Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Splash

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meinl

Meinl MB8 Splash 10"

Meinl MB8 Series Splash 10". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Zildjian

Zildjian ZHT Splash 8"

Zildjian ZHT Series Splash 8". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Splash 10"

Zildjian ZHT Series Splash 10". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT China-Splash 10"

Zildjian ZHT Series China-Splash 10". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Meinl

Meinl SC12S-B Soundcaster Custom

12" Splash


Meinl

Meinl MB10 Splash 8"

Meinl MB10 Series Splash 8". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB10 Splash 10"

Meinl MB10 Series Splash 10". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB10 Splash 12"

Meinl MB10 Series Splash 12". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl SC12DS-B Soundcaster Custom

12" Distortion Spal


Istanbul

Istanbul Traditional 8" Splash

Istanbul Mehmet Traditional Series 8" Splash.


Meinl

Meinl MB20 Rock Splash 10"

Meinl MB20 Series Rock Splash 10". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.


Stagg

Stagg SH-SM10R Medium Splash 10"

10" SH Regular Medium Splash.


Stagg

Stagg SH-SM12R Medium Splash 12"

12" SH Regular Medium Splash.


Stagg

Stagg SH-SM6R Medium Splash 6"

6" SH Regular Medium Splash.


Stagg

Stagg SH-SM8R Medium Splash 8"

8" SH Regular Medium Splash.


Zildjian

Zildjian ZBT Splash 10"

ZBT Series Splash 10". Zildjians ZBT-serie lanserades 1997 och var resultatet av en ny tillverkningsmetod, Zildjian Bronze Technology, som möjliggjorde användandet av en ny legering med en högre andel koppar. ZBT-metoden har med åren förfinats ytterligare och cymbalerna har idag en ny design och ett vidareutvecklat sound.


Istanbul

Istanbul Traditional 6" Splash

Istanbul Mehmet Traditional Series 6" Splash.


Istanbul

Istanbul Traditional 10" Splash

Istanbul Mehmet Traditional Series 10" Splash.


Istanbul

Istanbul Traditional 12" Splash

Istanbul Mehmet Traditional Series 12" Splash.


Paiste

Paiste Signature Precision Splash 10"

10" Splash Från Paiste


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.