Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Hörlurar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Shure

Shure SRH840-E

SRH840 är Shure's referenslur och är konstruerad speciellt för kristisk lyssning och professionell inspelning. Med dess exakta frekvensgång kan den leverera korrekt ljud i krävande studiomiljöer.


Shure

Shure SE215-K-E

SE215 är ingångsmodellen till Shure SE in-ear lurar. Den har en dynamisk driver för ett detaljerat, varmt, ljud med bättre bas. Ljudisolerande hörlurar utvecklades ursprungligen för att musiker skulle höra sina egna prestationer i högljudda scenmiljöer. Mjuka, flexibla hylsor blockerar upp till 90% av bakgrundsbruset.


Shure

Shure SE112-GR In-Ear

InEar hörlurar med dynamisk MicroDriver för kristallklart ljud med djup bas och imponerande ljuddämpning.


Blue

Blue Mo-Fi

Säg adjö till traditionella passiva hörlurar. Mo-Fi är den första hörluren designad med en inbyggd audiofil-förstärkare och dess kraftfulla, detaljrika element ger en fantastisk ljudupplevelse.


KRK

KRK KNS-6400

KNS-serien är inte vilka hörlurar som helst. Till skillnad från "vanliga" hörlurar som levererar en avvägd ljudbild för en färgrik musikupplevelse är dessa konstruerade för att fungera mer likt studiomonitorer, så man på ett optimalt sätt med kritiskt öra kan höra varenda liten detalj i hela frekvensregistret.


KRK

KRK KNS-8400

KNS-serien är inte vilka hörlurar som helst. Till skillnad från "vanliga" hörlurar som levererar en avvägd ljudbild för en färgrik musikupplevelse är dessa konstruerade för att fungera mer likt studiomonitorer, så man på ett optimalt sätt med kritiskt öra kan höra varenda liten detalj i hela frekvensregistret.


AKG

AKG K52 Hörlurar

Hörlurar med stora slutna kåpor som sitter runt örat. De stora kåporna tillsammans med den justerbara huvudbygeln ger hög komfort.


AKG

AKG K72 Hörlurar

Pro quality sound meets style and affordability with the AKG K72 over-ear, closed back headphones.


Beyerdynamic

Beyerdynamic Custom Studio

Lättdriven (80 ohm) sluten studiohörlur med valbart ljud och utseende.


JTS

JTS WM-42 In-Ear

High Definition Stereo In-Ear-Hörlurar med full frekvensåtergivning. Väger endast 15 gram.


Audio-Technica

Audio-Technica ATH-M20X

Sluten dynamisk monitorhörlur med ett ljud som överträffar prislappen många gånger om!


Audio-Technica

Audio-Technica ATH-M30X

Sluten monitorhörlur från Audio-Technica till helrätt peng. Perfekt för hemstudion eller som övningshörlur.


Audio-Technica

Audio-Technica ATH-M50X Black

Detta är 2000-talets mest populära hörlur! Proffsiga studiohörlurar med en fantastisk ljudkvalitet!


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 100 16 ohm Grey

DT 100 16 ohm/grey. Studiohörlur. Sluten grå lättdriven studiohörlur med 3 m kabel. Liten stereotele plus adapter för stor tele.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 770 Pro 80 ohm

DT 770 PRO är en sluten dynamisk hörlur designad för monitorlyssning av musik och ljud. Dess vadderade öronkuddar gör hörluren bekväm för långvarigt användande.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 880 Pro 250 ohm

DT 880 Pro är en studiohörlur för referenslyssning. Kombinationen av transparent ljud från öppna hörlurar med basåtergivning från slutna hörlurar ger ett analytiskt ljud, perfekt för mixning. Mjuka öronkuddar och justerbar, vadderad bygel gör DT 880 bekväm under långa arbetspass.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm

DT 990 Pro är en dynamisk, öppen hörlur för musikstudion. Den har hög ljudkvalitet och utmärkt återgivning tack vare en konstruktion med ett ovanligt lätt membran. DT 990 Pro är robust byggd, med en stålfjäder inuti den vadderade bygeln, för att klara alla tänkbara fysiska påfrestningar. Dess mjuka öronkuddar gör den bekväm under långa arbetspass.


Motörheadphönes

Motörheadphönes Trigger Black

In-Ear Hörlur med svarta detaljer signerad Motörhead. Väger endast 16 g och låter skitbra!


Alpha Audio

Alpha Audio HP Two

Semi-öppen dynamisk studiohörlur med bra komfort och ett linjärt ljud med kraftfull bas. Frekvensomfång: 10Hz-30.000Hz. Impedans: 320 Ohm. Kabeln är på 2,5 m med 3,5 mm stereokontakt, 6,3 mm stereoadapter ingår. Vikt: 276 g.


Alpha Audio

Alpha Audio HP Three

Sluten dynamisk hörlur för studio och scenbruk med bra komfort. Linjär ljudbild med kraftfull basåtergivning. Frekvensomfång: 10Hz-30.000Hz. Impedans: 320 Ohm. Kabeln är 2.5 m och har en 3,5 mm stereokontakt (6,3 mm stereoadapter ingår).


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.