Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

J-bas - passiv

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Lundgren Pickups

Lundgren Pickups Jazz Bass Vintage Bridge

Åter ett ljud med gamla anor. Mikrofonen är lindad för att ge en fin ton med pondus, varje sträng får sin kraft från två Alnicomagneter. Magneterna är behandlade för bästa prestanda och topparna på dem slipas för hand.


Lundgren Pickups

Lundgren Pickups Jazz Bass Vintage Neck

Detta är hals modellen som är matchad för att passa med bridge/stallmodellen. Den är lindad med lite färre varv för att kompensera volymökningen från strängarnas vidare bågrörelser i halsläge. Den är som alla våra Jazz halsmodeller reverserad för att ge ett brumfritt läge när båda mikarna använd samtidigt. Spacing 70 mm neck, 74 mm Bridge. Svart cover ingår i de 4 strängade modellerna.


Lundgren Pickups

Lundgren Pickups Jazz Bass Hot Bridge

En mikrofon med högre output och mer botten än vintagemodellen. Svart cover ingår.


Lundgren Pickups

Lundgren Pickups Jazz Bass Hot Neck

Detta är hals modellen som är matchad för att passa med bridge/stallmodellen. Den är lindad med lite färre varv för att kompensera volymökningen från strängarnas vidare bågrörelser i halsläge. Den är som alla Lundgrens Jazz halsmodeller reverserad för att ge ett brumfritt läge när båda mikarna används samtidigt. Svart cover ingår.


DiMarzio

DiMarzio DP123BK Model J Set

DiMarzio Model J™ pickup återskapar värmen och rundheten från ett traditionellt Fender® Jazz Bass® ljud men med mer kraft och är brumfri. Den extra kraften ger ett större ljud som betonar resonanskaraktären i instrumentet.


DiMarzio

DiMarzio DP149BK Ultra Jazz Set

Den brumfria Ultra Jazz tar ett traditionellt Fender Jazz Bass ljud och verkligen öppnar upp det. Basen är lägre, toppen är mer perkussiv och mellanregistret är runt utan att vara grötigt och muddy. Harmoniska övertoner riktigt flödar ur strängarna. Micken är snabb och reagerar direkt på förändringar i finger eller plektrumattack. Det finns bara ett ord för denna kombination av kvalitéter, musikaliskt!


DiMarzio

DiMarzio DP549BK Ultra Jazz 5 Set

Jazz set för 5-strängad bas.


DiMarzio

DiMarzio DP552BK Area J 5 Set

Dimarzio Area J Set för 5-strängad Jazzbass med stall och halspickup.


DiMarzio

DiMarzio Pre-Wired JB Set Model J Set FB2200CA1BK

DiMarzio® Pre-Wired Pickup Sets. JB Set: Model J™ Set, inklusive J Bass control plate.


DiMarzio

DiMarzio Pre-Wired JB Area J Set FB2200CA2BK

DiMarzio® Pre-Wired Pickup Sets. JB Set: Area J™ Set, inklusive J Bass control plate.


Seymour Duncan

Seymour Duncan Antiquity Jazz Bass Neck


Seymour Duncan

Seymour Duncan Antiquity Jazz Bass Bridge


Seymour Duncan

Seymour Duncan SJ5N 67/70 5-string Jazz Bass Neck

Traditionell single coil pickup för 5-strängad jazzbas. Utmärkt för country, pop, blues och klassisk rock. För halspostition.


Seymour Duncan

Seymour Duncan SJ5B 67/70 5-string Jazz Bass Bridge

Traditionell single coil pickup för 5-strängad jazzbas. Utmärkt för country, pop, blues och klassisk rock. För stallposition.


Seymour Duncan

Seymour Duncan SJ5S 67/70 5-string Jazz Bass Set

Traditionell single coil pickup för 5-strängad jazzbas. Utmärkt för country, pop, blues och klassisk rock. Set om två pickuper (hals + stall).


Seymour Duncan

Seymour Duncan SJ5N 70/74 5-string Jazz Bass Neck

Traditionell single coil pickup för 5-strängad jazzbas. Utmärkt för country, pop, blues och klassisk rock. För halspostition.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.