Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Toppar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
EBS

EBS Reidmar 500

EBS första förstärkare med switchat digitalt slutsteg som levererar 250W RMS / 500 W Dynamic Output @ 4 ohm. Genom att den är försedd med en analog förförstärkare utan kompromisser har den i stort sett samma goda ljudegenskaper som EBS dyrare förstärkare.


Behringer

Behringer ULTRABASS BVT5500H

ULTRABASS-serien erbjuder dig fantastiska möjligheter, vare sig du väljer en liten combo för klubbgiget eller en riktigt fet topp som blåser rakt genom Globen!


Ampeg

Ampeg PF-500

Bastopp Portaflex. 500 watt solid-state vid 4 ohm.


TC Electronic

TC Electronic RHST51 Staccato 51

Signatur-bastopp Rocco Prestia på 450W med Tube Tone emulering, Spectra Comp, 4-bands EQ med svepfilter på alla band, 3 st. presets, tuner och mutefunktion.


Orange

Orange AD200B MKIII

AD200B ger bästa basljudet någonsin med 200 Watts output från (4) 6550 rör som gör att den har tillräckligt med kraft för att klara även större spelställen.


Laney

Laney Nexus-SL Studio Live

Slick design, portabel, kraftfull samt "TUSB"-utrustad.


Orange

Orange AD200B MKIII Black

Orange ADB200 bastopp - maffigaste modellen från Orange som du kan köpa! 5 rattar och 6 rör - stor trafo och massor med rå kraft. "Det kan inte bli annat än överbetyg till Orange. Grymt ljud, bra kraft, oklanderlig konstruktion, läckert utseende. Vad finns det att tillägga? Ljudet är rockigt, muskulöst, rått och levande.


Eden

Eden WP100 Bass Preamp

En kompromisslös förförstärkare som kan det mesta, WP100-Navigator har enkelt utrustats det du behöver för att hitta din ton.


Hartke

Hartke LH500 Bastopp

Hartke LH series är tillverkade med Hydrive kabinetterna i åtanke, men har mer än tillräckligt med kraft och tonal kontroll för att driva vilken annan kabinett som helst på markanden.


Eden

Eden WT550 Bass Head

Traveller WT550 kanske ser liten ut men den levererar upp till hela 750 Watt (2ohm), det är m a o ett riktigt krutpaket.


Hotone

Hotone Thunder Bass – Mini Amp

Basförstärkartopp i miniformat, från Hotone.


Hartke

Hartke LH1000 Bastopp

Hartke LH series är tillverkade med Hydrive kabinetterna i åtanke, men har mer än tillräckligt med kraft och tonal kontroll för att driva vilken annan kabinett som helst på markanden.


Hartke

Hartke HA2500 Bastopp

Basförstärkare på 250 watt med 10-bands grafisk EQ och ställbar kompressor.


Eden

Eden WTX264 Bass Head

Modern teknik kombinerat med klassisk design ger WTX-serien möjligheten att leverera kraft och volym trots den ringa vikten och storleken.


Hartke

Hartke HA3500C Bastopp

Basförstärkare på 350 watt för bassister som kräver full kontroll över sitt ljud. Omkopplingsbar mellan rör- och transistordrift. Separat rör- och transistorgain, 10-bands grafisk eq och ställbar kompressor.


Eden

Eden WTX500 Bass Head

Modern teknik kombinerat med klassisk design ger WTX-serien möjligheten att leverera kraft och volym trots den ringa vikten och storleken.


Hartke

Hartke HA5500C Bastopp

Kraftig basförstärkartopp på hela 500 watt för dig som vill kunna spela starkt och samtidigt full kontroll över ditt ljud. Förstärkaren har bl.a. separat rör- och transistorgain, 10-bands grafisk EQ och ställbar kompressor.


Ibanez

Ibanez P300H Promethean

300 watts bastopp från Ibanez serie Promethean.


Markbass

Markbass Little Mark Tube

Little Mark försedd med förstegsrör.


Aguilar

Aguilar Tone Hammer 350

Tone Hammer 350 väger endast 1,3 kg men levererar ändå hela 350W!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.