Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Boost / Preamp

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Two Notes

Two Notes Le Clean

Rördriven 2-kanals preamp i pedalform. Two-Notes nya serie av rördrivna förförstärkare i pedalform har många unika funktioner.


Supro

Supro Supro Boost Pedal

Boostpedal med volym samt bright och dark switch. Den har utag för expresionpedal för att kunna kontrollera volymen.


Moody Sounds

Moody Sounds Boost Kit, byggsats

Komplett byggsats för en schysst förförstärkare till gitarren. Lyft solot till höga skyar med ett stamp på footswitchen!


Xotic

Xotic AC booster

AC booster ger dig ett varmt och behagligt ljud mycket tack vare att endast de bästa komponenterna använts. Vill du rocka järnet så finns det möjlighet till det. Pedalen har nämligen ett distreglage som ger dig dist i överflöd, faktiskt såpass mycket att pedalen kan extraknäcka som distpedal. Toppa det med en EQ samt true bypass och du har en überflexibel booster som kan ersätta många av dina nuvarande pedaler.


Xotic

Xotic EP Booster

En okonstlad booster som är lite av en hyllning till den magiska EP-3. Den har samma fina ton som är några av historiens mest prisade gitarristers gemensamma nämnare.


Xotic

Xotic RC booster

En supertransparent 20db+ booster samt en +-15db aktiv 2-bands eq i ryms i RC boosterns lilla chassi.


Moody Sounds

Moody Sounds Boost

"Fruktig ton med inslag av tunga ekfat".


Xotic

Xotic BB Preamp

Behöver du en pedal som har en 30db+ ren boost som dessutom har en aktiv 2-bands eq och ett snyggt svep som går från superrent ljud till en mjuk, komprimerad overdrive? Här har du den.


XVive

XVive V10 Amp Litone Boost

Xvive V10 Amp Litone Boost. Boost pedal i miniformat.


DOD

DOD 410 Bifet Boost

Det här är pedalen du kontrollerar och styr ditt sound med. 410 har en boost-funktion som levererar upp till +20dB och som funkar perfekt före distpedalen eller försteget om du verkligen vill driva på ditt sound.


TC Electronic

TC Electronic Spark Booster Analog Booster-Pedal

Denna pedal gör underverk för trötta preamps eller om du vill höja gain för lead-partier. Med tre olika karaktärer, aktiv EQ och hela 26dB gain är detta den fulländade Boostern!


MXR

MXR M-133 Micro Amp

Förförstärkare som låter dig boosta upp signalen för exempelvis solosammanhang.


Xotic

Xotic SL Drive

SL Drive erbjuder rörlik respons. Påminner väldigt mycket om gamla hederliga Marshalls så som Super Lead & Super Bass.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano LPB-1 Power Booster

Linjer boostpedal med true bypass.


Fulltone

Fulltone FatBoost 3

En magisk boost box perfekt för gitarr och bas med 20 dB gain utan någon som helst tonal färgning av ljudet. Får din stärkare att låta fetare och större. Nu med ytterligare en FET-transistor som eliminerar signalinvertering.


Xotic

Xotic AC+

Grym preamp med boost funktion. Två kanaler.


MXR

MXR EP-101 Echoplex Preamp

Echoplex 101 är en pedal som troget återger det legendariska ljudet från EP-3. Det finns ett FET-läge som har samma signalväg som originalet. Gainkontrollen låter dig boosta signalen upp till +11dB vilket kryddar gitarrljudet med ljus asymmetrisk klippning.


Xotic

Xotic BB+

En förförstärkare så transparent och mångsidig så att den fyller i hålrummen mellan fingrar, gitarr och förstärkare.


Seymour Duncan

Seymour Duncan Pickup Booster

En klassiker är tillbaka! Seymour Duncan Pickup Booster tillverkas i USA och är en boostpedal med valbara tonlägen för single coil med upp till 25dB boost. Med Pickup Resonance Switch kan du förvandla din Single Coil till att låta likt en Vintage- eller High Output Humbucker. Utrustad med True Bypass.


Blackstar

Blackstar HT-Boost

Rördriven boostpedal som med sin högvoltiga design ger dig stora möjligheter att förstärka din signal. Detta är perfekt om du vill få mer av det du redan har i din förstärkare. Med denna pedal får du en fantas­tisk rördynamik och värme men den är transparent nog att inte förstöra din förstärkares grundkaraktär. Nätadapter ingår


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.