sättas separat för individuella behov. Utrustad med 2-bands EQ och LED-mätare för output på varje kanal.


Phonic

Phonic PHA8800

Professionell hörlursförstärkare för scen eller studioapplikationer med åtta oberoende kanaler som ger dig upp till åtta olika stereomixar. Varje ingång/AUX-sektion kan sättas separat för individuella behov. Utrustad med 2-bands EQ och LED-mätare för output på varje kanal.


Behringer

Behringer HA8000 Powerplay

8-kanals hörlursförstärkare med upp till 2 hörlurar per kanal.


M-Audio

M-Audio Bass Traveler

Portabel hörlursförstärkare.


Behringer

Behringer Powerplay P1

Personlig In-Ear hörlursförstärkare.


Behringer

Behringer MICROMON MA400

Monitorförstärkare för hörlurar som är både flexibel och kompakt. I dina hörlurar kan du lyssna på två audiosignaler samtidigt.


Behringer

Behringer MICROAMP HA400

Denna 4-kanals stereohörlursförstärkare är avsedd att användas tillsammans med alla typer av hörlurar och är därför maximalt flexibel.


Leem

Leem HDA44

4-kanalig hörlursförstärkare med separata volymkontroller. Inkl. nätadapter.


Samson

Samson C-Que 8

4-kanals hörlursförstärkare med två utgångar per kanal. C-Que 8 har en separat volymkontroll för varje kanal med led-indikator och EQ-shape-kontroll. Det finns även en Inject-ingång där du kan skicka in ytterligare en stereosignal till hörlursmixen för ökad flexibilitet. Main-sektionen har volymkontroll, balanskontroll samt en omkopplare för traditionell stereo-, eller 2-kanals monofunktion. Väljer du 2-kanals monofunktion fungerar balanskontrollen som en mixkontroll mellan main och inject signalen.


Samson

Samson S-Phone

Rackmonterbar hörlursförstärkare för 4 par hörlurar. Separata volym- och eq-kontroller, dubbla gemensamma stereoingångar samt stereo Aux-ingång (inject) på varje kanal. 1HE.


Presonus

Presonus HP4

Presonus svar till alla studios som behöver en tyst hörlursförstärkare med professionella specar! 4 separata hörlursutgångar.


Presonus

Presonus HP60

Presonus svar till alla studios som behöver en tyst hörlursförstärkare med professionella specar! 6 separata hörlursutgångar.


Behringer

Behringer AMP800 Mini Amp

Denna 4-kanals stereohörlursförstärkare är avsedd att användas tillsammans med alla typer av hörlurar och är därför maximalt flexibel. Den kraftfulla stereoförstärkaren garanterar högsta ljudkvalitet.


Behringer

Behringer HA4700 Powerplay PRO-XL

4-kanals hörlursförstärkare med 2 bands EQ och aux mix på varje kanal. Varje kanal kan driva upp till 3 par hörlurar.


Topp Pro

Topp Pro THA-6 Hörlursförstärkare

Koppla in upp till sex par hörlurar samtidigt. Tele AUX in för varje kanal samt Main in tele. 4 LED-lampor på varje kanal för monitoring. Stereo XLR output både hona och hane.


Behringer

Behringer Powerplay P16-D

Digital Hub för PowerPlay P16-I. A Ultanet ingångs feeder åtta Ultranet utgångar med vardera 16 kanaler (RJ-45).


Samson

Samson S-Amp Hörlursförstärkare

4-kanals hörlursförstärkare.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.