Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Hörlurar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Marshall

Marshall Major II Pitch Black

Slutna lurar i klassiskt med Marshall-logo & Jim Marshall's namnteckning.


Shure

Shure SRH240A

SRH240 är instegmodellen i Shure Reference Headphones – serien. Hörlurarna är konstruerade med ett brett frekvensomfång för en bra basåtergivning och klar diskant. Idealisk för vanlig lyssning och för monitorlyssning.


Shure

Shure SRH840-E

SRH840 är Shure's referenslur och är konstruerad speciellt för kristisk lyssning och professionell inspelning. Med dess exakta frekvensgång kan den leverera korrekt ljud i krävande studiomiljöer.


Shure

Shure SE112-GR In-Ear

InEar hörlurar med dynamisk MicroDriver för kristallklart ljud med djup bas och imponerande ljuddämpning.


AKG

AKG K240 Studio

Halvöppen circumaural studiomonitorlur. 55 Ohm Varimotion element.


Blue

Blue Mo-Fi

Säg adjö till traditionella passiva hörlurar. Mo-Fi är den första hörluren designad med en inbyggd audiofil-förstärkare och dess kraftfulla, detaljrika element ger en fantastisk ljudupplevelse.


Vic Firth

Vic Firth SIH1 Stereo Isolation Headphones

Stereo Isolation Headphones.


KRK

KRK KNS-6400

KNS-serien är inte vilka hörlurar som helst. Till skillnad från "vanliga" hörlurar som levererar en avvägd ljudbild för en färgrik musikupplevelse är dessa konstruerade för att fungera mer likt studiomonitorer, så man på ett optimalt sätt med kritiskt öra kan höra varenda liten detalj i hela frekvensregistret.


KRK

KRK KNS-8400

KNS-serien är inte vilka hörlurar som helst. Till skillnad från "vanliga" hörlurar som levererar en avvägd ljudbild för en färgrik musikupplevelse är dessa konstruerade för att fungera mer likt studiomonitorer, så man på ett optimalt sätt med kritiskt öra kan höra varenda liten detalj i hela frekvensregistret.


Beyerdynamic

Beyerdynamic Custom Studio

Lättdriven (80 ohm) sluten studiohörlur med valbart ljud och utseende.


Audio-Technica

Audio-Technica ATH-M50X Black

Detta är 2000-talets mest populära hörlur! Proffsiga studiohörlurar med en fantastisk ljudkvalitet!


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 100 16 ohm Grey

DT 100 16 ohm/grey. Studiohörlur. Sluten grå lättdriven studiohörlur med 3 m kabel. Liten stereotele plus adapter för stor tele.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 250 80 ohm

DT 250 är en sluten lättviktshörlur med bra dämpning av omgivande buller och därför lämplig i Tv-, inspelnings- och musikstudios. Det kraftfulla neodymium magnetsystemet ger hi-fi kvalitet och ett balanserat ljud. Bygeln och öronkuddarna har noggrant utformats för maximal komfort och diskret stil.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 770 Pro 80 ohm

DT 770 PRO är en sluten dynamisk hörlur designad för monitorlyssning av musik och ljud. Dess vadderade öronkuddar gör hörluren bekväm för långvarigt användande.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 880 Pro 250 ohm

DT 880 Pro är en studiohörlur för referenslyssning. Kombinationen av transparent ljud från öppna hörlurar med basåtergivning från slutna hörlurar ger ett analytiskt ljud, perfekt för mixning. Mjuka öronkuddar och justerbar, vadderad bygel gör DT 880 bekväm under långa arbetspass.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm

DT 990 Pro är en dynamisk, öppen hörlur för musikstudion. Den har hög ljudkvalitet och utmärkt återgivning tack vare en konstruktion med ett ovanligt lätt membran. DT 990 Pro är robust byggd, med en stålfjäder inuti den vadderade bygeln, för att klara alla tänkbara fysiska påfrestningar. Dess mjuka öronkuddar gör den bekväm under långa arbetspass.


Motörheadphönes

Motörheadphönes Trigger Black

In-Ear Hörlur med svarta detaljer signerad Motörhead. Väger endast 16 g och låter skitbra!


Alpha Audio

Alpha Audio HP Two

Semi-öppen dynamisk studiohörlur med bra komfort och ett linjärt ljud med kraftfull bas. Frekvensomfång: 10Hz-30.000Hz. Impedans: 320 Ohm. Kabeln är på 2,5 m med 3,5 mm stereokontakt, 6,3 mm stereoadapter ingår. Vikt: 276 g.


Alpha Audio

Alpha Audio HP Three

Sluten dynamisk hörlur för studio och scenbruk med bra komfort. Linjär ljudbild med kraftfull basåtergivning. Frekvensomfång: 10Hz-30.000Hz. Impedans: 320 Ohm. Kabeln är 2.5 m och har en 3,5 mm stereokontakt (6,3 mm stereoadapter ingår).


Alpha Audio

Alpha Audio HP One Black

Dynamisk semi-öppen stereohörlur med skön komfort. Perfekt komplement till ditt digitalpiano, digitaltrummor, men funkar lika bra om du vill lyssna på musik. Frekvensomfång: 20Hz-20kHz.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.