Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Reverb

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
TC Electronic

TC Electronic Hall of Fame Reverb

Hall of Fame Reverb är en samling av marknadens bästa reverb i en och samma pedal. 10 olika reverb + TonePrint funktion. TonePrint är en funktion som ger användaren tillgång till att ladda ner custom inställningar gjorda av sina gitarrhjältar. Snabbt, enkelt och helt gratis med hjälp av en vanlig USB-anslutning. Ett stort antal av världens bästa gitarrister är med ombord och ger användaren tillgång till sina egna TonePrints.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Cathedral

Cathedral är ett fullt programerbart stereoreverb och har åtta olika reverbtyper. Utsedd till Årets pedal 2009!


Hotone

Hotone Verb – Reverb

Reverb från Hotone.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Holy Grail Max

Ett maxat reverb minst sagt! Precis som hos lillebror Holy Grail så hittar du här både Spring och Hall-reverb. i Holy Grail Max så har man också lagt till ett otroligt snyggt Plate-reverb samt ett reverse-reverb. Kontroller för Blend och Time ger dig full koll på både tid och rum.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Holy Grail Plus

Det självklara valet för gitarrister som vill ha det bästa när det gäller reverb. Holy Grail Plus gör ingen besviken med kontroller för Room Reverb och en multifunktions-kontroll för justering av Decay/Damping samt Modulation Speed.


T-Rex

T-Rex Fat Shuga

Fantasisk kombination av en dynamisk overdrive/boost och varmt, fylligt vintage reverb. Boosten funkar jättebra som komp/solo variation. Reverbdelen låter dig välja mellan Room och Hall inställningar.


XVive

XVive D1 MaxVerb Digital Reverb

Xvive D1 MaxVerb Digital Reverb. Effektpedal i miniformat.


T-Rex

T-Rex Creamer

Reverb med 3 settings (spring, room, hall) från T-Rex. Tone ratt för att justera de höga frekvenserna av reverbet. Cleansignalen hålls analog och färgas därför inte.


EBS

EBS DynaVerb Guitar Edition

Dynaverb Guitar Edition är egentligen åtta olika digitala stereo reverb i en och samma pedal. Alltifrån Room till Plate till Hall och vidare. För det oförskämt snygga reverbljudet står en 24-bit digital processorkrets. Dessutom går pedalen att ställa från serial mode till parallel mode för de gitarrister som mestadels hänger i studion.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Turnip Greens

Turnip Greens kombinerar två av Electro Harmonix prisbelönta pedaler; Soul Food och Holy Grail Max Reverb. Soul Food ger dig ett transparant sound från clean boost till intensiv overdrive, men Holy Grail kryddar ditt sound med 4 olika reverb; Spring, Hall, Plate och Reverse. Utrustad med effektloop, samt switch som låter dig välja om du vill ha reverbet eller overdriven först i kedjan.


TC Electronic

TC Electronic Arena Reverb

Toneprint reverbpedal med 4 helt nya presets och USB för inladdning av Custom presets.


MXR

MXR M300 Reverb

Sex distinkta och högklassiga reverb, vart och ett unikt utformat av MXR’s prisbelönta designteam. Varje reverb är rikt detaljerat och återfinns i de bästa rackenheter och plug-ins. Enkel att använda. Tre rattar (Decay, Tone, Mix).


TC Electronic

TC Electronic Hall of Fame Mini Reverb

Lillebror till storsäljaren Hall of Fame Reverb. TC Electronic levererar igen. Ett schysst reverb i miniformat för dig som diggar små prylar eller som har dåligt med plats på pedalbordet. Spana in videon för mer info!


T-Rex

T-Rex Room Mate Junior

Reverbpedal från T-Rex med fyra klassiska reverbtyper, Spring, Room, Hall samt LFO.


TC Electronic

TC Electronic SkySurfer Reverb Guitar Pedal

Sky Surfer Reverb är en allsidig digital reverbpedal som ger dig både Spring, Plate och Hall reverbs, och låter dig surfa genom ett litet hav av olika klangvariationer.


GLX

GLX RV-100 Reverb

Schysst digitalt stereoreverb med 6 olika reverbtyper, ställbar reverbtid, samt tonkontroll. Drivs på batterier eller 9V adapter (ingår ej).


Marshall

Marshall RF-1 The Reflector

Rymdkänsla! Reverbpedal med kontroller för reverb time, damping och level. Sex klassiska reverbtyper att välja mellan; hall, room, spring 1 och 2, plate samt reverse.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Holy Grail Neo

Jakten på en pedalbordsvänlig reverbpedal som har plate reverb slutar här. Utöver plate ryms även "Hall" och "Spring" i denna lilla låda.


TC Electronic

TC Electronic Trinity Reverb

Trinity Reverb är en variant på den otroligt populära Hall of Fame Reverb. Trinity är utvecklad tillsammans med Pro Guitar Shop i USA och har två helt nya grymma effekter. Pedalen är även utrustad med TonePrint funktion.


Eventide

Eventide Space

Space features 12 of Eventide’s signature reverb combination effects taken from the H8000FW and Eclipse V4 along with some startling new magic.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.