Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Folkgitarrer

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Richwood

Richwood A-70-VA Master Series 000 Vintage Aged

Richwood Master Series. Handbyggd auditorium 000 gitarr med solid grantopp & rosewood i sidor och bakstycke. Finish: Vintage Aged. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Richwood

Richwood A-50CE Master Series Auditorium

Richwood Master Series. Handbyggd auditorium 000 gitarr med solid mahognytopp. Utrustad med Fishman miksystem och inbyggd stämapparat. Finish: Satin. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Martin

Martin 000-14 Fret Swiss Spruce Custom Shop

Martins Custom shop har byggt denna limiterade gitarr. Med en 000-14 storlek och ett lock i High Altitude Swiss Spruce samt sidor och botten i East Indian Rosewood så får du en mycket rik ton och spelglädje. ENDAST ETT EX I SKANDINAVIEN


Martin

Martin Custom Carpathian OM

Customtillverkad OM-modell exklusivt för den svenska och danska marknaden. Endast 15 exemplar. Som namnet antyder så kommer granen ifrån The Carpathian Mountains och har en fantastisk ton.


Ibanez

Ibanez TCY10E-AVS

Akustiska gitarrer används inom olika musikstilar på ett helt annat sätt än bara för några år sedan. Utöver att låta bra, skall de vara fräcka att se på och vara smidiga att traktera på scen.


Ibanez

Ibanez AN60-BSM

Denna modell ingår i Ibanez Artwood serie. Som seriens namn antyder, är dessa gitarrer av högsta Artwood-klass, men gjorda i gammal design.


Sigma

Sigma 000R-42

Riktigt fin 000-modell från sigma. Med ett lock i solid siktagran samt sidor och botten i indiskt rosenträ. Vackra snowflakeinlägg pryder greppbrädan och dom guldfärgade "open geared" mekanikerna från Grover sätter pricken över i:et.


Martin

Martin SWOMGT inkl. Hardcase

Helsolid gitarr med lock i siktagran samt sidor och botten i körsbärsträ.


Sigma

Sigma OMR-21

OMR-21 med sin 000-14 storlek är en otroligt skön gitarr. Lock i solid sitkagran, sidor och bakstycke i indisk rosewood, samt hals i mahogny med greppbräda av rosenträ. Utsmyckad med en riktigt snygg kantlist.


Martin

Martin 000X1AE

Martin 000X1AE bygger på en 000-kropp, med en mindre kroppsdesign än traditionella dreadnoughts, men ger en stor och fin ton. Tillverkad med topp i sitkagran, samt sidor och botten i HPL-laminat. Detta ger massor av klarhet i ljudet. Utrustad med Sonitone miksystem.


Simon & Patrick

Simon & Patrick Woodland Pro Folk Mahogny

Den idiella gitarren för fingerspel, trots sin mindre kropp levererar den en klart och fyllig ljud.


Simon & Patrick

Simon & Patrick Woodland Pro Folk Mahogny A3T

Den idiella gitarren för fingerspel, trots sin mindre kropp levererar den en klart och fyllig ljud.


Richwood

Richwood G-20CE Master Series Grand Auditorium

Richwood Master Series. Handbyggd Grand Auditorium gitarr med solid gran & mahogny. Utrustad med inbyggt Fishman miksystem. Finish: Satin Finish


Cole Clark

Cole Clark Angel 1 Bunya/Queensland Maple

Helt solid Grand Auditorium-modell med Cole Clark 2-way pickup. Lock i Bunya, sidor, botten och hals i Queensland Maple och greppbräda i Rosewood.


Richwood

Richwood A-40 Master Series Auditorium Sunburst

Richwood Master Series handbyggd auditorium 000 gitarr med solid gran & mahogny. Finish: High Gloss


Richwood

Richwood P-50 Master Series Parlor

Richwood Master Series handbyggd Parlor gitarr med solid mahognytopp. Halsinfästning vid 12:e band och slotted headstock. Finish: Satin


Richwood

Richwood P-40 Master Series Parlor

Richwood Master Series handbyggd Parlor gitarr med solid gran & mahogny. Halsinfästning vid 12:e band och slotted headstock. Finish: High Gloss


Martin

Martin 000-28

Klassisk modell med auditoriumkropp. 000-28 är tillverkad med solid East Indian Rosewood i sidor och bakstycke och har ett lock i solid Sitkagran. En gitarr som ger en rik och fyllig ton.


Sigma

Sigma 000R-28V

Sigma 000R-28V är en underbar stålsträngad gitarr från Sigma's Vintage serie som verkligen fångar utseendet och känslan traditionella amerikanska gitarrer. Lock i solid sitkagran och indiskt rosenträ i sidor och botten. Hals i mahogny med greppbräda i rosenträ. Snygg binding runt kropp, vackert plektrumskydd och en finish som påminner om äldre instrument. Mycket prisvärt!


Ibanez

Ibanez AEL108TD-NT

AEL108TD är som en 6-strängad gitarr där B och E strängar dubblats som på en 12-strängad gitarr. En 8-strängad på halsbredden av en 6:a.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.