Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Delay

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez ADMINI Analog Delay Mini

Analog Delay är en av grundmodellerna i Ibanez klassiska pedalserier. Pedalen med näst intill kultstatus, måttstocken för hur ett bra analog delay skall låta, varmt, fylligt och ”rätt”.


TC Electronic

TC Electronic Flashback Delay & Looper

Fantastisk delaypedal med 11 olika delaytyper och upp till 6 sekunders delaytid, samt Loopfunktion. TonePrint är en funktion som ger användaren tillgång till att ladda ner custom inställningar gjorda av sina gitarrhjältar. Snabbt, enkelt och helt gratis med hjälp av en vanlig USB-anslutning. Ett stort antal av världens bästa gitarrister är med ombord och ger användaren tillgång till sina egna TonePrints.


MXR

MXR EP103 Echoplex Delay

Echoplex® EP-3 bandeko är berömd för sin delikata, varma, organiska modulation och mjuka musikaliska röst. En nyckelkomponent för många ikonsika gitarrhjältar från 60- och 70-talet. EP103 har också tap-tempo funktion, upp till 4 sekunders delaytid tillsammans med en M199 Tap Tempo.


Hotone

Hotone Tape Eko – Modelled Tape Delay

Bandeko från Hotone.


T-Rex

T-Rex Replicator Tape Echo

Äkta analogt bandeko med två avspelningshuvuden via 1/8" chromeband. 100% analog signalväg. Tillverkas för hand i Danmark.


XVive

XVive V5 Delay

Xvive V5 Delay. Effektpedal i miniformat.


Mad Professor

Mad Professor Deep Blue Delay

Deep Blue Delay är ett Digital/analogt delay med en helt analog signalkedja.


Seymour Duncan

Seymour Duncan Vapor Trail Analog Delay

Seymour Duncan's nya Vapor Trail med 600ms analogt delay, utrustad med två mini-potar för modulation. En transparant ratt med inbyggd LED-lampa visar tempot på delayet.


T-Rex

T-Rex Replay Box Delay

Stereodelay från T-rex. Taptempo finns och delaytiden sträcker sig hela vägen till 3 sekunder. Precis som på alla T-rex delaypedaler så hålls cleansignalen analog och färgas därför ingenting.


TC Electronic

TC Electronic Alter Ego Delay

Alter Ego Delay är utvecklad i samarbete med Pro Guitar Shop i USA och innehåller helt nya sounds baserade på legendariska eko-effekter; Binson Echorec och EHX Deluxe Memory Man. Givetvis är denna fantastiska pedal även utrustad med TonePrint funktion.


MXR

MXR M-169 Carbon Copy

Analogt delay med upp till smått otroliga 600ms i delaytid. Pedalen är utrustad med kontrollers för Delaytid, Mix (dry/wet blend) och Regen (delay repetering), samt en switch för modulation. Dessutom finns två interna trimpotentiometrar för att justera width och rate för modulationseffekten. True hardwire bypass med scenanpassad klarblå LED-lampa.


T-Rex

T-Rex Duck Tail Delay

Dynamiskt Delay med tap tempo och en delaytid på upp till 1000ms! Som namnet antyder så är det här ett ducking delay vilket enkelt förklarat innebär att delayet reagerar på ditt spelsätt. Spelar du mjukt & försiktigt så har du fullt delaypådrag. Attackerar du strängarna hårdare så rullas delayet av och gör att din ton inte drunknar i delay.


Carl Martin

Carl Martin Red Repeat

Delaypedal med vintage toner och upp till 600 ms eko.


Carl Martin

Carl Martin DeLayla XL

Delay pedal med slapback och bandeko simulering. Inkl. strömförsörjning.


Digitech

Digitech Obscura Delay

Obscura Delay kan vända in och ut på din ton för extrema delay-effekter. De fyra olika variationerna av delay kan justeras med Tone- och Degraded-kontrollerna så det går från HiFi till LoFi. Kombinera dessa funktioner med Repeat/Hold-funktionen och ett få delay som repeteras till oändlighet eller ett backlänges-delay som kan förvrängas till fullständig tonal kaos. Obscura är en riktigt stereo pedal med 2 ingångar och 2 utgångar, Delay-tail switch då man vill delayet skall få ringa ut även när man stängt av pedalen och naturligtvis är den av True Bypass-design.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Memory Boy

Ett underbart Analog Delay med varma och organiska övertoner. Pedalen är utrustad med ”Tap-Tempo” för att snabbt och enkelt synkas med rätt groove och tempo. Välj mellan fem notvärden för olika rytmiska varianter. Modulations-funktionen adderar extra krydda till ljudet. Det finns också ingång för expression-pedal för extern kontroll.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Memory Man

Den mest efterfrågade analoga delaypedalen som någonsin tillverkats! Musiker älskar den och samlare jagar den. Upplev den analoga värmen! Inget går att jämföra med det organiska ljud ett bra analogt delay levererar och ingen levererar bättre än Deluxe Memory Man!


GLX

GLX DD-100 Digital Delay

Mycket kompetent digitalt delay med massor av inställningsmöjligheter. Warp-funktion och upp till 2000 ms delaytid.


Behringer

Behringer DD600 Digital Delay

Digitalt delay/echo i pedalform med 11 olika lägen, jämförbara med state-of-the-art studioprocessorer.


TC Electronic

TC Electronic Flashback Triple Delay

Flashback Triple Delay är rent Delay-Nirvana med tre oberoende delay som kan användas samtidigt, seriellt eller parallellt. Separata rytm-patterns och delaytider för alla tre delay, delaytiden är upp till 7 sekunder.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.