Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Distortion/Overdrive

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Bass Big Muff PI

Nyutvecklad variant av Big Muff för bassister med höga krav på anslutningar och inställningsmöjligheter. Utöver standardfunktioner som volym, ton och sustain finns kontroller för delning av frekvenser och för att sätta önskad nivå mellan effekt och ren signal, individuella utgångar för direktsignal, effektsignal samt XLR-DI utgång.


MXR

MXR M-85 Bass Distortion


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Big Muff

Built like a tank and looks like a tank! Äntligen finns Big Muff för bas! Speciellt anpassad för lägre frekvenser och har dessutom en switch för bass boost om du verkligen vill få marken att skälva. Dry/wet output.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Blogger

Kombinerad dist/fuzz-pedal för bas som låter dig switcha mellan dom olika dist-typerna. Kan låta lika arg som from och passar in i dom flesta miljöer.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Metaphors

En komplett kanalstripp för bas i ett solitt stålchassi. Bass Metaphors är många saker i en liten låda, en helt ny distortionskrets, en kompressor anpassad för bas och en eq-sektion som gör att du kan ratta in ett ljud som är stadigt som betong. Bass Metaphors fungerar även som en högkvalitativ DI-box då den har balanserade xlr-utgångar och en högimpedans input. Ett grymt verktyg för den aktive basisten!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Soul Food

Många Overdrives har gemensamt att de låter fantastiskt snyggt men tar bort lite för mycket basfrekvenser och låter därför tunt. No more! Denna overdrive spinner vidare på den redan kultförklarade EHX Soul Food. Skillnaden är att Bass Soul Food är optimerad för basister och för gitarrister som vill behålla just basfrekvenserna.


EBS

EBS Billy Sheehan Signature Drive

Billy Sheehan kontaktade EBS för ett par år sedan med en tanke om att utveckla en signaturpedal tillsammans. Det blev startskottet till EBS Billy Sheehan Signature Drive!


T-Rex

T-Rex Bass Juice

Tung dist för bassister. Möjlighet att mixa "Dry" & "Wet" signal. Har också en boost switch som får marken att skaka. Fungerar också för elgitarr!


EBS

EBS MultiDrive Studio Edition

Basdist av allra högsta kvalisort. Här finns reglage för drive och volym, samt aktivt eller passivt filter. Välj filterläge mellan Standard, Flat eller Tubeism. 2015 års Studio Edition kommer med en helt ny design, optimerad signalkedja, en ny reläswitch, högvolts skydd upp till 18V samt en möjlighet att drivas av adaptrar oavsett om de ligger på 9V, 12V eller något däremellan.


MXR

MXR M-80 Bass D.I +

Dist för bassister med justerbar gain, volym och blend. Inbyggd noisegate, colorswitch, samt DI-utgång för anslutning till t ex mixer.


MXR

MXR M-89 Bass Overdrive

MXR Bass Overdrive har en helt ny design som ger dig varm, rör-­liknande overdrive. Utöver volume, tone och drive control så har den clean control så du kan blanda den rena tonen med overdrive-ljudet vilket ger en riktig bullrig bass overdrive.


MXR

MXR M-84 Bass Fuzz Deluxe

En Vintage Fuzz för den moderna basisten! Separata "Dry & Wet" kontroller. En modern rå fuzzton utan att för den sakens skull gå ifrån originalets tryck och klarhet!


Mad Professor

Mad Professor BlueBerry Bass Overdrive

En riktigt fet bas overdrive för dig som vill ha ett lite fetare sound utöver de vanliga.


Markbass

Markbass Bass Tube Marker

Overdrive/Distpedal för bas med rörkänsla. True Bypass.


Markbass

Markbass Distorsore

Distorsore ger dig en varm rörcrunch samtidigt som den låter karaktären från ditt instrument komma fram. Tube Drive kontrollerar intensiteten av disten. Mixfunktion låter dig balansera mellan ren och distad signal. Utrustad med högpassfilter om du bara vill dista dina höga frekvenser. True Bypass!


Markbass

Markbass MB7 Distorsore

Flexibel, kompakt distpedal som låter dig skräddarsy din dist för varje tillfälle. Kombinerar olika typer av distljud, från varm overdrive till aggressiv solidist. Utrustad med 7-bands grafisk EQ för total kontroll.


Moody Sounds

Moody Sounds Hjärt Müller Bass Drive kit, byggsats

Komplett byggsats för att tillverka din egen analoga basdist.


Zvex

Zvex "Vexter" Basstortion

En basdist som enligt tillverkaren kommer att sparka in tänderna på användaren. Om det nu är så bra låter vi vara osagt men en saker är säker, den här lilla lådan rockar!


Aguilar

Aguilar Agro

Agro är baserad på Saturation-kretsen som sitter i AG500-toppen och kan leverera allt från snygg rörvärme till fullständig dist-frenesi.


MXR

MXR M-181 Bass Blow Torch

Höj temperaturen med Bass Blowtorch. Ett revolutionerande koncept från MXR Bass Innovations, som får den mest kräsne bassisten att fullkomligt ramla av stolen!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.