Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Gigbags & Etuier

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Sigma

Sigma SC-C Classic Hardcase

Hardcase för nylonsträngad gitarr.


Sigma

Sigma SC-G Grand Orchestra

Hardcase för Grand Orchestra gitarrer.


Sigma

Sigma SC-J Jumbo

Hardcase för Jumbogitarrer.


Sigma

Sigma SC-0012 Hardcase

Hardcase för 00-12fret gitarrer typ: 00R-28VS


Sigma

Sigma SC-00012 Hardcase

Hardcase för 000-12fret gitarrer.


FX

FX Hardcase Acoustic

Exklusiv hardcase till kanonpris. För stålsträngad gitarr.


FX

FX Hardcase E-bass

Exklusiv hardcase till kanonpris. För elbas.


Gewa

Gewa Gigbag Electric Bass

En riktigt bra och kraftig gigbag för elbas med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Gewa

Gewa Gigbag Electric Guitar

En riktigt bra och kraftig gigbag för elgitarr med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Electric Bass

Gigbag för elbas i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Acoustic Guitar

Gigbag för westerngitarr i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


Ibanez

Ibanez IUBC301BK Concert Ukulele

Bag för ukulele av Concert typ. Lätt stoppad, med bärrem.


Diago

Diago Showman Pedalbord

Diago PB03 Showman Pedal Board Showman Pedal Board hårdcase, med avtagbart lock, 75 x 35 cm, invändig höjd 100mm, med robusta lås, bärhandtag och metallhörn, utförd i 1/2” plywood och klädd i svart Polyweav, inkl kardborreband.


Musikverkstan

Musikverkstan Tillbehörspaket Elgitarr

Prispressat tillbehörspaket för elgitarr innehållandes 1 st Gigbag (5 mm vaddering) med ryggsäckremmar och tillbehörsficka, 1 st 3 meters instrumentkabel av bra kvalitet och 1 st gitarrställ.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk Minor

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 15 x 56 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk 45

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 31,6 x 45 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk 56

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 31,6 x 56 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


North Star

North Star CG-182 Gigbag Classic

Gigbag för klassisk gitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


Kala

Kala Dub-S

Gigbag för Sopran Ukulele från Kala.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Pedal Board Bag

Organisera dina pedaler med denna vadderade pedalväska från Electro-Harmonix. Fäst pedalerna på plattan med kardborrband och dela av pedalerna i sektioner med medföljande avdelningsväggar. Kabelöppningar på båda sidor för flexibel strömanslutning. Storlek 67 x 30 x 5 cm. Väskan har dubbla handtag, samt axelrem för smidig transport.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.