Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Chorus

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez CSMINI Chorus Mini

Ibanez CS9 Stereo Chorus är en pedal som funnits på marknaden sedan i början av 80-talet och av många ansett som en av marknadens bästa chorus. Nu har den efter kunder påtryckningar kommit i en Mini-size version kallad CSmini. Efter den enorma framgången med TSmin var Ibanez inte svår övertalade.


TC Electronic

TC Electronic Corona Chorus

Skön choruspedal med två olika chorusinställningar och TonePrint funktion. TonePrint är en funktion som ger användaren tillgång till att ladda ner custom inställningar gjorda av sina gitarrhjältar. Snabbt, enkelt och helt gratis med hjälp av en vanlig USB-anslutning. Ett stort antal av världens bästa gitarrister är med ombord och ger användaren tillgång till sina egna TonePrints.


NU-X

NU-X Rivulet Chorus

NU-X Mini Core Series. Analoga chorus från förr har alltid varit varma, men ofta saknat lite dynamik.


Way Huge Electronics

Way Huge Electronics WHE601 Blue Hippo Limited Edition

The Blue Hippo Analog Chorus returns with its famously diverse range of luscious, liquefied tones—and then some! The MkII retains the MkI’s easy-to-to use control setup, which takes you from lush tone-widening to full-on rotating speaker modulation madness from the depths of the Marianas Trench.


EBS

EBS Red Twister Guitar Edition

EBS Red Twister Guitar Edition är en analog studiokvalitéts pedal som erbjuder Chorus, Flanger och Pitch modulation. Pedalen är konstruerad av de finaste analoga komponenterna. Detta ger choruset och flangern ett lent, varmt och tjockt ljud.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano Neo Clone

Nano Neo Clone är i princip allt det som gjorde Small Clone till en storsäljare fast i mindre kompaktare förpackning. En tonkontroll och en LED-lampa, krångligare behöver det inte vara!


Digitech

Digitech Nautila

Nautila ger dig som gitarrist en helt ny palett av modulation att jobba med. Du kan med Voice-kontrollen addera upp till 8 chorus eller 4 flanger-röster och sedan blanda och ”morpha” vågformerna i realtid med Drift-kontrollen. Håller du ner footswitchen (momentary) så kan du i realtid styra hastigheten på din modulation, när du sedan släpper footswitchen igen så ger sig pedalen på egen hand iväg på upptäcksfärd bland vågformerna.


NU-X

NU-X CH-3 Vintage Chorus

NUX CH-3 Chorus är en analog choruspedal med stor variation. Från ganska milda choruseffekter till lite mer extrema ljud med mycket ambiens. Utrustad med Blend, Depth och Speedkontroller.


MXR

MXR M-134 Stereo Chorus

Sanslöst bra stereochorus! Utrustad med Rate, Width och Intensity kontrollers, EQ för bas och diskant, samt en basfilterknapp! Går självfallet att köra även i mono!


Carl Martin

Carl Martin Classic Chorus

Analog chorus / vibrato pedal med speed, depth och rate-kontroller.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano Clone

Analogt chorus


Electro Harmonix

Electro Harmonix Small Clone (beg)

Electro Harmonix Small Clone chorus i använt skick.


TC Electronic

TC Electronic Corona Mini Chorus

Toneprint Chorus-pedal i mini-format.


Hotone

Hotone Choir – Chorus

Choruspedal från Hotone.


TC Electronic

TC Electronic Tailspin Vibrato Guitar Pedal

Klassisk och solid analog vibratopedal utvecklad med tydlig 80-talsinspiration. Tailspin Vibrato är en helt analog BBD-enhet (Bucket Brigade Device) som ger dig mycket flanger för pengarna.


TC Electronic

TC Electronic Afterglow Chorus Guitar Pedal

Afterglow Chorus är en pedal utvecklad med tanke på gitarrister som älskar vintage, och pedalen levererar flera olika modulationer man känner igen från rockens guldålder. Pedalen är utrustad med ett BBD-kretslopp (Bucket Brigade Device) och True Bypass.


MXR

MXR M-148 Micro Chorus

Enastående analogt chorus från MXR med true bypass och Rate kontroll. Drivs på 9V batteri eller eliminator (ingår ej).


Fulltone

Fulltone That 80's Rack Chorus

Högkvalitativt chorus i rackformat från Fulltone.


XVive

XVive V8 Chorus Vibrato

Xvive V8 Chorus Vibrato. Effektpedal i miniformat.


Mad Professor

Mad Professor Electric Blue Chorus

En grym chorus pedal som ska passa alla oavsett genre.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.