Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Vänster

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Crafter

Crafter D8L/N Left

Vänsterhänt. Solid Engelmann Gran topp. Mahogny sarg & botten. Chrome mekanik med svampfärgade vred. Abalone inlägg runt ljudhål och i positionsmarkeringar. Högglanspolerad finish.


Sigma

Sigma 000M-15L

Tidlös modell från Sigma med solitt lock i mahogny, sidor och botten även dom i mahogny samt en greppbräda i rosenträ. Här i vänsterutförande.


Sigma

Sigma DM-1STL Lefthand

Vänstermodell. Dreadnought med solitt granlock, sidor och bakstycke i mahogny och greppbräda i solitt rosenträ. Scalloperad X-bracing.


Sigma

Sigma DMC-1STEL Lefthand

Vänstermodell. Dreadnought med cutaway med inbyggt Fishamn Isys miksystem. En riktigt trevlig gitarr med lock i solid gran, sidor och bakstycke av mahogny och greppbräda av rosenträ.


Sigma

Sigma DR-28L

Baserad på den klassiska D28an. Locket är i solid sikta gran och sidor och botten är Rosewood.


LTD

LTD TL-6 LH Black

LTD?s TL series is an entirely new transducer-electric series that provides incredible acoustic tones with the comfort and feel of an electric guitar.


Washburn

Washburn WD30SCELH

WD30SCELH Westerngitarr, cutaway och mick. Vänsterhänt.


Washburn

Washburn WJ45SLH Left

Stålsträngad vänsterhänt jumobogitarr. Påkostnad modell med solitt lock av gran. Sidor och botten i flammig lönn, dovetail inpassad hals med Rosewood greppbräda. Utrustad med stämmekaniker från Grover.


Cort

Cort MR-710F Lefthand Natural Satin

Cutaway modell i vänsterutförande. Solitt granlock och sidor/botten i mahogny. Fishman Classic 4T preamp med 4-band EQ, Sonicor pickup och inbyggd stämapparat. Finns i utförande TF [tone finish].


Ibanez

Ibanez AVC9L-OPN Grand Concert Artwood Thermo Aged

AVC9L-OPN. (Open Pore Natural). Grand Concert Artwood Thermo Aged?, Lefthand.


Ibanez

Ibanez AE245L-NT

AE245L-NT. Western gitarr m.mik, Natural High Gloss. Lefthand.


Simon & Patrick

Simon & Patrick Woodland Ceder Left

Woodland Ceder, Vänster. Levereras med lock i solid Ceder samt sidor och botten i körsbärsträ.


Richwood

Richwood D-40L Master Series Dreadnought Left

Richwood Master Series. Handbyggd dreadnought gitarr med solid gran & mahogny. Vänstermodell. Finish: High Gloss


Richwood

Richwood D-40LCE Master Series Dreadnought Left

Richwood Master Series. Handbyggd dreadnought gitarr med solid gran & mahogny. Vänstermodell. Utrustad med Fishman miksystem och inbyggd stämapparat. Finish: High Gloss


Richwood

Richwood D-60L Master Series Dreadnought Left

Richwood Master Series. Handbyggd dreadnought gitarr med solid grantopp & rosewood i sidor och bakstycke. Vänstermodell. Finish: High Gloss


Richwood

Richwood RD-12 Sunburst Left

För vänsterhänta. Richwood RD-12 är en oerhört prisvärd, stålsträngad gitarr av dreadnought modell. Lämplig för nybörjare som vill ha ett lättspelat instrument med varm och stor ton. Utrustad med Die-Cast stämmekaniker. Finns i olika utföranden och färger.


Richwood

Richwood RD-12CE Sunburst Left

För vänsterhänta. Richwood RD-12CE är en oerhört prisvärd, stålsträngad gitarr av dreadnought modell med inbyggt miksystem med 2-bands EQ och stämapparat. Lämplig för nybörjare som vill ha ett lättspelat instrument med varm och stor ton. Utrustad med Die-Cast stämmekaniker. Finns i olika utföranden och färger.


Richwood

Richwood RD-12 Black Left

För vänsterhänta. Richwood RD-12 är en oerhört prisvärd, stålsträngad gitarr av dreadnought modell. Lämplig för nybörjare som vill ha ett lättspelat instrument med varm och stor ton. Utrustad med Die-Cast stämmekaniker. Finns i olika utföranden och färger.


Greg Bennett

Greg Bennett D5/LH-N Lefthand

Instrument tillverkade med solida lock har ett stort sound, fullödigton med stark projektion. Vänsterhänt.


Greg Bennett

Greg Bennett D5CELH/N Lefthand

Worthington Serien. Instrument tillverkade med solida lock har ett stort sound, fullödig ton med stark projektion. Vänsterhänt


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.