Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Övriga pedaler

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Digitech

Digitech Dirty Robot

Dirty Robot är en extremt unik och funky synth för gitarr och bas. Du har två typer av synthljud tillgängliga och som ger dig möjligheten att skapa galna och feta synthljud utan att behöva piezo eller liknande special-lösningar.


Hotone

Hotone Krush – Sample Rate Reducer

Sample Rate Reducer från Hotone.


Hotone

Hotone Roto – Vintage Rotary Speaker Simulation

Lesliepedal från Hotone.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Chillswitch

Fräck killswitch-pedal som kan användas för Stutter-effekter eller för att tillfälligt aktivera effekter i signalkedjan.


Chase Bliss Audio

Chase Bliss Audio Warped Vinyl MKII

Ooey-gooey-analog goodness, revisited. Originally conceived to simulate the effect of a warped vinyl record, but that is only scratching the surface of what Warped Vinyl mkII can do.


Electro Harmonix

Electro Harmonix RTG

En lite märklig men kul pedal som slumpmässigt genererar olika toner. Något för den experimentfulle!


XVive

XVive V13 Mini DI

Xvive V13 Mini DI. DI-pedal i miniformat.


Digitech

Digitech The Drop

Behöver du snabbt sänka tonarten men vill slippa krånglet med att stämma om din gitarr eller bas? Digitech Drop låter dig stämma ner ditt instrument i upp till 7 halvtonssteg (en kvint) och ger dig dessutom möjligheten att dyka ner en hel oktav.


MXR

MXR M-222 Talkbox

Talk box är en klassisk effekt, och används på några utav dom bästa albumen genom tiderna! MXR-teamet har renoverat ­originalet och anpassat det för modernare tider.


Electro Harmonix

Electro Harmonix B9 Organ Machine

Electro-Harmonix B9 Organ Machine förvandlar din gitarr till en keyboard och har 9 presets som återskapar legendariska orgelljud från 60-talet och bakåt. Kontrollera instrumentets Percussive Click och Sweet Modulation, samt mixa in din rena signal för att skapa snygga lager.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Lester G

Lesliesimlator-pedal för gitarr.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Micro Synth

Den här lilla manicken grejar allt i från klassiskt moog-sound till vad nu än din kreativitet åstadkommer.


Electro Harmonix

Electro Harmonix C9 Organ Machine

C9 är en vidareutveckling på den omåttligt populära B9. Här får man ytterligare nio nya orgel- och keyboard-ljud. Tillsammans med B9an innebär det 18 olika orgelljud. Eller varför inte kombinera dem? Adapter ingår.


DOD

DOD 440 Envelope Filter

Vi har gjort det förr därför vet vi vad massan vill ha. Återutgåvan av DOD's dynamiska filter 440 kan få gitarren att nästan prata eller addera sub-toner till elbasen, hemligheten ligger i de två lägena Up & Down.


XVive

XVive Amplug Acoustic

Hörlursförstärkare för gitarr. Koppla in XVive Amplug i utgångsjacket till din gitarr och anslut sedan dina hörlurar, så har du en övningsförstärkare i fickformat med GAIN, TON och VOLYM-kontroller.


XVive

XVive Amplug Classic Rock

Hörlursförstärkare för gitarr. Koppla in XVive Amplug i utgångsjacket till din gitarr och anslut sedan dina hörlurar, så har du en övningsförstärkare i fickformat med GAIN, TON och VOLYM-kontroller. Har dessutom AUX-in via vilken du kan ansluta ex. din smartphone eller mp3-spelare och jamma loss med dina idoler. Väger endast 40 g.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Micro Q-Tron

Envelope filter med justerbart q-värde.


T-Rex

T-Rex Quint Machine

Oktav upp, Oktav ner, samt femte upp med separat volym för samtliga. Utöver det så finns det en mastermix för alla 3 för att balansera med din cleansignal.


MXR

MXR MC-401 Boost/Linedriver

Boost/Line Driver är en ultraren boost för solospel eller driveeffekter, som även enkelt löser signalolikheter som kan uppkomma när flera pedaler kombineras.


T-Rex

T-Rex Power Supply Bracket

POWER SUPPLY BRACKET fits T-Rex ToneTrunk 45, 56, 70, Minor and Major


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.