Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Synthar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Moog

Moog Minimoog Voyager Electric Blue

Samma som Minimoog Voyager Performer Edition men med blå baklyst kontrollpanel, mattsvart yta med fragment av blått glitter och genomskinligt pitch- och modulationshjul med blå belysning.


Moog

Moog Minimoog Voyager Performer Edition Blue

Samma som Performer Edition fast med genomskinligt pitch- och modulationshjul med blå belysning. Om du vill ha det ÄKTA Moogljudet är denna synt en investering för livet.Minimoog Voyager Performer Edition är en prisvinnande analogsynt som har nästan alla funktioner från original Minimoogen (1971-84), plus en mängd nyheter för 2000-talet!


Moog

Moog Minimoog Voyager Rack Mount Edition

Rack Mount Edition har exakt samma syntfunktioner som Minimoog Performer Edition, men saknar den 3-dimensionella tryckkänsliga X, Y, Z kontrollern. Den har sin bakbelysta panel från Minimoog Voyager Electric Blue, vilket inbjuder till att släcka ljuset i studion och köra stämningsmusik!


Moog

Moog Minimoog Voyager Performer Edition White

Samma som Minimoog Voyager Performer Edition men med vit baklyst kontrollpanel, vit kabinett och genomskinligt pitch- och modulationshjul med vit belysning.


Moog

Moog Minitaur

Analog monofonisk desktop-synt med 2st VCO, 1st VCF, MIDI och CV m.m. Baserad på Taurus 3.


Moog

Moog Sub 37 Tribute Edition

Limiterad 37-tangenters parafonisk (2-röster) analogsynt som bygger på prisbelönade Sub Phatty. Den har 40 rattar, 74 knappar och LCD-display.


Waldorf

Waldorf Blofeld Black

Desktopsynth med upp till 25 röster, 1000 ljud, USB 2. Med Blofeld så har Waldorf skapat en ny synt som har de fantastiska ljuden från föregångarna men med ett modernare och ännu aggressivare sound! Blofeld är en kompakt desktopmodell som bl.a. har superaggressiva filter och fantastiskt simulerade oscillatorer, men även wavetables från Microwave 2 /XT/Wave och sist men inte minst PPG wave, (80 tal!). D.v.s. en ljudmotor med allt från sköna PPG-wave vibbar till de senaste Q modellernas feta sound. Släng in en grym arpeggiator, en elak Overdrive, våldsam Distorsion och känslig Shaping så har du den nya tidens hårdvarusynt!


Waldorf

Waldorf License SL Blofeld Sample Option

60Mb av samplingsminne till din Blofeld. Denna licens aktiverar samplingsminnet på din Blofeld desktop-synt.


Novation

Novation MiniNova

MiniNova är en kompakt, super-cool studio och live synth med samma ljudmotor som sin storebror; UltraNova.


Waldorf

Waldorf Pulse 2

Analogsynt i robust desktoputförande med 3st oscillatorer plus brusgenerator. 8/4-rösters Paraphonic läge; Cascade-, lågpass-, högpass- och bandpassfilter; kraftfull arpeggiator m.m. Ibland gör produkter comeback och denna gång är det med ännu mer brutal råstyrka. Pulse 2 är en reinkarnation av dess legendariska förfader, Waldorf Pulse, som dominerade den elektroniska musiken på 90-talet.


Arturia

Arturia MiniBrute 2

Arturia MiniBrute-2 semi-modular analog monosynth with attitude.


Arturia

Arturia MiniBrute 2S

Analog sequencer-synth with comprehensive modular patchbay


Waldorf

Waldorf Blofeld White

Blofeld är nästa generations Virtuella Analoga Synthesizer som tillåter en mer autentisk emulering av de analoga kretsar den är baserad på. Med sin läckra desktop-design och vita färg kommer den garanterat att sticka ut. Inte blir det sämre av att du kan använda ljud från MicroQ utan att behöva kompromissa med ljudkvalitet.


Waldorf

Waldorf Blofeld Keyboard White

Waldorf Blofeld Keyboard är en keyboardversion av den mycket populära desktopsynthen Blofeld - nu uppdaterad med samplingsdel på 60Mb. Som sin desktopbroder har denna synt 25 röster och innehåller likaledes 1000 ljud. För integration med din dator används det snabba USB 2 gränssnittet. Blofeld har en smidig och snabb semivägd klaviatur på 49 tangenter med aftertouch för bästa spelbarhet. Värt att nämna är chassit, som är i pansarvagnsklass!


Arturia

Arturia MicroBrute Analog Synth

Arturia Microbrute Analog Synth baseras på sin kusin Minibrutes prisvinnande design.


Moog

Moog VX-351

Control Voltage Expander för Voyager, ger CV-utgång (Control Voltage) till din Minimoog Voyager.


Moog

Moog VX-352

Control Voltage Expander för Voyager RME, ger CV-ingång (Control Voltage) till din Minimoog Voyager Rack Mount Edition.


Moog

Moog VX-351/352 Rack Mount Kit

19”, 2HE Rack-monteringskit för VX-351/352 och CP-251


Moog

Moog Minimoog Voyager XL Black Beauty

En monofonisk analogsynth baserad på ljudmotorn från Minimoog Voyager. XL har i stort sett alla ljudresurser och funktioner från de ursprungliga Minimoog Model D och Voyager, dessutom med en rad spännande tillägg från Moogs klassiska modulära synthar.


Moog

Moog Minimoog Voyager XL Tolex Limited Edition

En monofonisk analogsynth baserad på ljudmotorn från Minimoog Voyager. XL har i stort sett alla ljudresurser och funktioner från de ursprungliga Minimoog Model D och Voyager, dessutom med en rad spännande tillägg från Moogs klassiska modulära synthar. Limiterad version (100 st) för att fira 50 års jubileum av Moog Modular.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.