Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Kontrollers

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Nektar

Nektar Panorama P1

DAW-kontroller med 3,5? display, 9st reglar, 16st encoders, 10st programmerbara LED-knappar och transportknappar. Kompatibel med Bitwig, Cubase, Logic, MainStage, Nuendo, Reaper och Reason.


Samson

Samson Graphite MF8 Controller

Graphite MF8 är en ultraportabel kontrollyta utrustad med åtta kanaler, var och en med volymfader,parameter-ratt, rec och solo/mute-knappar. Utöver detta finns även en total transportkontroll, crossfader och fem programmerbara knappar samt en master-pot.


Samson

Samson Graphite MD13 Controller

Graphite MD13 erbjuder 13 anslagskänsliga trigger pads med after touch som är bakgrundsbelysta och uppbyggda i kromatiskt ordning. Utöver detta finns master regel, transportkontroll, sex programmerbara rattar och en cross fader vilket gör MD13 idealisk för att spela in trummor, klaviaturstämmor, trigga samples och mycket mer.


IK Multimedia

IK Multimedia iRing White

Rörelsekontroller för iOS-enheter. Skapa musik med dessa ringar och dina händer. Se video för mer information. Finns i tre olika färger. Två iRings ingår i paketet.


Behringer

Behringer CMD DC-1 DJ Controller

DVS-Based MIDI-modul med dubbla effekter, deck Focus och Transport Control


Behringer

Behringer CMD DV-1 DJ Controller

Modulär CMD-modul för dig som är DJ och/eller producent. Den ger dig möjlighet att trigga ljudklipp och styra din programvara på enklast möjliga sätt


Behringer

Behringer CMD LC-1 DJ Controller

Modulär CMD-modul för dig som är DJ och/eller producent. Behringer CMD LC-1 ger dig möjlighet att trigga ljudklipp och styra din programvara på enklast möjliga sätt.


Behringer

Behringer CMD MICRO DJ Controller

Kompakt 2-Decks DJ controller med beröringskänsliga vred inkl. Deckadance DJ mjukvara.


Behringer

Behringer CMD PL-1 DJ Controller

Liten nog att passa i ett tight dj-bås men tillräckligt stor för att leverera den prestanda du behöver. PL-1 är en robust turntable-kontroller som passar de flesta av dagens DJ-programvaror.


Novation

Novation Launchpad Pro

LaunchPad Pro är det enklaste och bästa sättet att skapa dynamiska, expressiva arrangemang i Ableton Live eller liknande. Vi har gett den ikoniska Launchpad en totalrenovering. LaunchPad Pro ger dig otroliga möjligheter att skapa elektronisk musik! Nya RGB-pads ger dig bättre överblick. Padsen är dessutom både tryck- och anslagskänsliga så att t.ex. en snabb tryckning ger en fade-effekt.


Novation

Novation Dicer DJ CuePoint/LoopControl

Dicer är en kompakt Cue Point och Loop kontroll för den digitala DJ'n.


Avid

Avid Artist Control V2

Artist Control är en kontrollenhet med 4 reglar, samt en inbyggd touchscreen.


Akai

Akai MPX 16

Kompakt och transportabel sample in- och avspelare med 16 anslagsdymiska bakgrundsbelysta trigger pads.


Arturia

Arturia Beatstep

Pad-kontroller med inbyggd step sequencer och CV-utgång Arturias BeatSteps funktioner och prestanda är på en helt ny nivå för bärbara pad-controllers.


Arturia

Arturia SparkLE

SparkLe är ett nytt hybridinstrument från Arturia. Genom att kombinera fantastiska ljud, det smidiga arbetsflödet och de kreativa verktyg som kommer med mjukvaran Spark Engine, med en kontroller i smidigt format har Arturia skapat det ultimata kraftpaketet för beat-skapande.


Native Instruments

Native Instruments Traktor Kontrol D2

NATIVE INSTRUMENTS presenterar sin senaste controller: D2, en professionell high-end controller som är byggd för att maximera din dj-upplevelse och frigöra all din kreativitet. Den högupplösta färgskärmen och de anslagskänsliga touchpadsen ger dig intuitiv kontroll över TRAKTOR PRO 2 programvaran.


IK Multimedia

IK Multimedia iRig Pads

Midi kontroller med pads för iOS-enheter. iRig Pads har 16 st upplysta dynamiska pads, 2 rattar, slider och ingång för extern pedal. 30-pin Lightningkabel och USB-sladd medföljer. För iPhone, iPod, iPad samt Mac/PC.


Akai

Akai AFX

Utöka din kreativa prestanda med AFX, en mångsidig MIDI-controller för Serato DJ. Genom att ansluta denna regulator från Akai till din DJ/Studio-setup.


Akai

Akai MPD218

Användarvänlig USB MIDI-controller med 16 upplysta Thick-Fat pads, totalt 48 pads, iOS stöd och stort utbud av mjukvaror.


Akai

Akai MPD226

Användarvänlig USB MIDI-kontroller med 16 upplysta Thick Fat-pads, totalt 64 pads, 4 x faders, rattar och knappar, iOS stöd och massor av medföljande programvaror.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.