Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Trumnycklar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Tama

Tama TDK10 Trumnyckel

Deluxe stämnyckel med bra grepp och topp för snabbare hantering vid skinnbyte.


Gibraltar

Gibraltar WingKey

Med WingKey stämmer du alla dina trummor, congas, bongos och timbales. Du säkrar också alla vingmuttrar på ställ och klampar mm. Greppet för vingmuttrar har två olika storlekar.


Tama

Tama TW200 Tension Watch

Bästa hjälpmedlet vid trumstämning när skinnens övertoner drivit dig till vansinne.


Zildjian

Zildjian Z Drumstick Wax

Vax för trumstockar och mallets som ger fast och säkert grepp. En invaxning räcker länge ? vaxet "aktiveras" av värmen från händerna när du spelar, dock utan att fastna på händerna när du lägger ifrån dig stockarna. Mild tropisk doft. Innehåll per burk: 57 g.


DP

DP Roadblocks 6-pack

DP Roadblocks håller trummor och stativ på plats och man behöver aldrig mer hålla på att jobba sig med komplicerade gaffatejpslösningar. På undersidan är blocken försedda med ett speciellt framtaget kardborrefäste som fäster på de allra flesta trummattor. Ett kit innehåller 6 st Roadblocks. Skaffa din uppsättning idag!


DP

DP Wetspotz flask/burkhållare

Den ultimata flask/kopphållaren! Ett måste för alla band och roddare. Inga fler utspillda burkar eller flaskor på festivaler eller spelningar. Går att placera vartsomhelst och är försedda med kardborrefäste på undersidan för att kunna fästas på exempelvis trummattor eller förstärkare. Noterbart är att kalla drycker som placeras i en Wetspot håller sig kalla i upp till en timma. Kyl gärna själva hållaren genom att lägga den i frysen innan!


Dunlop

Dunlop Formula 65, Cymbal Polish & Cleaner

Suverän cymbalpolish från Jim Dunlop.


Pro Mark

Pro Mark DK3 Drum Key

Tuff trumnyckel från Pro Mark.


Pro Mark

Pro Mark DK5 Drum Key

Tuff trumnyckel från Pro Mark.


Pro Mark

Pro Mark DK6 Drum Key

Tuff trumnyckel från Pro Mark.


Tama

Tama TW100 Tension Watch

Bästa hjälpmedlet vid trumstämning! Läs av värdet på skinnets tryck vid varje stämskruv.


Evans

Evans DADK Drum Key

Ergonomisk trumnyckel av superb kvalitet. Den ingjutna magneten ser till att den greppvänliga trumnyckeln sitter på plats även under spelets gång och den fiffiga toppen gör det extra snabbt och lätt att byta skinn.


Evans

Evans DABK Bit Key

Passar de flesta borrmaskiner. För dig som byter mycket skinn och vill att det skall ta så lite tid som möjligt. När den inte används kan den sitta kvar på en stämskruv utan att den lossnar och försvinner under gig eller rep.


Evans

Evans DATK Torque Key

Detta är en smäcker momentnyckel med ergonomisk design för dig som vill ha en hjälp vid skinnbyte. Med en skruv regleras trycket av en kula mot det svarta handtaget. Ställ in önskat tryck och när stämskruven ger det "givna" motståndet så släpper handtaget ca 5mm. Snäppa tillbaka handtaget och ge dig på nästa stämskruv.


Evans

Evans DAUK Utility Key

Evans UTILITY KEY är Evans svar på en schweizisk fällkniv. I denna ergonomiska design finner du Philips stjärn- och plattmejsel, liten kniv, kapsylöppnare och naturligtvis en slitstark trumnyckel. Kommer i fodral.


Evans

Evans DAFK Flip Key

En smart stämnyckel som är lika bekväm i din ficka som när du stämmer en trumma. Vid stämning så "flippar" du ut nyckeln i 90 grader och får ett brett "T" att utväxla din muskelkraft med.


Evans

Evans DARA

Var ligger alla trumnycklar och borttappade plektrum? Plektrum kan vi lämna därhän men hädanefter har du din trumnyckel lättåtkomlig på nyckelknippan utan att behöva vrida runt. Sätt fast trumnyckeln i adaptern som är designad att passa de flesta av marknadens trumnycklar.


Rhythm Tech

Rhythm Tech RT-7350 ProTorq Precision Drum Key

Trumnyckel som gör det enkelt att få trumskinnet lika spänt vid varje stämskruv. Trumnyckeln "klickar till" vid ett visst skruvmotstånd som anges med hjälp av en ratt.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.