Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

TC Electronic Voice Live Play Acoustic

3 799 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


TC Electronic Voice Live Play Acoustic

Ej i lager

En ny pedal i den toppsäljande VoiceLive-serien speciellt framtagen för akustisk gitarr, Singer/songwriters och trubadurer. Här har man laddat med gitarreffekter från bl a Hall Of Fame Reverb och Corona Chorus, det nya filtret BodyRez? som emulerar akustisk resonans och radikalt förbättrar soundet från en stallmonterad piezo-mik, anti feedback-filter, separata utgångar för gitarr och sång (naturligtvis finns stereoutgång för hela din mix också) samt AUX ingång för t ex mp3-spelare.

Kör-harmonierna har också förbättrats och dessa styr du enkelt med dina gitarrackord. Play Acoustic är det perfekta verktyget för att spela live eller i studio och få ett otroligt proffsigt sound till ett riktigt bra pris.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.