Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Percussion

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meinl

Meinl SUBCAJ6MB-M Wertical Subwoofer Cajon

Unik Cajon med kropp/sidor utav svart MDF, frontplatta/ecovänlig fiberboard av Makah-Burl med unika ljudhål/port vid sidan utav cajonen istället istället för det traditionella ljudhållet på baksidan av cajonen.


Meinl

Meinl PROADJ1-M Professional African Djembe

Profesionell afrikansk djembe tillverkad i solid planterad Mahogny, Getskinn och traditionell repstämning.


Nino

Nino NINO42

NINO42 är en mycket liten handtrumma med handtag, låg vikt designad för barn. Tillverkad av naturligt trä och med ett syntetiskt slitstarkt skinn.


Tycoon

Tycoon TTB-L Lip Block


Meinl

Meinl MWB2BK Träblock Large

Klassiska träblock av god kvalité. Inkl. klubba.


Musikverkstan

Musikverkstan Chicken Shake

Rytmägg i olika färger.


Meinl

Meinl HCAJ1-NT Cajon

Meinl Headliner. Enkel cajon med sittyta av gummi. Justerbara strängar och övre skruvar på fronten för rätt ljudkaraktär.


Nino

Nino 6 Handtrumma 12"

12? HANDTRUMMA. Träklubba ingår.


Remo

Remo Kids Golvtrumma

Golvtrumma 8x10" med regnskogsmotiv.


Meinl

Meinl LC300NT-M Bongo L.Conte

The Luis Conte Signature Wood Bongo complements his congas with its black powder coated traditional style hardware and natural finish.


Meinl

Meinl SH23 Proton Shaker

Smidig och lättspelad shaker som gör det lätt att spela väl artikulerade o precisa beats och shakerrytmer. ? Material - Aluminium.


Nino

Nino NINO950 Cajon

NINO950 är en Cajon framtagen speciellt för barn och ungdomar. Trots dess något mindre storlek är den av hög kvalitet, utrustad med sejarsträngar och har en traditionell Cajon-karaktär i sitt ljud. Lagom i sin storlek lockar den barnen till spel!


Nino

Nino NINO952 Cajon

NINO952 är en Cajon framtagen speciellt för barn och ungdomar. Trots dess något mindre storlek är den av hög kvalitet, utrustad med sejarsträngar och har en traditionell Cajon-karaktär i sitt ljud. Lagom i sin storlek lockar den barnen till spel men NINO952 erbjuder också ett alternativt Cajon-ljud för vuxna som vill bredda sitt ljudregister.


Meinl

Meinl CS400AWA-M Bongo Collection

De mest exklusiva Bongosen finns i tre exotiska träslag och med de finaste kalvskinnen. Välj mellan American White Ash (AWA), Teak (TW) och Rosewood (ROW). Collection Series Bongos har 3 mm SSR sargar och 8 stämhakar i krom utförande.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.