Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

4-strängade

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Sandberg

Sandberg VM4 Gold Hardcore Aged Reserve inkl. Gigbag

VM-Serien, med en P-style split coil och en humbuckermikrofon tillhör toppsäljarna bland Sandbergs basar. Tack vare mikrofonbestyckningen och den mycket flexibla eq:n har man många olika ljudmöjligheter från traditionella till moderna sound.


Ibanez

Ibanez ATK810-NTF inkl. lightcase

ATK810-NTF (Natural Flat) Premium.


Ibanez

Ibanez SR30TH4P-NTL inkl. Premium softcase

SR30TH4P-NTL (Natural Low Gloss) SR Premium 30TH Anniversary Model.


Ibanez

Ibanez SR30TH4-NNF

SR30TH4-NNF (Natural Brown BurstFlat) SR 30TH Anniversary Model.


Ibanez

Ibanez SRFF800-BKS

SRFF är en serie SR basar utrustade med fanned frets, vilket är en metod för att kunna ha olika mensur på olika strängar, så kallat multi-scale fingerboard.


Ibanez

Ibanez SRH500-DEF

Ibanez Bass Workshop är en basavdelning hos Ibanez som jobbar under devisen ”From Concept To Reality”, där målet är att utveckla nya och spännande baskoncept.


Ibanez

Ibanez SRH500F-NNF

SRH500F-NNF (Natural Browned Burst Flat) SR Hollowbody Aerium, Fretless. Bass Workshop.


Ibanez

Ibanez SR1400-MLG inkl. case

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ”Ibanez bas” och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ”small body” basar (basar med mindre, slimmade, kroppar).


Ibanez

Ibanez SR650-ABS

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ”Ibanez bas” och 30 år har den varit den marknads-ledande modellen bland ”small body” basar (basar med mindre, slimmade, kroppar).


Ibanez

Ibanez TMB600-NT

Talman har alltid varit lite vintagedoftande instrument som skiljt sig ganska mycket från det mesta annat Ibanez gör och gjort.


Ibanez

Ibanez SR1300-NTF inkl. case

SR1300-NTF (Natural Flat) Premium.


Woodo

Woodo B4 Poplar Birds Eye

4-strängad bas med kropp av poppelträ (birds eye) och hals av lönn och palisander med greppbräda i ebenholts. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll och aktivt 3-bands EQ.


Woodo

Woodo B4 Poplar Birds Eye Fretless

Bandlös 4-strängad bas med kropp av poppelträ (birds eye) och hals av lönn och palisander med greppbräda i ebenholts. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll och aktivt 3-bands EQ.


Woodo

Woodo B4 Black Walnut

4-strängad bas med kropp av solid valnöt och hals av lönn och palisander med greppbräda i ebenholts. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll och aktivt 3-bands EQ.


Woodo

Woodo B4 Black Walnut Fretless

Bandlös 4-strängad bas med kropp av solid valnöt och hals av lönn och palisander med greppbräda i ebenholts. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll och aktivt 3-bands EQ.


Warwick

Warwick Corvette Double Buck (beg)

Begagnad Warwick Corvette Double Buck. Repig på baksidan men i övrigt fint skick.


Sandberg

Sandberg NTT4

NTT4


Ibanez

Ibanez GSR180-BS

Ibanez Soundgear SR basar introducerades 1987 och är fortfarande en av världens mest spelade och populära basar. Detta tack vare sina slimmade kroppar och otroligt tunna och lättspelade halsar.


Sandberg

Sandberg California 2 TM4 Black Highgloss

Sandberg California 2 TM4 Translucent Black


Sandberg

Sandberg Forty Eight 2TB Ebony inkl. gigbag

Custombyggd Forty Eight från Sandberg i 2-tonsburst med ebenholtsgreppbräda.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.