Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nylonsträngade gitarrer

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
D'Addario

D'Addario NB1253 Nickel Bronze Western

NB1253. Nickel Bronze Western Set 012-053, Light.


Ibanez

Ibanez GA35TCE-DVS

Ibanez klassiska gitarrer anses i allmänhet som mycket prisvärda, oavsett i vilket prissegment man än tittar i, vare sig det gäller en traditionell klassisk eller en elektrifierad med pickup.


Cataluna

Cataluna C-61PK 3/4-storlek

Nylonsträngad juniorgitarr i 3/4-storlek med lock av spärrad gran, fjärilsmekanik, samt binding i sarg och botten. Perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Finish: High Gloss Pink.


Sigma

Sigma CM-ST

Nylonsträngad gitarr från Sigma. Solitt lock i Ceder, sidor och botten i Mahogny.


Cataluna

Cataluna C-61PK Bundle - KAMPANJ!

Komplett paket med Cataluna C-61PK, en bra gigbag med axelremmar, samt en clip-on stämapparat. Perfekt startpaket för nybörjaren.


Sigma

Sigma CMC-STE

Klassisk gitarr från Sigma, med cutaway. Solitt lock i Ceder med sidor och botten i Mahogny. Mikrofonsystem från Fishman (Isys+)


Cataluna

Cataluna C-81CE Natural

Klassisk kvalitetsgitarr med mikrofon och EQ. SGN C-81 CE är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Aktivt mikrofonsystem med 3-bands Equalizer, fjärilsmekanik, bindning i sarg och botten. Lock av spärrad gran. Finish: Natural High Gloss.


Cataluna

Cataluna C-81CE Natural Bundle - KAMPANJ

Prisvärt paket med Cataluna C-81CE, en bra gigbag med dubbla axelremmar och en clip-on stämapparat.


Sigma

Sigma SUM-2C Concert inkl. gigbag

Helsolid Concertukulele från Sigma. Lock, samt sidor och botten är i Solid Mahogny. Gigbag ingår.


Cataluna

Cataluna C-81CE Black Bundle - KAMPANJ

Prisvärt paket med Cataluna C-81CE Black, en bra gigbag med dubbla axelremmar och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 PO 4/4

Klassisk kvalitetsgitarr med svart finish. SGN C-81 är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, bindning i sarg och botten. Lock av spärrad gran.


Cataluna

Cataluna SGN C-61 BK 3/4

Cataluñas gitarrer är byggda för det tuffa skandinaviska klimatet. Denna gitarr är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelad och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, binding i sarg och botten. Lock av spärrad gran.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 Bundle - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Cataluna C-814/4 nylonsträngad gitarr med högblank finish tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 PO Bundle - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Cataluna C-81 PO 4/4 nylonsträngad gitarr med högblank svart finish tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna C-61 3/4

Klassisk kvalitetsgitarr. SGN C-61 är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. 3/4 storlek med lite smalare hals.


Sigma

Sigma CM-6

Klassisk gitarr från Sigma med ett lock av solid ceder samt sidor och botten i mahogny. Både översadel och stall är av ben.


Sigma

Sigma CMC-6E

Klassisk gitarr från Sigma med ett lock av solid ceder samt sidor och botten i mahogny. Både översadel och stall är av ben och miksystemet är ett "Fishman Presys"


Sigma

Sigma CR-6

Klassisk gitarr från Sigma med ett lock av solid ceder samt sidor och botten i rosewood. Både översadel och stall är av ben.


Dowina

Dowina Rioja S

Nylonsträngad gitarr från Dowina. Lock i solid gran från Dolomiterna, samt sidor och botten i solid rosewood. Hals av mahogny samt greppbräda av ebenholts.


Dowina

Dowina Rioja C

Nylonsträngad gitarr från Dowina. Solitt lock i kanadensisk ceder, samt sidor och botten i solid rosewood. Hals av mahogny samt greppbräda av ebenholts.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.