Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Combo

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
EBS

EBS Classic Session 30 Combo

EBS Session 30 är en perfekt comboförstärkare för elbas, jazz- och akustisk gitarr samt munspel


EBS

EBS Classic Session 120 Combo

120W Tiltback kombo med 12", balanced out och CD in. 120W "Storebror" till världssuccén Session60!


EBS

EBS Classic Session 60 Combo

60 W baskombo i tiltbackstil. Balanserad XLR-ut, hörlursutgång, CD-ingång.


Laney

Laney LX10B

Liten, ultrakompakt basförstärkare för hemmabruk. Stort ljud i litet format.


Warwick

Warwick BC150 Bass Combo

150 watts bascombo med 15" högtalare och 4" HF-horn. Utrustad med aktiv/passiv ingång, 4-bands EQ och Dynamic Distortion Limiter. Hörlursutgång och AUX-ingång.


Markbass

Markbass CMB JB Players School

Bascombo från Markbass för ett otroligt pris! Jeff Berlin Players School. Förstärkare på 200 watt RMS och bestyckad med 15" element.


Orange

Orange Crush PiX 100BX

100 watts bascombo med 15" element. Högtalarutgång, Line Out, Hörlursutgång, AUX-in.


Ampeg

Ampeg BA-110 V2

Ampeg BA-110v2, är en 40 watts basförstärkare med en 10" högtalare somlevererarklassiskAmpeg-tonien mycketsmidig combo. En otroligt prisvärd stärk som passar perfekt som övning, replokal eller mindre scen. Det nya kabinetet har en 60-gradersvinkel medframåtvändakontroller.


Ampeg

Ampeg BA-108 V2

Ampeg BA-108v2, är en 20 watts stärkare med en 8" högtalare som levererar klassisk Ampeg ton i en mycket smidig combo. En otroligt prisvärd stärk som passar perfekt som övningsförstärkare, för de små utrymmena. Det nya kabinnetet har en 60-graders vinkel med framåtvända kontroller.


Eden

Eden EC8 1x8" Bass Combo

E som i Eden, E-series har tagits fram med Eden-tonen i fokus där varje förstärkare, ja även de minsta modellerna är konstruerade för leverera maximalt med volym utan att tappa bett eller fokus i tonen.


Eden

Eden EC10 1x10" Bass Combo

E som i Eden, E-series har tagits fram med Eden-tonen i fokus där varje förstärkare, ja även de minsta modellerna är konstruerade för leverera maximalt med volym utan att tappa bett eller fokus i tonen.


Ampeg

Ampeg BA-112 V2

Ampeg BA-112v2 är en 75 watts stärkare med en 12" högtalare som levererar klassisk Ampeg ton i en mycket smidig combo. En otroligt prisvärd stärk som ger dig bra med tryck i replokalen eller på scen. Det nya kabinettet har en 60-graders vinkel med framåtvända kontroller.


Eden

Eden EC15 1x15" Bass Combo

E som i Eden, E-series har tagits fram med Eden-tonen i fokus där varje förstärkare, ja även de minsta modellerna är konstruerade för leverera maximalt med volym utan att tappa bett eller fokus i tonen.


Hartke

Hartke VX3500 Bascombo

Comboförstärkare med HA3500 förstärkardel på 350W och högtalardel med fyra 10"-element och en 1" hornladdad HF titanium-driver.


TC Electronic

TC Electronic BG250-115 II

Comboförstärkare för elbas, 250 Watt, 1x15” högtalare och Tweeter.


Ampeg

Ampeg BA-115 V2

Ampeg BA-115v2 är en 150 watts stärkare med en 15" högtalare som levererar klassisk Ampeg ton i en mycket smidig combo. En otroligt prisvärd stärk som ger dig bra med tryck i replokalen eller på scen. Det nya kabinnetet har en 60-graders vinkel med framåtvända kontroller.


Peavey

Peavey Tour TKO

Den ultimata bascombon. Kraftig och smidig nog att ta med sig på spelningarna. 15" högtalaren ger bra tryck i basen. Allt detta till ett rimligt pris. Byggs i USA. 100 watt (4ohm) om extra högtalare är kopplad. 15" högtalare Blue Marvel, Aktiv/passiv ingång, Pre och post gain, 2st shelving filter, 7 bands grafisk EQ med på/av switch, Bright och kontur switch, DDT limiter/kompressor, Pre amp utgång, Loop, Hörlursjack och Extra högtalarutgång. Vikt: 32 kg


Hartke

Hartke A35 Baskombo

35 watts comboförstärkare med "kickback"-design som antingen kan ställas upprätt eller lutas i monitorläge. Högtalarelementen har aluminiumkon.


Ampeg

Ampeg BA-210 V2

Ampeg BA-210v2 är en 450 watts stärkare med en 2x10" högtalare som levererar klassisk Ampeg ton i en mycket smidig combo. En otroligt prisvärd stärk som ger dig bra med tryck i replokalen eller på scen. Det nya kabinnetet har en 60-graders vinkel med framåtvända kontroller.


Hartke

Hartke A70 Baskombo

70 watts comboförstärkare med "kickback"-design som antingen kan ställas upprätt eller lutas i monitorläge. Högtalarelementen har aluminiumkon.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.