Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Portastudios

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Zoom

Zoom H4nSP

H4n har en ny gummerad yta som förbättrar greppet och reducerar oönskade handljud. En stor bakgrundsbelyst LCD-skärm ger dig tydlig information i alla ljusförhållanden och gör det lätt att navigera med dom enkla och förbättrade reglagen. En inbyggd referenshögtalare förenklar arbetet ytterligare.


Zoom

Zoom H6 Handy Recorder

Världens första portabla inspelare med 6 kanaler och utbytbara ingångsmoduler! Zoom H6 ger er den mest mångsidiga handinspelaren världen någonsin sett - Oavsett vad du skall spela in - liveband, film, replokal, intervju, tv, radio, ENG, etc. - Zoom H6 hanterar det enkelt!


Zoom

Zoom EXH-6 XLR/TRS Modul

EXH-6 XLR/TRS modul för Zoom H6.


Zoom

Zoom APH-5 Accessory Pack

Tillbehörspaket till Zoom H5.


Zoom

Zoom APH-6 Accessory Pack

APH-6 är ett tillbehörspaket för ZOOM H6 Handy Recorder. Det innehåller ett vindskydd som skyddar inspelningen mot vindbrus. En fjärrkontroll med REC, PLAY, STOP samt en del andra funktioner. En AC strömadapter med USB-anslutning.


Zoom

Zoom SGH-6 Shotgun Microphone

H6 är perfekt för alla som gör ENG-arbete, särskilt när den används med tillvalet SGH-6 Shotgun mikrofonkapsel, som visas i det här exemplet. Här används SGH-6 för att fånga en nyhetshändelse, som spelas in på L/R-spår.


Zoom

Zoom H5

Zoom H5 har enkelt utbytbara mikrofoner och två kombinerade XLR/TRS-ingångar. Välj mikrofon efter på vilken miljö du spelar in i. MSH-6 kapseln för ”Mid-Side”-inspelning, SGH-6 som shotgunmikrofon, EXH-6 för två extra XLR/TRS-ingångar eller XYH-5 som stereomikrofon.


Zoom

Zoom H2n Handy Recorder

Nya H2n har samma suveräna mikrofoner som sin storebror H4n och spelar in i 90° XY stereo eller MS-stereoformat (Mid-Side). Tack vare denna teknik kan man reglera stereobilden ändå upp till 360° med en otrolig ljudkvalitet upp till 96 kHz/24-bit wav eller i mp3-format med en bitrate på upp till 320 kbps.


Zoom

Zoom R16

Zoom har återigen revolutionerat digital inspelning med den första digitala portan som använder Secure Digital (SD) minneskort. R16 är en portastudio, ett USB-ljudkort och en controller i ett. Levereras komplett med Cubase LE4.


Zoom

Zoom APH-4n Accessory Pack

Tillbehörspaket för Zoom H4n innehållandes vindskydd, kablage för kameraanslutning, Hotshoefäste och fjärrkontroll.


Zoom

Zoom iQ6

Förvandla din iOS-enhet till handhållen Audiorecorder genom att ansluta en Zoom iQ6 – Världens första stereo X/Y mikrofon med Lightning kontakt. Fånga ljudet på konserter, intervjuer, möten och lektioner med precision och full kvalitet. Dela sedan dina upplevelser med resten av världen!


Zoom

Zoom iQ7

Med Zoom iQ7 får du en mid-side kondensatormikrofon och avancerade funktioner som låter dig skapa extraordinära stereoinspelningar på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Den är utmärkt till att spela in livemusik eller för att ge högkvalitativt ljud till din video.


Zoom

Zoom Q8 Handy Video Recorder

Du har aldrig sett eller hört någonting liknande. Med video i 3M HD kvalitet! Med ljud i 24bit/96kHz kvalitet! Utbytbara mikrofonkapslar! Ljudinspelning på fyra spår samtidigt!


BKE

BKE Beat Thang

Denna "Mobile Music Production Studio" innehåller allt du behöver för att skapa dina egna låtar och produktioner oavsett om det är Hip Hop, Dance, Pop, Dubstep, Industrial eller elektronisk musik som är din grej.


Olympus

Olympus LS-100 Multirecorder

"LS-100 Multi-Track Linear PCM Recorder” betyder ”Schweizisk armékniv för audiodokumentation” på svenska (!) och den är inget mindre än en GIGANT i fickformat, din bästa turnévän och en suverän miniporta!


Olympus

Olympus LS-20M

LS-20 är i i grunden en diktafon med ljudinspelning i okomprimerat 96kHz/24bit pcm-format. Dock med den väsentliga skillnaden att du med Olympus LS-20 kan spela in allting i full HD Video!


Zoom

Zoom iQ5 Black Stereo Microphone (iPhone/iPad)

Stereomikrofon för iPhone, iPad och iPod touch. Zoom iQ5 är en högkvalitativ mid-side stereo kondensatormikrofon, perfekt för inspelning av musik och kompakt nog att stoppa i fickan. Anslut den till Lightning-porten på din iPhone , iPad eller iPod Touch och gör dig redo för att göra grymma stereoinspelningar.


Zoom

Zoom iQ5 Silver Stereo Microphone (iPhone/iPad)

Stereomikrofon för iPhone, iPad och iPod touch. ZOOM iQ5 är en högkvalitativ mid-side stereo kondensatormikrofon, perfekt för inspelning av musik och kompakt nog att stoppa i fickan. Anslut den till Lightning-porten på din iPhone , iPad eller iPod Touch och gör dig redo för att göra grymma stereoinspelningar.


Zoom

Zoom RJQ-4 Rain Jacket

Regnskydd RJQ-4. Skyddar effektivt Q4 så att du kan filma även när det regnar ute.


Zoom

Zoom SSH6 Stereo Shotgun Microphone

En mid-side stereo shotgunmikrofon. Förutom en riktad shotgunmikrofon har denna modul en dubbelriktad sidomikrofon som fångar in omgivningsljud från sidorna. Du kan fritt justera sidonivåerna.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.