Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

4-strängade

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Sandberg

Sandberg VM4 Gold Hardcore Aged Reserve inkl. Gigbag

VM-Serien, med en P-style split coil och en humbuckermikrofon tillhör toppsäljarna bland Sandbergs basar. Tack vare mikrofonbestyckningen och den mycket flexibla eq:n har man många olika ljudmöjligheter från traditionella till moderna sound.


Ibanez

Ibanez ATK810-NTF inkl. lightcase

ATK810-NTF (Natural Flat) Premium.


Ibanez

Ibanez SR30TH4P-NTL inkl. Premium softcase

SR30TH4P-NTL (Natural Low Gloss) SR Premium 30TH Anniversary Model.


Ibanez

Ibanez SR30TH4-NNF

SR30TH4-NNF (Natural Brown BurstFlat) SR 30TH Anniversary Model.


Ibanez

Ibanez SRFF800-BKS

SRFF är en serie SR basar utrustade med fanned frets, vilket är en metod för att kunna ha olika mensur på olika strängar, så kallat multi-scale fingerboard.


Ibanez

Ibanez SRH500-DEF

Ibanez Bass Workshop är en basavdelning hos Ibanez som jobbar under devisen ”From Concept To Reality”, där målet är att utveckla nya och spännande baskoncept.


Ibanez

Ibanez SRH500F-NNF

SRH500F-NNF (Natural Browned Burst Flat) SR Hollowbody Aerium, Fretless. Bass Workshop.


Ibanez

Ibanez SR1400-MLG inkl. case

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ”Ibanez bas” och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ”small body” basar (basar med mindre, slimmade, kroppar).


Ibanez

Ibanez SR650-ABS

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ”Ibanez bas” och 30 år har den varit den marknads-ledande modellen bland ”small body” basar (basar med mindre, slimmade, kroppar).


Ibanez

Ibanez TMB600-NT

Talman har alltid varit lite vintagedoftande instrument som skiljt sig ganska mycket från det mesta annat Ibanez gör och gjort.


Ibanez

Ibanez SR1300-NTF inkl. case

SR1300-NTF (Natural Flat) Premium.


Warwick

Warwick Corvette Double Buck (beg)

Begagnad Warwick Corvette Double Buck. Repig på baksidan men i övrigt fint skick.


Ibanez

Ibanez GSR180-BS

Ibanez Soundgear SR basar introducerades 1987 och är fortfarande en av världens mest spelade och populära basar. Detta tack vare sina slimmade kroppar och otroligt tunna och lättspelade halsar.


Sandberg

Sandberg California 2 TM4 Black Highgloss

Sandberg California 2 TM4 Translucent Black


LTD

LTD J-204 3TB

En klassisk bas med rockig karaktär. LTD-204 ger dig mycket för pengarna. Kropp i al, hals i lönn och greppbräda i rosenträ. Utrustad med ESP pickuper och hardware. Finish: 3-Tone Sunburst.


Ibanez

Ibanez TMB100-BK

Ibanez släpper för första gången en bas i sin gamla Talman serie.Talman har alltid varit lite vintagedoftande instrument som skiljt sig ganska mycket från det mesta annat Ibanez gör och gjort.


Ibanez

Ibanez SR4500E-DE inkl. hardcase

Kanonskön bas från Ibanez Prestige med kropp i ask, 5-skiktshals i lönn och bubinga, greppbräda i lönn och utrustad med Mono-Rail 4 stall och Bartolini Custom pickuper. Hardcase ingår.


Vintage

Vintage VJ74 Gloss Black

Jazzbas från Vintage med en kropp i poppel och greppbräda i rosewood. Mikar och mekanik är från märket Wilkinson och av mycket god kvalitet.


Vintage

Vintage VJ74 Sunset Sunburst

Jazzbas från Vintage med en kropp i poppel och greppbräda i rosewood. Mikar och mekanik är från märket Wilkinson och av mycket god kvalitet.


Epiphone

Epiphone EB-0 Bass Cherry

EB-0 eller SG-basen är en annan klassiker. Först producerad 1959 och känd bland annat som den bas som Jack Bruce gjorde legendarisk i Cream med Eric Clapton och Ginger Baker.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.