Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nylonsträngade gitarrer

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
D'Addario

D'Addario NB1253 Nickel Bronze Western

NB1253. Nickel Bronze Western Set 012-053, Light.


Ibanez

Ibanez GA35TCE-DVS

Ibanez klassiska gitarrer anses i allmänhet som mycket prisvärda, oavsett i vilket prissegment man än tittar i, vare sig det gäller en traditionell klassisk eller en elektrifierad med pickup.


Cataluna

Cataluna C-61PK 3/4-storlek

Nylonsträngad juniorgitarr i 3/4-storlek med lock av spärrad gran, fjärilsmekanik, samt binding i sarg och botten. Perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Finish: High Gloss Pink.


Cataluna

Cataluna C-61PK Bundle - KAMPANJ!

Komplett paket med Cataluna C-61PK, en bra gigbag med axelremmar, samt en clip-on stämapparat. Perfekt startpaket för nybörjaren.


Cataluna

Cataluna C-81CE Natural

Klassisk kvalitetsgitarr med mikrofon och EQ. SGN C-81 CE är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Aktivt mikrofonsystem med 3-bands Equalizer, fjärilsmekanik, bindning i sarg och botten. Lock av spärrad gran. Finish: Natural High Gloss.


Cataluna

Cataluna C-81CE Natural Bundle - KAMPANJ

Prisvärt paket med Cataluna C-81CE, en bra gigbag med dubbla axelremmar och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna C-81CE Black Bundle - KAMPANJ

Prisvärt paket med Cataluna C-81CE Black, en bra gigbag med dubbla axelremmar och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 PO 4/4

Klassisk kvalitetsgitarr med svart finish. SGN C-81 är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, bindning i sarg och botten. Lock av spärrad gran.


Cataluna

Cataluna SGN C-61 BK 3/4

Cataluñas gitarrer är byggda för det tuffa skandinaviska klimatet. Denna gitarr är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelad och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, binding i sarg och botten. Lock av spärrad gran.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 Bundle - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Cataluna C-814/4 nylonsträngad gitarr med högblank finish tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 PO Bundle - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Cataluna C-81 PO 4/4 nylonsträngad gitarr med högblank svart finish tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Cataluna

Cataluna C-61 3/4

Klassisk kvalitetsgitarr. SGN C-61 är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. 3/4 storlek med lite smalare hals.


Cataluna

Cataluna SGN C-81 4/4

En av marknadens absolut mest prisvärda skolgitarrer. Rekommenderas av många gitarrlärare.


Alhambra

Alhambra 2C

Solid röd ceder i locket, mahogny i sidor och botten, indisk rosewood i greppbrädan. Mycket bra spansktillverkad gitarr!


Admira

Admira Irene

Gitarr för dig som vill ha något riktigt bra. Tillverkad med solitt cederlock, sidor och botten i rosenträ, hals i afrikansk mahogny med greppbräda av mahogny.


Admira

Admira Malaga-EC

Admira Malaga-EC m/mik, cutaway tillverkas i gitarrens eget hemland, Spanien, från Europas största tillverkare av akustiska gitarrer. Hantverksskicklighet, kombinerad med modern gitarrteknologi, kännetecknar dessa klassiska gitarrer, från skolinstrument till konsertmodeller.


Alhambra

Alhambra Z-Nature CW (EZ)

Spansktillverkad nylonsträngad gitarr med cutaway och inbyggt miksystem. Solid topp i ceder, sidor och bakstycke av mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda av rosewood.


Korala

Korala Concert Hawaii Orange

Korala PUC-30 Concert Ukulele är tillverkad i polykarbonat och låter fantastiskt bra! Iögonfallande design och finns i en lång rad olika motiv.


Alhambra

Alhambra 3C CWE1

Solitt lock i röd ceder, mahogny i sidor och botten, indisk rosewood i greppbrädan, Fishman E1 preamp.


Miguel Almeria

Miguel Almeria 30 Prestige All Solid Spruce inkl. hardcase

Ett mästerligt instrument. Miguel Almeria 30 Prestige är en fullsolid gitarr med lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny, hals i mahogny med greppbräda i ebenholts. Tillverkad med genuin spansk häl. Hardcase ingår i priset.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.