Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Vänster Gitarr

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez PS120L-BK inkl. gigbag

PS120L-BK (Black) Paul Stanley Signature, Lefthand.


Ibanez

Ibanez AS200L-VYS inkl. hardcase

Detta är klassikern bland Ibanez halvakustiska gitarrer. En fullblods semi-hollow gitarr för proffs eller någon som bara vill ha ett verkligt bra instrument.


Ibanez

Ibanez RG721FML-NTF

Vänsterhänt Ibanez Premium modell med 5-delad Wizard hals i lönn/valnöt. Kropp i American Basswood med flammig lönntopp. Utrustad med Ibanez CAP VM mickar och Tight-End R stall. Premium Case ingår.


Vintage

Vintage V6 Sunset Sunburst Lefthand

Fantastisk stratocaster modell till oslagbart pris. Kropp i Eastern Poplar, hals i lönn och greppbräda i rosenträ. Utrustad med Wilkinson® WJ55 E-Z-LOK stämskruvar, Wilkinson® WVC stall och 3 x Wilkinson® single coil pickuper. 1 volymratt och 2 tonkontroller, samt 5-lägesswitch.


LTD

LTD EC-50 Silver Sunburst Left Hand

Eclipse modell från LTD i vänsterutförande.


Epiphone

Epiphone G400 Pro Cherry Lefthand

Epiphones uppdaterade inkarnation av klassiska Gibson SG. Vänsterhänt.


Tanglewood

Tanglewood TSB58CSBLH Signature '58 Lefthand

Vänsterhänt, mahogny i kroppen, limmad mahognyhals, Entwistle HV58 humbuckers.


Epiphone

Epiphone Les Paul Standard Plustop Pro Heritage Sunburst Lefthand

Elgitarr med kropp av mahogny och AAA-flammig lönntopp, mahognyhals med greppbräda av rosewood och två ProBucker pickuper. Vänstermodell


LTD

LTD Alexi-200 Black Left Hand

Alexi Laiho signaturmodell. Här i vänsterutförande.


Ibanez

Ibanez RGIR27FEL-BK

Ibanez kallar serien för ”Iron Label - metal to the core” och det är precis vad det handlar om med Iron Label serien, gitarrer optimerade för vad moderna metal kräver av en gitarr. De tyngst låtande gitarrer som finns där ute. 7-strängad, vänsterhänt.


Ibanez

Ibanez RG8L-BK

RG är de mest igenkännbara gitarrer i Ibanez lineupen. Tre årtionden av metal har format denna högprestanda maskin.


Schecter

Schecter Damien Elite 6 Crimson Red Burst Lefthand

Schecter Damien Elite 6 Lefthand. Kropp i mahogny med välvd flammig lönntopp. 3-skikts hals i lönn med greppbräda i rosewood. Utrustad med EMG81/EMG85 humbuckers, Tune-o-Matic stall med String-Thru och Grover mekanik. Finish: Crimson Red Burst.


LTD

LTD AX-50 BLKS Left Hand

AX-50 i vänsterutförande.


Schecter

Schecter Damien Elite 6 FR Crimson Red Burst Lefthand

Schecter Damien Elite 6 Lefthand. Kropp i mahogny med välvd flammig lönntopp. 3-skikts hals i lönn med greppbräda i rosewood. Utrustad med EMG81/EMG85 humbuckers, Floyd Rose Special stall och Grover mekanik. Finish: Crimson Red Burst.


Hagström

Hagström Swede Black Left

De solida Swede-gitarrerna lanserades för första gången 1970-71. Modellen har kropp och hals i mahogny och greppbräda i Resinator Wood med 22 band och 24-3/4" mensur. Huvudet har klassisk Hagström-design, inlägg och kapslad kromad Hagström mekanik.


Epiphone

Epiphone Les Paul Standard Ebony Lefthand

Vänstermodell av Les Paul Standard med kropp i al och topp i lönn. Hals i mahogny och greppbräda i rosenträ. Utrustad med dubbla humbuckers och 3-läges pickupswitch. Färg: Svart.


Hagström

Hagström Super Swede Amber Sunburst Left

Nyproducerade Super Swede-gitarrerna har kropp i skuren mahogny med lönntopp, hals i mahogny och greppbräda i Resinator Wood med 22 band och 25-1/2" mensur. Utrustad med 2 st Custom 59 humbuckers med separata volym- och tonkontroller, 3-läges pickupväljare, Mini-Switch som splittar stallmicken till single-coil, samt justerbart Long-Travel stall med Hagström Sustain Block Tailpiece under kåpa.


Hagström

Hagström Viking Wild Cherry Transparent Left

Hagström Viking har en ihålig lönnkropp med genomgående stock och F-hål, hals i kandadensisk lönn och 22-bands greppbräda i Resinator Wood. Utrustad med 2 st Hagström HJ50 humbuckers med separata volym- och tonkontroller, 3-läges pickupväljare, Long Travel Tune-o-Matic stall med Hagström Trapeze Tailpiece.


Ibanez

Ibanez GRG170DXL-BKN

Dessa klassiska hårdrocksgitarrer är de mest populära i Ibanez sortiment. Tittar man på prislappen i kombination med vad man får för pengarna är det kanske inte så konstigt. OBS! För vänsterhänta!


Schecter

Schecter C1 Hellraiser Lefty Black Cherry

Vänsterhänt elgitarr med limmad hals och aktiva EMG humbuckers.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.