Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

4/4-storlek

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez GA35TCE-DVS

Ibanez klassiska gitarrer anses i allmänhet som mycket prisvärda, oavsett i vilket prissegment man än tittar i, vare sig det gäller en traditionell klassisk eller en elektrifierad med pickup.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 PO 4/4

Klassisk kvalitetsgitarr med svart finish. SGN C-81 är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, bindning i sarg och botten. Lock av spärrad gran.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 4/4

En av marknadens absolut mest prisvärda skolgitarrer. Rekommenderas av många gitarrlärare.


Alhambra

Alhambra 2C

Solid röd ceder i locket, mahogny i sidor och botten, indisk rosewood i greppbrädan. Mycket bra spansktillverkad gitarr!


Admira

Admira Irene

Gitarr för dig som vill ha något riktigt bra. Tillverkad med solitt cederlock, sidor och botten i rosenträ, hals i afrikansk mahogny med greppbräda av mahogny.


Miguel Almeria

Miguel Almeria 30 Prestige All Solid Spruce inkl. hardcase

Ett mästerligt instrument. Miguel Almeria 30 Prestige är en fullsolid gitarr med lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny, hals i mahogny med greppbräda i ebenholts. Tillverkad med genuin spansk häl. Hardcase ingår i priset.


Sigma

Sigma CM-6

Klassisk gitarr från Sigma med ett lock av solid ceder samt sidor och botten i mahogny. Både översadel och stall är av ben.


Sigma

Sigma CR-6

Klassisk gitarr från Sigma med ett lock av solid ceder samt sidor och botten i rosewood. Både översadel och stall är av ben.


Dowina

Dowina Rioja S

Nylonsträngad gitarr från Dowina. Lock i solid gran från Dolomiterna, samt sidor och botten i solid rosewood. Hals av mahogny samt greppbräda av ebenholts.


Dowina

Dowina Rioja C

Nylonsträngad gitarr från Dowina. Solitt lock i kanadensisk ceder, samt sidor och botten i solid rosewood. Hals av mahogny samt greppbräda av ebenholts.


Ibanez

Ibanez G15-LG

Ibanez klassiska gitarrer anses i allmänhet som mycket prisvärda, oavsett vilket prissegment man än tittar i, vare sig det gäller en traditionell klassisk eller en elektrifierad med pickup.


Ibanez

Ibanez GA15-NT

Ibanez klassiska gitarrer anses i allmänhet som mycket prisvärda, oavsett i vilket prissegment man än tittar i, vare sig det gäller en traditionell klassisk eller en elektrifierad med pickup.


Alhambra

Alhambra 1C

Klassisk nylonsträngad gitarr från Alhambra. En av våra populäraste modeller.


Alhambra

Alhambra 3C

Klassisk nylonsträngad gitarr från Alhambra. En av våra populäraste modeller.


Ortega

Ortega R121L Lefthand inkl. gigbag

Ortega Family Series. R121 Nylonsträngad vänstergitarr i 4/4-storlek.


Alhambra

Alhambra 5P

Klassisk nylonsträngad gitarr i absolut toppkvalitet med solitt cederlock. Greppbräda i ebenholts, förstärkt med ebenholtsstavar som ger extra stabilitet till gitarren.


Ortega

Ortega CORAL-NY inkl. gigbag och axelband

CORAL-NY Ortega nylonsträngad gitarr, Jewel Series.


Alhambra

Alhambra 7P A

Klassisk nylonsträngad gitarr i absolut toppkvalitet med solitt granlock. Spansktillverkat mästerverk!


Ortega

Ortega OPAL-NY-AGB inkl. gigbag och axelband

OPAL-NY-AGB Ortega nylonsträngad gitarr, Jewel Series.


Ortega

Ortega JADE-NY inkl. gigbag och axelband

JADE-NY Ortega nylonsträngad gitarr, Jewel Series.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.