Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

12-strängade

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez AW7012CE-NT

12-strängad westerngitarr från Ibanez.


Cort

Cort MR710F-12 Natural Satin

12-strängad cutaway modell med solitt granlock och sidor/botten i mahogny. Fishman Classic 4T preamp med 4-band EQ, Sonicor pickup och inbyggd stämapparat.


Crafter

Crafter D8-12EQ/N

12-str. gitarr. Solid Sitka Gran topp. Mahogny sarg & botten. Chrome mekanik. Abalone inlägg runt ljudhål och i positionsmarkeringar. Högglanspolerad finish. L.R. Baggs Pick-up & inbyggd LR-T Pro Preamp med Tuner.


Crafter

Crafter MD50-12

12-strängad skönhet från Crafter med sidor och botten i Ashwood, hals i mahogny och greppbräda i indiskt rosenträ med snygga dotinlägg. Utrustad med hardware i krom och diecast stämskruvar. Måste provspelas!


Sigma

Sigma DR12-28

12-strängad Dreadnought från Sigma med lock i siktagran , sidor och botten i indiskt rosenträ samt mekaniker från Grover.


Martin

Martin D12X1AE

12-strängad Martin med solid lock i sitkagran, sidor och bakstycke i mahogny HPL-laminat, stratabond hals med greppbräda i svart micarta. Utrustat med inbyggt miksystem från Fishman med Sonitone pickup.


Sigma

Sigma DM12-1ST

12-strängad gitarr från Sigma DM-serie. Oerhört prisvärd. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i mahogny. Greppbräda i rosenträ.


Sigma

Sigma JR12-1STE

12-strängad Jumbo modell från Sigma med ett solitt lock i sikta gran, sidor och botten i rosewood samt ett "Fishman Isys" miksystem.


Dowina

Dowina Rustica D-12

Dreadnought med solitt lock i kanadensisk ceder samt, sidor och botten i mahogny. Halsen är av mahogny med en greppbräda i rosewood. Finishen är halvmatt med öppna porer.


Washburn

Washburn WD10SCE12 Natur

Washburn Heritage Series. 12-strängad dreadnought med cutaway och inbyggt Fishman Isys+ miksystem med stämapparat. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda i rosenträ.


Washburn

Washburn WD10S12 Natur

Washburn Heritage Series. 12-strängad dreadnought. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda i rosenträ.


Martin

Martin J12-16GT

Helsolid Jumbo 12-strängad från Martin. En gitarr som garanterat kommer växa med åren.


Tanglewood

Tanglewood TW28/12 CLNCE

12-strängad Fattigmans-Martin med lock i ceder, sidor och bakstycke av mahogny. Utrustad med Fishman ISYS miksystem.


Parkwood

Parkwood S66-12 inkl. gigbag

12-strängad gitarr med lock i solid sitkagran. Dovetail inpassad hals och inbyggt miksystem från Fishman. Levereras med deluxe gigbag.


Washburn

Washburn WD910SCE12

Oerhört prisvärd 12-strängad dreadnought med cutaway och inbyggt miksystem från Fishman. Lock i solid gran, samt sidor och bakstycke i mahogny. Hals i mahogny och greppbräda i rosewood.


Washburn

Washburn WD30SCE12

WD30SCE12 12 strängad Westerngitarr, cutaway och mick.


Washburn

Washburn WD30S12

12-strängad westerngitarr av hög kvalitet med solitt lock av sitka gran. Sidor och botten i flammig Tamo ask, vilket ger dig mer bas och balanserad mid och high. Rosewood greppbräda.


Vintage

Vintage V1700 Super Jumbo 12-string

12-strängad gitarr med lock i solid gran, sidor och bakstycke i flammig kanadensisk lönn, samt hals och greppbräda i indiskt rosenträ. Utrustad med förgylld grover mekanik.


Cort

Cort Earth 70-12 Natural Satin

Akustisk 12-strängad gitarr med solid gran topp, mahogny kropp och mahogny hals med rosewood greppbräda.


Cort

Cort Earth 70-12E

Akustisk/elektrisk 12-strängad westerngitarr med lock av solid gran, sidor och botten av mahogny, mahognyhals med greppbräda av rosewood och Fishman mikrofonsystem.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.