Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nylonsträngade gitarrer

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
D'Addario

D'Addario NB1253 Nickel Bronze Western

NB1253. Nickel Bronze Western Set 012-053, Light.


Ibanez

Ibanez GA35TCE-DVS

Ibanez klassiska gitarrer anses i allmänhet som mycket prisvärda, oavsett i vilket prissegment man än tittar i, vare sig det gäller en traditionell klassisk eller en elektrifierad med pickup.


Cataluna

Cataluna C-61PK Bundle - KAMPANJ!

Komplett paket med Cataluna C-61PK, en bra gigbag med axelremmar, samt en clip-on stämapparat. Perfekt startpaket för nybörjaren.


Cataluna

Cataluna C-81CE Natural Bundle - KAMPANJ

Prisvärt paket med Cataluna C-81CE, en bra gigbag med dubbla axelremmar och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna C-81CE Black Bundle - KAMPANJ

Prisvärt paket med Cataluna C-81CE Black, en bra gigbag med dubbla axelremmar och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna SGN C-61 BK 3/4

Cataluñas gitarrer är byggda för det tuffa skandinaviska klimatet. Denna gitarr är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelad och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, binding i sarg och botten. Lock av spärrad gran.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 PO Bundle - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Cataluna C-81 PO 4/4 nylonsträngad gitarr med högblank svart finish tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna C-61 3/4

Klassisk kvalitetsgitarr. SGN C-61 är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. 3/4 storlek med lite smalare hals.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 4/4

En av marknadens absolut mest prisvärda skolgitarrer. Rekommenderas av många gitarrlärare.


Ibanez

Ibanez G500-NT

G500-NT är en av Ibanez finare modeller, som kan jämföras med konkurrenters betydligt dyrare modeller. Varmt, välartikelerat ljud och mycket välbyggd gitarr. En skönhet med lock av solid ceder och sidor och botten av Rosewood.


XVive

XVive O1 Tube Squasher Overdrive

Xvive O1 Tube Squasher Overdrive. Effektpedal i miniformat.


Korala

Korala Concert Hawaii Orange

Korala PUC-30 Concert Ukulele är tillverkad i polykarbonat och låter fantastiskt bra! Iögonfallande design och finns i en lång rad olika motiv.


VGS

VGS Pro Andalus Model 20

VGS - The idea of this brand stands for reliable engineering, traditional styles, combined with innovation and refreshing design.


VGS

VGS Pro Andalus Model 10M

VGS - The idea of this brand stands for reliable engineering, traditional styles, combined with innovation and refreshing design.


VGS

VGS Pro Andalus Model 10 Gloss

VGS - The idea of this brand stands for reliable engineering, traditional styles, combined with innovation and refreshing design.


Grover Trophy

Grover Trophy Näsflöjt

Näsflöjt i plast. Finns i flera olika färger.


Peavey

Peavey Composer 3/4 Classical inkl. gigbag

Varför nöja sig med en standardgitarr, när du kan göra ett statement och bli coolast i klassen. Denna klassiska nylonsträngade 3/4-gitarr från Peavey är något utöver det vanliga. Levereras med gigbag.


LTD

LTD Viper 400MNS


Miguel Almeria

Miguel Almeria 30 Prestige All Solid Spruce inkl. hardcase

Ett mästerligt instrument. Miguel Almeria 30 Prestige är en fullsolid gitarr med lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny, hals i mahogny med greppbräda i ebenholts. Tillverkad med genuin spansk häl. Hardcase ingår i priset.


Cataluna

Cataluna C-61PK 3/4-storlek

Nylonsträngad juniorgitarr i 3/4-storlek med lock av spärrad gran, fjärilsmekanik, samt binding i sarg och botten. Perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Finish: High Gloss Pink.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.