Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Gigbags

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Gewa

Gewa Gigbag Electric Bass

En riktigt bra och kraftig gigbag för elbas med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Gewa

Gewa Gigbag Electric Guitar

En riktigt bra och kraftig gigbag för elgitarr med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Electric Bass

Gigbag för elbas i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Acoustic Guitar

Gigbag för westerngitarr i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


Gewa

Gewa Gigbag Flying V

En riktigt bra och kraftig gigbag för "Flying-V" modeller med två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Ibanez

Ibanez IUBS301BK Sopran Ukulele

Bag för ukulele av Sopran typ. Lätt stoppad, med bärrem.


North Star

North Star CG-182 Gigbag Classic

Gigbag för klassisk gitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


Hagström

Hagström Hag-Bag B-40

Passar bl a till Hagströms basar.


Ibanez

Ibanez IABB521-BK Gigbag Acoustic Bass

Gigbag till akustisk bas. Stoppad för att tåla lättare stötar vid transport. En invändig ficka för kroppen längst ner inuti, håller basen på plats och hindrar den att glida ut när dragkedjan öppnas.


North Star

North Star ELG-183 Gigbag Electric Guitar

Gigbag för elgitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Electric Guitar

Gigbag för elgitarr i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


Jaeger

Jaeger Peak Gigbag Electric Guitar

Deluxe gigbag av högsta tänkbara kvalitet för elgitarr. 20 mm invändig stoppning, vadderade ryggsäcksremmar med reflexer och fack för mp3-spelare med kabelutgång, 2 st stora fickor för notböcker etc och 3 st tillbehörsfickor. Utrustad med stötdämpande gummiskydd i botten.


Gewa

Gewa Ambiente Softcase Classic

Lättvikts softcase för klassisk gitarr. Tillverkad med utsida i stöt- och vattensäker nylon och insida av polyfoam. Utrustad med GEWA Neck Protect System, invändigt förvaringsfack och ett flertal utvändiga förvaringsfickor med reflexer, samt axelrem och kraftiga bärhandtag.


Gewa

Gewa Ambiente Softcase Acoustic

Lättvikts softcase för akustisk stålsträngad gitarr. Tillverkad med utsida i stöt- och vattensäker nylon och insida av polyfoam. Utrustad med GEWA Neck Protect System, invändigt förvaringsfack och ett flertal utvändiga förvaringsfickor med reflexer, samt axelrem och kraftiga bärhandtag.


Gewa

Gewa Gigbag Classic Guitar

En riktigt bra och kraftig gigbag för klassisk gitarr med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Gewa

Gewa Gigbag Western Guitar

En riktigt bra och kraftig gigbag för stålsträngad gitarr med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Gewa

Gewa Prestige 25 Double Bag

Gigbag för två instrument av yttersta kvalitet. Vatten- och vindsäker med extra förstärkning på samtliga bärande delar. 25 mm stoppning och GEWA NPS (Neck Protecting System). Utrustad med komfortabla handtag, dubbla vadderade bärremmar och dämpande ryggkuddar, samt en stor förvaringsficka. Finns för 2 elgitarrer, 2 elbasar, Elbas/Elgitarr och Western Gitarr/Elgitarr.


Gewa

Gewa Gigbag Classic Line Banjo

Gigbag för banjo med dubbla axelremmar. 5 mm stoppning. Vattenavstötande material. Längd: 940 mm.


Gewa

Gewa Gigbag Classic Line Mandolin

Gigbag för mandolin med axelrem. 5 mm stoppning. Vattenavstötande material. Längd: 640 mm.


Gewa

Gewa Gigbag Classic Line Ukulele

Gigbag för ukulele med dubbla axelremmar. 5 mm stoppning. Vattenavstötande material. Finns för Sopran-, Tenor- och Barytonukulele.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.