Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
Klarna



Speditörer

Humbucker - passiv

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Seymour Duncan

Seymour Duncan Antiquity Humbucker Neck

Seymour Duncan gjorde den här modellen för att se ut och låta som en sliten 50-tals humbucker som ursprungligen designades av Seth E. Lover. Pickuper byggda för traditionella normer. Var och en har sin egen karaktär och DC motstånd, precis som originalen...


Seymour Duncan

Seymour Duncan SH-1N '59 Model Zebra

Mest sålda micken för halsposition. Passar bra med JB eller SH-5 som Bridgepickup. Används av bl a Robben Ford, Gus G, Robert Smith (The Cure), M Amott etc.


PRS

PRS Tremonti Bass Nickel

Halsposition. Originalpickup på Tremonti. Utvecklad i samarbete med Mark Tremonti i Creed/Alter Bridge. Alnico-magneter. Nickelkåpa.


Seymour Duncan

Seymour Duncan APH-2s Slash Alnc II Pro HB Zebra Set

Slash Signature APH-2 Komplett set med Bridge och Neck Though he has dozens of amazing guitars, since 1986 Slash has used pretty much one very special Les Paul ® for all recording. The Alnico II Pro Slash was designed to give Slash's other Les Paul guitars-what he calls his "live guitars"-the exact tone of this legendary instrument.


Seymour Duncan

Seymour Duncan SH-2B Jazz Model Black

Klassisk varm humbuckerton. Har man gitarr med mahognykropp och rosewood greppbräda är detta rätt mick. Låt inte namnet luras, den fungerar mycket bra för all rockmusik. För stallposition.


Seymour Duncan

Seymour Duncan SH-8B Invader Black

Humbucker för stallposition med ultrahög output. Tillverkad för aggressiva spelstilar. Rekommenderas för punk, garage, thrash, metal och andra hårdrocksstilar.


Seymour Duncan

Seymour Duncan SH-PG1N Pearly Gates Black

Varm, "lite-hetare-än-vintage" humbucker för halsposition. Perfekt för blues, classic rock, southern rock, jam och hårdrock.


Seymour Duncan

Seymour Duncan SH-PG1B Pearly Gates Black

Varm, "lite-hetare-än-vintage" humbucker för stallposition. Perfekt för blues, classic rock, southern rock, jam och hårdrock.


DiMarzio

DiMarzio DP244BK Dominion Neck

The best way to know how well a pickup will perform is to play it in the real world. That’s exactly what Mark Morton did. He toured and recorded in Lamb of God with Dominion™ pickups in his main guitars for over two years. Mark’s confident they do exactly what he wants, and what he wants are pickups that work hard and sound great.


DiMarzio

DiMarzio DP245BK Dominion Bridge

The best way to know how well a pickup will perform is to play it in the real world. That’s exactly what Mark Morton did. He toured and recorded in Lamb of God with Dominion™ pickups in his main guitars for over two years. Mark’s confident they do exactly what he wants, and what he wants are pickups that work hard and sound great.


DiMarzio

DiMarzio DP155BK Tone Zone

Tone Zone® har den mest dramatiska Eq-kurvan av alla "Modern Classic Humbucker" modellerna i DiMazio's sortiment. Den vowel-liknade, öppna wah-wah känslan från PAF Pro® och FRED® är kombinerat med mycket mellanregister och bas för ett ljud med mycket punsch och kraft. Bas, mellanregister och diskant är alla boostade. Att använda en Tone Zone® ger en känslan av att skruva upp en extra uppsättningar tonkontroller.


DiMarzio

DiMarzio DP103BK PAF 36th Anniversary Neck

Har du någonsin funderat på hur en 50-tals humbucker lät när den var ny med tanke på att magneterna blev svagare och micken blev dränkt i öl? Här har du ljudet! Det är ingen gimmick, bara ett rent och öppet ljud med nog mycket diskant för en glittrande topp men med en varm bas. Det bästa ordet att beskriva det med är balans.


DiMarzio

DiMarzio DP223N14 PAF36 Worn Nickel 2-Conductor

Har du någonsin funderat på hur en 50-tals humbucker lät när den var ny med tanke på att magneterna blev svagare och micken blev dränkt i öl? Här har du ljudet! Det är ingen gimmick, bara ett rent och öppet ljud med nog mycket diskant för en glittrande topp men med en varm bas.


DiMarzio

DiMarzio DP192BK Air Zone

Det bästa sättet att beskriva en Air Zone är att kalla den för en vintage-version av Tone Zone®. Den har samma låga magnetdrag som våra andra Airbuckers för en lång och sjungande sustain och den har samma feta basrespons och coola övertoner som Tone Zone men med extra känslighet och kontroll.


Dimarzio

Dimarzio DP700BK Blaze Neck

För 7-strängad gitarr. Blaze var från början designad för halsposition i Ibanez® Universe. Halsposition behöver vara varm men inte för fet (ingen vill ha att låga B låter som en tuba, eller hur?) så vi skar bort lite mellanregister för att ljusa upp dom låga tonerna och vi höll kraften på en rimlig nivå för att undvika att det blir grötigt eller muddy.


Dimarzio

Dimarzio DP702BK Blaze Bridge

För 7-strängad gitarr. Blaze stallmodell har starka likheter med vår Steve's Special. Mellanregistret är skuret (scooped out) och diskant- och bas-boostat. Den heta basresponsen ger låga B mycket genomslagskraft och tyngd medan det upprensade/skurna mellanregistret gör att det inte blir grötigt eller muddy.


Dimarzio

Dimarzio DP704BK Evolution 7

Karaktärbeskrivningen på den sexsträngade Evolution stallmodellen låter som en perfekt beskrivning på en sjusträngad stallmikrofon: Kraft, attack och tydlighet. Kombinera Evolution® -designen med Virtual Vintageteknologi och du får en 7-strängsmikrofon med bitande bas och intensiv diskant.


Dimarzio

Dimarzio DP705BK X2N 7

Vad är grejen med 7-strängade gitarrister? Dom vill hela tiden har fler strängar, mer basrespons, fler toner och självklart mer kraft. Okay, vi har förstått budskapet. X2N-7 är svaret!


Dimarzio

Dimarzio DP706BK D Sonic 7

Klarhet, värme och hög output är dom kvalitéer som utmärker D Sonic. John Petrucci håller med. Han har haft mycket erfarenheter från att spela D Sonic i sina 6-strängande gitarrer och när han ville ha samma ljud från sina 7-strängade kunde vi inte säga nej.


Seymour Duncan

Seymour Duncan Black Winter HB Bridge

Black Winter fyller kraven för extrema metalgitarrister med en ton som tillhandahåller en krossande dist, brutala mids och massor med aggressiv mättnad.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.