Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Mandolin

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Crafter

Crafter M75E-MS inkl. gigbag

Tigerflammig lönntopp i blå sunburst. Guldfärgad Mekanik. AM-300EQ Aktiv. Inkl. gigbag.


Crafter

Crafter M75E-RS inkl. gigbag

Tigerflammig lönntopp i röd sunburst. Guldfärgad Mekanik. AM-300EQ Aktiv. Inkl. gigbag.


Crafter

Crafter M75E-N inkl. gigbag

Gran topp. Guldfärgad Mekanik. AM-300EQ Aktiv. Inkl. gigbag.


Crafter

Crafter M75E-AM inkl. gigbag

Topp i Bubinga trä. Guldfärgad Mekanik. AM-300EQ Aktiv. Inkl. gigbag.


Richwood

Richwood RMD-55 Vintage Sunburst

Richwood RMD-55. F-Style mandolin med kropp i basswood och lock i gran. Finish: Vintage Sunburst.


Washburn

Washburn M106SWK inkl. case

Washburn har tillverkat mandoliner sedan slutet på 1800-talet. M106SWK är en A-mandolin med solitt granlock och solid mahogny i sidor och bakstycke. Finish: Distressed Stained/Matte Finish.


Washburn

Washburn M108SWK inkl. case

Washburn har tillverkat mandoliner sedan slutet av 1800-talet. M108SWK är en helsolid F-mandolin med Florentine Cutaway. Lock i gran, samt sidor och bakstycke i mahogny. Levereras med case. Finish: Distressed stained/matte finish.


Antoniotsai

Antoniotsai F5 Mandolin

Ytterst sällsynt. Fin bluegrassmandolin, som är handbyggd i Taiwan. Utsmyckad med en hel del pärlemor och andra mycket fina detaljer. Mandolinen har en varm och fin ton!


Epiphone

Epiphone MM-50E Electric Mandolin Vintage Sunburst

Superfin mandolin från Epiphone med lock i solid sikta gran samt sidor och botten i flammig lönn. Utrustad med ett välljudande NanoMag miksystem.


Gewa

Gewa Round Mandolin

Originell italiensk rund mandolin tillverkad i europa med lock i gran och kropp i lönn/körsbär. Hals i bok och greppbräda med 17 greppband. 2-färgad kantlist och plektrumskydd i tortoise. Nickelpläterad mekanik med vita stämknappar.


Gewa

Gewa Flat Mandolin Solid

Mandolin med traditionell portugisisk form. Tillverkad i europa med solitt granlock, bakstycke i 7-delad solid lönn, samt sidor i rödbrun lönn. Hals i lön med svart greppbräda i hårt trä och med 17 greppband. Högglansfinish.


Washburn

Washburn M1K Mandolin Pack

Komplett mandolinpaket för nybörjaren av god kvalitet. Innehåller en Washburn M1 mandolin, gigbag, plektrum, instruktionshäfte, axelband och stämpipa.


Cort

Cort CM-A150E Antique Sunburst inkl. Bag

Päronformad mandolin i mycket läckert utförande. Solitt granlock, sidor och botten i Mahogny.


Godin

Godin A8 Mandolin Cognac Burst HG inkl. bag

Godin A8 mandolin kombinterar traditionella träslag med modern design och elektronik. Kropp med två tonkammare, tillverkad av noggrant utvald mahogny med topp i solid gran. Utrustad med miksystem och justerbart stall. Finish: Cognac Burst High Gloss. Gigbag ingår.


Godin

Godin A8 Mandolin Natural SG inkl. bag

Godin A8 mandolin kombinterar traditionella träslag med modern design och elektronik. Kropp med två tonkammare, tillverkad av noggrant utvald mahogny med topp i solid gran. Utrustad med miksystem och justerbart stall. Finish: Natural Satin. Gigbag ingår.


Ibanez

Ibanez M615-OPN

A-style mandolin med topp i mahogny, sidor och bakstycke av mahogny, hals i mahogny och greppbräda i rosewood. Finish: Natural Open Pore.


Pilgrim

Pilgrim Redwood Electro Mandolin A-Style

A-mandolin med inbyggt miksystem från Pilgrim. Riktigt prisvärd modell för den som är nybörjare, men som vill lägga ribban ett snäpp upp!


Pilgrim

Pilgrim VPM400 Redwood Mandolin - F Style - Aged Natural

F-Mandolin med ovalt ljudhål. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i snygg flammig lönn, samt fast stall i ebenholts. Aged Natural Finish.


Pilgrim

Pilgrim VPMA15 Redwood Mandolin - A Flatirom Style - Antique Violin Burst

Traditionell mandolin i Flatironstil. Ett idealiskt instrument för nybörjare. Lock, sidor och bakstycke i gran, hals i mahogny, samt greppbräda och stall i rosewood.


Pilgrim

Pilgrim VPMA30 Redwood Mandolin - A Style - Antique Violin Burst

A-Mandolin med solitt granlock, hals i mahogny, samt fast stall av ebenholts. Utrustad me förgyllda stämskruvar.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.