Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Gigbags

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Gewa

Gewa Gigbag Electric Bass

En riktigt bra och kraftig gigbag för elbas med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Gewa

Gewa Gigbag Electric Guitar

En riktigt bra och kraftig gigbag för elgitarr med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Electric Bass

Gigbag för elbas i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Acoustic Guitar

Gigbag för westerngitarr i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


Ibanez

Ibanez IUBS301BK Sopran Ukulele

Bag för ukulele av Sopran typ. Lätt stoppad, med bärrem.


North Star

North Star CG-182 Gigbag Classic

Gigbag för klassisk gitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


Hagström

Hagström Hag-Bag B-40

Passar bl a till Hagströms basar.


Ibanez

Ibanez IABB521-BK Gigbag Acoustic Bass

Gigbag till akustisk bas. Stoppad för att tåla lättare stötar vid transport. En invändig ficka för kroppen längst ner inuti, håller basen på plats och hindrar den att glida ut när dragkedjan öppnas.


North Star

North Star WG-184 Gigbag Western

Gigbag för stålsträngad gitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


North Star

North Star ELG-183 Gigbag Electric Guitar

Gigbag för elgitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


Jaeger

Jaeger Peak Gigbag Electric Guitar

Deluxe gigbag av högsta tänkbara kvalitet för elgitarr. 20 mm invändig stoppning, vadderade ryggsäcksremmar med reflexer och fack för mp3-spelare med kabelutgång, 2 st stora fickor för notböcker etc och 3 st tillbehörsfickor. Utrustad med stötdämpande gummiskydd i botten.


Gewa

Gewa Gigbag Explorer

En riktigt bra och kraftig gigbag för "Explorer" modeller med två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Classic Guitar 4/4

Gigbag för nylonsträngad gitarr (4/4-storlek) i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


Gewa

Gewa Gigbag Flying V

En riktigt bra och kraftig gigbag för "Flying-V" modeller med två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Ibanez

Ibanez IUBC301BK Concert Ukulele

Bag för ukulele av Concert typ. Lätt stoppad, med bärrem.


Ibanez

Ibanez IABB101 Gigbag Akustisk Bas

Gigbag till akustisk bas av standardkvalitet, med Ibanez-logga. Lätt stoppad för att tåla lättare stötar vid transport. Dubbla bärremmar med axelskydd, utvändig stor ficka för noter och tillbehör.


Ibanez

Ibanez IAB101 Gigbag Westerngitarr

Bag till western (även 12-strängad) av standardkvalitet, med Ibanez-logga. Lätt stoppad för att tåla lättare stötar vid transport. Dubbla bärremmar med axelskydd, utvändig stor ficka för noter och tillbehör.


Ibanez

Ibanez ICB101 Gigbag Classic

Bag till klassisk gitarr av standardkvalitet, med Ibanez-logga. Lätt stoppad för att tåla lättare stötar vid transport. Dubbla bärremmar med axelskydd, utvändig stor ficka för noter och tillbehör.


Rockbag

Rockbag Premium Plus Steinb. Gitarr

Riktigt bra, kraftig gigbag med starkt vattenavvisande Rok Tex® ytmaterial, 30 mm stoppning, två löstagbara axelremmar med metallspännen, förvaringsfickor, halshållare, samt läderförstärkningar över stämskruvar och stall.


Ibanez

Ibanez IBB101 Gigbag Elbas

Bag till elbas av standardkvalitet, med Ibanez-logga. Lätt stoppad för att tåla lättare stötar vid transport. Dubbla bärremmar med axelskydd, utvändig stor ficka för noter och tillbehör.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.