Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Dreadnought

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Richwood

Richwood A-250 Master Series Auditorium inkl. gigbag

Richwood All Solid Master Series Custom Shop. Fullsolid handbyggd auditorium 000 gitarr med solid mahognt i lock, sidor och bakstycke. Pris inkluderar gigbag. Finish: Satin. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Martin

Martin Custom Carpathian Dreadnought

Customtillverkad Dreadnought modell exklusivt för den svenska och danska marknaden. Endast 15 exemplar. Som namnet antyder så kommer granen ifrån The Carpathian Mountains och har en fantastisk ton.


Ibanez

Ibanez AE245-NT

AE245-NT. Western gitarr m.mik, Natural High Gloss.


Ibanez

Ibanez AW84CE-WK

AW84CE-WK är en mahognygitarr med cutaway, solid topp och inbyggd preamp/pickup. Gitarren ingår i Artwood serien som är byggd för att vara både traditionell och modern på samma gång.


Ibanez

Ibanez AVD80-NT inkl. hardcase

Artwood serien är byggd för att vara en gitarr som är både traditionell och modern på samma gång.


Martin

Martin OM-28 inkl. hardcase

Akustisk stålsträngad gitarr i orkesterstorlek med lock av solid gran, sidor och botten av solid rosewood och greppbräda av ebenholts. Inkl. hardcase.


Cataluna

Cataluna SGS1080

När den helt nya Catalunamodellen designades, var målet en lättspelad gitarr med fokus på ett fantastisk ljud. Resultatet blev en vacker Nordiskt blond gitarr med oerhört stor ton och mycket lätt kropp. Spelbarheten och nyanskänslan Du upplever talar om för dig att detta är ett fantastisk instrument.


Sigma

Sigma DM-18

Klassisk dreadnought modell från Sigma med lock i solid sikta gran, sidor och botten i mahogny, greppbräda i rosenträ samt mekaniker från Grover. Lots of bang for your buck!


Martin

Martin Dreadnought Junior

Minidreadnought från Martin! Trevlig gitarr för den som behöver något mindre.


Ibanez

Ibanez PF15ECE-BK

Med Ibanez PF Performance gitarrer får du professionella features, kvalitet och ljud till ett extremt lågt pris. Instrument under Ibanez namn med allt vad det innebär av kvalitet och kunnande.


Tanglewood

Tanglewood TW49BKDLXB

Svart liten folkmodell med B-band miksystem, helsolid med granlock och mahogny i sidor och botten, guldmekanik och snygga abaloneinlägg.


Martin

Martin GPCPA4 Sapele (FSC® Certified)

Helsolid Grand Perfomance modell från Martin. Gitarren har ett solitt lock i siktagran samt sidor och botten i sapele. Miksystemet är ett Fishman F1.


Martin

Martin DX1AE

Otroligt prisvärd Martingitarr. Dreadnought med solitt lock i sitkagran, samt sidor och bakstycke av HPL-laminerad mahogny. Martins stratabond hals är tillverkad av multilager med trä som limmats under extremt högt tryck. Detta ger en mycket stark hals som är otroligt stilig och ger bra sustain. Utrustad med Fishman Miksystem.


Martin

Martin HD-28 inkl. hardcase

Med Martin HD-28 har man återskapat den legendariska Herringbone Style 28 gitarren. Den har ett solitt lock i sitkagran, solitt rosenträ i sidor och botten och mahognyhals med ebenholtz greppbräda. En gitarr med stor, öppen ton och eleganta herringbone inlägg. Hardcase ingår!


VGS

VGS RT-10CE Root Black (demoex)

VGS Root Series. Europatillverkad stålsträngad Dreadnought med cutaway och solitt lock tillverkat av utvald gran som lagrats i 10 år för bästa akustiska egenskaper. Sidor och bakstycke av mahogny. Hals i mahogny med greppbräda av rosewood. Utrustad med ett Fishman Isys+ miksystem med inbyggd stämapparat. En klar favorit till detta fantastiska pris.


Simon & Patrick

Simon & Patrick Woodland Cedar

Den akustiska Woodland Cedar levereras med en solid top i Ceder och sidor i körsbärsträ.


Richwood

Richwood D-220 Master Series Dreadnought inkl. bag

Richwood All Solid Master Series Custom Shop. Fullsolid handbyggd dreadnought gitarr med solid grantopp & solid mahogny i sidor och bakstycke. Pris inkluderar gigbag. Finish: Satin


Dowina

Dowina Marus GAE

Solitt lock i kanadensisk ceder, sidor och botten i zebraträ. LR Baggs Stage Pro Element pickup. Halvmatt finish med öppna porer.


Ibanez

Ibanez LE300-DBB Lonestar

LE300-DBB. Western gitarr med mik. (Deep Blackberry High Gloss).


Cort

Cort AD880CE Natural Gloss inkl. gigbag

Akustisk westerngitarr med grantopp, botten och sidor av mahogny, mahogny hals med greppbräda i rosewood och Cort CE304T mikrofonsystem. Gigbag ingår.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.