Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Övriga pedaler

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Digitech

Digitech FreqOut Natural Feedback Creator

Digitech FreqOut ger dig snygg och naturlig feedback oavsett mängden volym eller mängden dist.


Digitech

Digitech Dirty Robot

Dirty Robot är en extremt unik och funky synth för gitarr och bas. Du har två typer av synthljud tillgängliga och som ger dig möjligheten att skapa galna och feta synthljud utan att behöva piezo eller liknande special-lösningar.


Hotone

Hotone Krush – Sample Rate Reducer

Sample Rate Reducer från Hotone.


Moody Sounds

Moody Sounds Baby Box Kit

Komplett byggsats för att tillverka en egen Baby Box noise generator. Det här är en låda som genererar udda, experimentella ljud. Kretsen består av en ljudalstrande del och en delay-del, integrerade på ett kretskort. OBS! Denna produkt säljer vi endast till erfarna byggare. Ingen support kan ges.


Moody Sounds

Moody Sounds Baby Box Noise Generator

Skojjig leksak för dig som söker udda ljud i ljud-djungeln! Baby Boxen har 11 kontrollrattar och 2 spakar. 8 av rattarna ställer frekvensen hos olika oscillatorer i kretsen. Signalen från oscillatorerna överlagras och ett "oljud" skapas.


Hotone

Hotone Roto – Vintage Rotary Speaker Simulation

Lesliepedal från Hotone.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Chillswitch

Fräck killswitch-pedal som kan användas för Stutter-effekter eller för att tillfälligt aktivera effekter i signalkedjan.


Chase Bliss Audio

Chase Bliss Audio Warped Vinyl MKII

Ooey-gooey-analog goodness, revisited. Originally conceived to simulate the effect of a warped vinyl record, but that is only scratching the surface of what Warped Vinyl mkII can do.


Electro Harmonix

Electro Harmonix RTG

En lite märklig men kul pedal som slumpmässigt genererar olika toner. Något för den experimentfulle!


Zvex

Zvex "Vexter" Fuzz Probe

Zvex The Fuzz Probe... Ja vart ska man börja. Föreställ dig att pappa Fuzz fått ett kärleksbarn med mamma theremin. Det här är pedalen som till och med tillverkaren har svårt att förklara!


XVive

XVive V13 Mini DI

Xvive V13 Mini DI. DI-pedal i miniformat.


Digitech

Digitech The Drop

Behöver du snabbt sänka tonarten men vill slippa krånglet med att stämma om din gitarr eller bas? Digitech Drop låter dig stämma ner ditt instrument i upp till 7 halvtonssteg (en kvint) och ger dig dessutom möjligheten att dyka ner en hel oktav.


MXR

MXR M-222 Talkbox

Talk box är en klassisk effekt, och används på några utav dom bästa albumen genom tiderna! MXR-teamet har renoverat ­originalet och anpassat det för modernare tider.


Electro Harmonix

Electro Harmonix B9 Organ Machine

Electro-Harmonix B9 Organ Machine förvandlar din gitarr till en keyboard och har 9 presets som återskapar legendariska orgelljud från 60-talet och bakåt. Kontrollera instrumentets Percussive Click och Sweet Modulation, samt mixa in din rena signal för att skapa snygga lager.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Lester K

Lesliesimulator-pedal för keyboardister.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Lester G

Lesliesimlator-pedal för gitarr.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Micro Synth

Den här lilla manicken grejar allt i från klassiskt moog-sound till vad nu än din kreativitet åstadkommer.


Electro Harmonix

Electro Harmonix C9 Organ Machine

C9 är en vidareutveckling på den omåttligt populära B9. Här får man ytterligare nio nya orgel- och keyboard-ljud. Tillsammans med B9an innebär det 18 olika orgelljud. Eller varför inte kombinera dem? Adapter ingår.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Clockworks

Clockworks, klassikern från 70-talet som används för att styra sequencers och trummaskiner är tillbaka! Klockrent tycker vi!


XVive

XVive Amplug Acoustic

Hörlursförstärkare för gitarr. Koppla in XVive Amplug i utgångsjacket till din gitarr och anslut sedan dina hörlurar, så har du en övningsförstärkare i fickformat med GAIN, TON och VOLYM-kontroller.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.