Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Oktav

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
TC Electronic

TC Electronic Sub 'N' Up Mini Octaver

Oktavpedal i miniformat. Samma Octave engine som storebrodern i ett mer kompakt, avskalat paket med TonePrint-funktionen för alla tänkbara oktav-effekter.


Hotone

Hotone Harmony – Pitch Shifter

Oktavpedal från Hotone.


Digitech

Digitech Whammy Ricochet

Whammy Ricochet ger dig samma pitchfunktion som hos den klassiska Whammy-pedalen i ett nytt format.


Hotone

Hotone Octa – Octaver

Oktavpedal från Hotone.


Digitech

Digitech Whammy -01 (5th Gen)

När DigiTech lanserade den första Whammy-pedalen för tio år sedan hade man lyckats skapa en gitarreffekt som var lika unik och typisk som ett delay eller en choruspedal – du vet att det är en Whammy när du hör den.


GLX

GLX OC-100 Super Octave

Oktavpedal med ett flertal olika inställningsmöjligheter. Robust tillverkad i stompvänligt chassi.


TC Electronic

TC Electronic Sub ‘N’ Up Octaver

Kompakt oktavpedal i TonePrint-familien med ny Octave Engine och både polyfoniskt- och klassiskt mono-läge. True bypass. Sub'N'Up är en ny oktavpedal från TC Electronic, och det senaste tillskottet i TonePrint-familjen.


T-Rex

T-Rex Octavius

Oktavpedal med både oktav upp och ner, samt boost.


Bigfoot Engineering

Bigfoot Engineering Octo Puss

Oktavpedal från Bigfoot Engineering


Bigfoot Engineering

Bigfoot Engineering Octo Puss Prime

Octav/Fuzz från Bigfoot Engineering


MXR

MXR CSP210 Sub Machine

Sparkar upp dörren till episk och ohämmad ljudutforskning. Här får du de ovårdade ljudet hos La Machine tillsammans med en rytande suboktav. För att ytterligare bredda funktionalitet hos den här pedalen finns en Series-switch.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Octavix

Fuzz och oktav upp i samma box!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Hog 2

Polyfonisk oktavgenarator och gitarrsynth med stadig tracking och kontroll över tio olika tonintervaller utan att behöva en specialmikrofon för ändamålet.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Hog 2 Foot Controller

Fotkontroll till Electro Harmonix Hog 2.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Soul Pog

Soulfood och POG ihop i samma pedal!


Electro Harmonix

Electro Harmonix POG 2

Den första POG-pedalen släpptes 2005 och blev genast en enorm succé. Nu kommer POG 2 och man har inte sparat på krutet. Det finns en ny regel för Attack vilket gör att du kan få enormt snygga fade/sweep-ljud.


Digitech

Digitech Mosaic

Digitech's Mosaic får din 6-strängade gitarr att låta som en fullblods 12-strängare. Det spelar dessutom ingen roll om du spelar på en el- eller akustisk gitarr med mick – Mosaic gör sitt jobb ändå.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano Pog

Den minsta medlemmen i den polyfoniska POG-klanen. Separat nivåkontroll för DRY, SUB OCTAVE och OCTAVE UP + en extra DRY OUT och fotomkopplingsbar mutefunktion.


Digitech

Digitech Whammy DT

Den ultimata Whammy'n. I över 20 år har Digitechs banbrytande Whammy rosat marknaden i olika utföranden, nu kommer Whammy DT.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Octave Multiplexer

En klassisk oktavpedal. De inbyggda filtren kan förutom standardoktaven också lägga till suboktav-toner i extremt låga frekvenser. Kontroller för High Filter, Blend och Bass Filter samt omkopplare för Sub. "Run your vocals through the Octave Multiplexer and sound just like Ike Turner."


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.