Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Keyboards

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
CASIO

CASIO LK-280

Det bästa sättet att lära är när man använder flera sinnen! Det har Casio tänkt på med keyboardet LK-280. LK-280 är framtaget med den nyaste teknologin, de bästa ljuden, de fräschaste rytmerna. Detta i kombination med upplysta­ ­tangenter leder dig rätt i universums smartaste musikskola (Step-Up).


CASIO

CASIO LK-280 Set

Komplett keyboardpaket med CASIO's revolutionerande key-lightning keyboard LK-280 med inbyggd musikskola via tangentlampor. Paketet innehåller förutom keyboard även ett keyboardstativ, ett par hörlurar, nätadapter och svensk bruksanvisning.


CASIO

CASIO CTK-6250 Bundle - KAMPANJ

CASIO CTK-6250 - Marknadens kanske mest prisvärda keyboard just nu! Här i ett oerhört prisvärt kampanjpaket tillsammans med keyboardstativ och ett par hörlurar. OBS! Detta erbjudande gäller så långt lagret räcker.


CASIO

CASIO WK-7600 Workstation

High Grade serien är Casios mest påkostade keyboards, fullmatade med ljud och rytmer, i en snygg design. High Grade serien passar överallt - hemma, i musikundervisningen, replokalen, studion och på scenen!


CASIO

CASIO WK-7600 Bundle - KAMPANJ!

Prisvärt kampanjpaket med CASIO WK-7600 Workstation, keyboardstativ, keyboardpall och ett par bra hörlurar.


CASIO

CASIO CTK-1200 Bundle - KAMPANJ

Kampanjpaket beståendes av en CASIO CTK-1200 keyboard, keyboardstativ och hörlurar.


CASIO

CASIO LK-280 Totalpaket

CASIO's nya keyboard med inbyggd sånganläggning! Här i ett komplett paket som inkluderar LK-280 keyboard, mikrofon, keyboardpall och keyboardstativ.


CASIO

CASIO SA-77

SA-77 erbjuder med sina 44 tangenter allt som behövs för att man skall kunna spela alla typer av melodier.


Musikverkstan

Musikverkstan Tillbehörspaket Keyboard

För dig som redan har en keyboard och behöver alla nödvändiga tillbehör. I detta prispressade tillbehörspaket ingår 1 st Keyboardstativ, 1 par bra hörlurar och 1 st Sustainpedal som fungerar med samtliga keyboards och digitalpianon.


CASIO

CASIO CTK-3200 Bundle

Komplett keyboardpaket med CASIO's populära CTK-3200 keyboard tillsammans med ett keyboardstativ, ett par hörlurar, nätadapter och svensk bruksanvisning.


CASIO

CASIO CTK-3200

CTK-3200 är en ny uppgraderad modell på den tidigare succén CTK-3000. Den rekommenderas av många musiklärare!


Casio

Casio MZ-X300 Arrange Keyboard

Evolutionär ljudkvalitet MZ-X300 har över 900 olika högkvalitativa ljud som innefattar ett globalt instrumentutbud.


Casio

Casio MZ-X500 Arrange Keyboard

Evolutionär ljudkvalitet MZ-X500 har över 1.100 olika högkvalitativa ljud som innefattar ett globalt instrumentutbud.


CASIO

CASIO CTK-6250 Metallic Red

5-oktavigt keyboard med anslagskänsliga kapslade tangenter och CASIO's senaste Dual Element ljudmotor med 48 rösters polyfoni. 700 ljud, 100 DSP-effekter och 210 rytmer vittnar om att det finns mycket kapacitet under den iögonfallande metallicröda panelen. Inbyggd 16-kanals sequenser, rytm- och toneditor, samt 305 Music Presets. Pris inkluderar nätadapter.


Casio

Casio CTK-4400

Realistiskt pianoljud med naturlig stereobredd. Ett kraftfullt 61-tangenters anslagskänsligt keyboard med enastående ljudkvalitet. CTK-4400 är fylld med spännande ljud, svängiga rytmer, massor av komp/musikstilar. Nåt glömt ackord? Enkelt, titta i den inbyggda ackordboken. Lägg därtill den inbyggda pedagogiska musikskolan, förprogrammerade orientaliska/ historiska skalor, samplingsfunktionen, audioingången och du har ett instrument att växa och utvecklas med.


CASIO

CASIO CTK-1200

Keyboard med 5 oktaver och 61 fullstora tangenter. 100 ljud, 100 rytmer och 100 sånger. CTK-1200 erbjuder ambitiösa nybörjare fantastiska möjligheter att fördjupa sig i musikens värld. Utrustad med hörlursutgång.


CASIO

CASIO CTK-240

4-oktavigt keyboard med fullstora tangenter. CTK-240 har 100 olika ljud och 100 olika rytmer med autokomp. Dessutom en låtbank med 50 st låtar som du kan lära dig att spela genom Melody on/off funktionen. Perfekt för de yngre förmågorna som vill lära sig att spela! Utrustad med hörlursutgång. Drivs på batterier eller 9V nätadapter (ingår ej).


CASIO

CASIO CTK-240 Bundle - KAMPANJ!

Komplett keyboardpaket med CASIO CTK-240, nätadapter, keyboardstativ och ett par bra hörlurar! Allt du behöver för att komma igång och spela!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.