Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Fishman SA330x Performance Audio System

14 678 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Fishman SA330x Performance Audio System

Ej i lager

Kompakt PA-förstärkarsystem för mikrofon, playback och akustiska instrument. 330 watt, 2-vägs med 6 x 4" enheter och 1" neodym-diskant. Inkl. överdrag och stativ.


Kompakt PA-förstärkarsystem för mikrofon, playback och akustiska instrument. 330 watt, 2-vägs med 6 x 4" enheter och 1" neodym-diskant. Inkl. överdrag och stativ.
SA330x är uppbyggd runt ett unikt konfigurerat 2-vägs högtalarsystem med ljud och definition som är jämförbart med en större studiomonitor. Systemet är robust och levererar massvis med kraft, något som gör SA330x till en bra lösning i små och medelstora lokaler. Oavsett om du siktar på att använde SA330x till talare/föredrag, konserter eller musikuppspelning, så har systemet funktioner- och in- och utgångar som låter dig göra systemet klart för användning på bara några sekunder.

Detta "Modified Line Array"-systemet fyller hela lokalen med ljud som hörs klart och tydligt på bakre raden, och utan att göra publiken på första raden döva.

Specifikationer

330 Watt - mer än nog för små och medelstora lokaler

Inbyggt reverb med fyra presets

Low Cut - 80Hz filter

Inbyggd Anti-Feedback Control

LED-lampor lyser upp frontpanelen så det är enkelt att använda systemet när det är låg belysning i lokalen

Fantommatning med 48V till XLR preamp

Modified Line Array gör att hela publiken hör klart och tydligt utan att det går ut över de på första raden

Kan byggas ut via accessory port med SA Expand

Subwoofer-utgång

Modern design - Robust, lätt, snygg design och enkelt montering

Inkluderar fodrar bad/överdrag

Enheter: 6 x 4" mid-woofers, patented dual gap, high excursion design, neodymium magnets. En 1" neodym soft dome tweeter med nivåkontroll

SPL: 113dB sPL 1 meter

Dimensioner 1052 x 140 x 170 mm

Vikt: SA330x 8.98 kg, stativ 3.04 kg, gigbag 0.45 kg

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.