Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Stämapparater

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez BIGMINI Pedalstämmare

BIGmini är en pedal som har alla de egenskaper man vill att en stämpedal skall ha,


TC Electronic

TC Electronic PolyTune 3

Klassiska PolyTune-stämpedalen nu med en högkvalitétsbuffer för de som har många pedaler eller långa kablar plus ett helt nytt "always on" stämläge. Självklart finns även möjlighet för True Bypass om buffer inte önskas.


Ibanez

Ibanez TUNANO Chromatic Clip Tuner

Lättanvänd allround cliptuner, inställbar i 4 stämlägen.


Planet Waves

Planet Waves PW-CT-09 Universal II Chromatic Tuner

En kompakt kromatisk tuner som med stor exakthet stämmer allt från gitarrer, basar, mandoliner, blås och stråkinstrument m.m. CT-09 har stor tydlig display, 1/4" inputjack såväl som inbyggd mikrofon. Auto eller manuell stämning. A440 Hz kalibrerad. Kan ställas mellan 435 och 445 Hz.


Korg

Korg PB-AD Pitchblack

Professionell kromatisk pedal-stämapparat för gitarr och bas i smidig svart design och stryktåligt metallhölje. Pitch Black har en stor skarp LED-display och fyra olika valbara stämlägen, "true bypass", som inte färgar originalljudet, och "silent switching" för ljudlös på- och avslagning. Den smidiga storleken gör att den går ner i de flesta gitarrcase och pedalväskor.


Korg

Korg MA-1-BL Metronome

En av världens mest sålda metronomer.


Korg

Korg MCM-1RD Micrometro

Micrometro är en liten kompakt metronom som kan följa med överallt och ett smart Clip-on fäste gör att den kan fästas lite var som helst. Tempo kan ställas i 39 steg med samma värden som en mekanisk metronom och tio olika rytmmönster kan väljas. Volymen kan ställas i tre olika lägen, högt, lågt och muteläge, där du istället läser av tempo visuellt via LED ljus.


Korg

Korg PC-1-CP

Korgs clip-on stämapparater, idag standardutrustning bland moderna gitarrister.


T-Rex

T-Rex Tune Master

Exakt och bra stämpedal från T-Rex. Pedalen är ställbar mellan True Bypass och Buffered Bypass.


Roadie Tuner

Roadie Tuner Roadie Tuner

Roadie Tuner är snabb, enkel att använda och gör jobbet till 100%. Motoriserad stämapparat som stämmer ditt stränginstrument utan att du själv behöver vrida eller tänka!


Korg

Korg CA-2

A large note name display for even better visibility. The ideal compact tuner for brass band or orchestra, now with a stylish new look.


Black Sheep

Black Sheep Pedal Tuner

Kompakt Tuner-pedal, high precision med true bypass.


Planet Waves

Planet Waves PW-CT-12 Mini Headstock Tuner

Planet Waves NS Mini Headstock Tuner - Ultrakompakt stämapparat från Planet Waves.


Boston

Boston BTU-1000 Chromatic Tuner/Metronome

Kromatisk stämapparat och metronom. Inbyggd ackordbok och tongenerator. BTU-1000 har 2640 ackord i minnet som är lätta att plocka fram och ha som stöd. Batterier ingår.


Korg

Korg GB1-RD Pitchjack Red

En stämapparat i smart smidig design för dig som alltid vill ha en stämmare tillgänglig. GB1 kan t ex fästas i din nyckel-strap för att alltid vara med, redo att bara jackas i och du kan direkt börja stämma utan att behöva leta efter kablar. Är det mörkt? Använd då den inbyggda LED-lampan.


Korg

Korg OT120

Autokromatisk stämapparat med hög precision.


K&M

K&M 168/2 Stämgaffel

Fyrkantig stor modell, längd 120 mm, diam. 4 x 6. Med fodral. 10 st/frp.


Shadow

Shadow Sonic-T Soundhole Tuner

Världens första stämapparat som man kan montera i ljudhålet på gitarren. Mycket exakt tuning, diskret placering och bra infästning med kardborre som inte ger några oönskade vibrationer.


K&M

K&M 16820 Tuning Fork Nickel

Stor stämgaffel 440Hz


K&M

K&M 168 Tuning Fork Nickel

Liten stämgaffel 440Hz


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.