Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Wah-Wah

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Electro Harmonix

Electro Harmonix Slammi

Slammi revolutionerar fotkontrollerad pitchshifting med en ny kraftfull algoritm som ger en otrolig tonal förbättring.


Dunlop

Dunlop CBM95 Crybaby Mini

Vinnare av NAMM 2015 Best in Show award! Låt inte storleken lura dig. Trots att den är liten, så snålar CBM95 varken med ljud eller användbarhet. Den är bestyckad med den legendariska Fasel-induktorn, full svepvidd och tre internt justerbara ljudkonfigurationer: low, vintage och GCB95. Att den är hälften så stor som en vanlig Cry Baby-pedal gör att den kommer väl till användning när man behöver spara på utrymme.


Hotone

Hotone Vow Press – Wah/Volume

Volym/Wah-pedal från Hotone.


Budda

Budda Budwah

Budda Wah är utan att överdriva en av dom finaste wahwah pedaler som någonsin tillverkats. I basläge är tonen tjock och djup utan att tappa klarhet. Fullt nedstampad får du fram diskanter som få andra wahpedaler klarar av. True Bypass.


Dunlop

Dunlop GCB-95 Cry baby

När folk snackar om wah wah-pedaler, då snackar de om Cry Baby. Här har Du originalet - det som skapat några av de mest tidlösa sounden i rockhistorien. Pålitliga verktyg för Jimi Hendrix, Eric Clapton, Buddy Guy, David Gilmour och många, många andra.


Dunlop

Dunlop JP95 Petrucci Signature Wah

I flera år använde John Cry Baby Rack Wah-systemet för att experimentera och finjustera dess många parametrar ända tills han hittade ljudet som perfekt återspeglar hans sound och intensitet.


T-Rex

T-Rex Shafter Wah

Wah pedal med 3 lägen från T-Rex. Justerbar boost för finjustering av ljudet. "Hot Spot" Switchen ger dig möjligheten att välja mellan ett klassiskt svep eller ett större häl till tå svep.


Dunlop

Dunlop ZW-45 Zakk Wylde Signature Wah

Från världens ledande wahwah tillverkare kommer här den tuffaste och elakaste wahwahpedalen som mänskligheten bevittnat. ZW-45, tillverkad med ett kaxigt chassi i borstad metall, är Zakk Wylde's signaturmodell som levererar ett tungt och extra fylligt sound. Måste provas!


Carl Martin

Carl Martin Classic Optical Envelope

Auto-wah med goda justeringsmöjligheter.


Behringer

Behringer HB01 Hellbabe

Bra budget Wah-Wah-pedal, optiskt (inga mekaniska delar) konstruerad för att få fram alla typer av klassiska och moderna sound. Den flexibla Q-regleringen, justerbart "Heel-Down"-frekvensområde - perfekt för bas! - och reglerbar "Boost"-funktion innebär att det bara är att vicka på foten och låta kreativiteten flöda!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Cock Fight

Många gitarrgudar har använt en Wah-Wah pedal till sina grymmaste riff genom att leta fram svepfiltrets "sweet spot" och sedan lämna pedalen i det läget. Med Cock Fight får du samma fräcka "cocked" sound utan att behöva en Wah-Wah pedal. Använd den inbyggda distortionen för ett skitigare ljud eller växla till Talking Wah-läget för ett fräckt Voice Box sound.


Vox

Vox V845 Wah-Wah

Vox utvecklade den första wah-wah effekten på 60-talet. En effekt som sedan dess fortsatt att färga gitarristers och andra musikers ljud på sitt oefterhärmliga sätt. Med V845 har VOX använt sin fulla expertis utvecklad över 40 år för att skapa en wah-wah som ljudmässigt bibehåller andan och tonaliteten från de tidigare pedalerna, förpackad i ett svart vintage-inspirerat solitt aluminiumchassi till ett väldigt attraktivt pris.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Wailer Wah-Wah pedal

Klassisk Wah-Wah ton i ett stabilt och stryktåligt lättvikts-chassi.


Dunlop

Dunlop EVH95 Eddie Van Halen Sign. Wahwah

En kloning av Eddie Van Halens "Holy Grail" Cry Baby från början av nittiotalet med ett mera definierat och röstliknande mellanregister och ett bredare frekvenssvep. Med sina handplockade komponenter ger denna EVH wahwah samma unika känsla och ton som Holy Grail gjorde. Pedalen har true hardwire bypass med dubbla klarblå LED-lampor.


VGS

VGS Waver Wah Wah

Flexibel wahwah pedal med ställbart frekvensomfång. Fungerar lika bra till bas och 7-strängade gitarrer. Utrustad med Range Control och Bass-Wah switch. Robust konstruktion och True Bypass. Drivs på 9V batteri eller via adapter (ingår ej).


Electro Harmonix

Electro Harmonix Crying Tone

Wah-Wah pedal med en unik design utan rörliga delar i konstruktionen. Ingen potentiometer eller optik används för att kontrollera filtersvepet. Resultatet är en grymt responsiv pedal med en klassisk Wah-ton som låter precis som en bra Wah-Wah ska göra.


GLX

GLX GWA-5100 Wah Pedal

Klassisk wahwah pedal i robust metallchassi.


Dunlop

Dunlop CM95 Clyde McCoy Cry Baby Wah

Cry Baby CM95 Clyde McCoy® är en hyllning till den första wah wah-pedalen någonsin. Den här moderniserade klassikern tar fasta på det strupiga ljudet och expressiva känslan som originalet hade.


Hotone

Hotone Soul Press – Wah/Volume/Expression

Kombination av Expression, Volym och Wah-pedal, inspirerad av den legendariska CryBaby™


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.